یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - aamitis - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:واقعا خیلیه این همه مقاله isi(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: مجازی از نظر ادامه تحصیل معتبرتره.اگه آزاد باشی دکترا فقط آزاد میتونی بری(البته داخل ایران منظورمه) ولی اگه مجازی بخونی دکترا دولتی هم میتونی بری.ولی آزاد هزینش کمتره و اینکه سرکلاس میری درس خوندن راحتتره نمیدونم تنها در دوران ارشدش بوده یا نه اما این طور فکر میکنم این نکته رو هم ذکر کنم که نه هم رشته ای هستیم نه میتونم ازش کمک بگیرم فقط خواستم بگم آزاد بوده رفته تهران!!! رشتش ژنتیک هست در ژنتیک هم باز نمیشه زیاد مقاله داد تنها موردی که میشه بهش اشاره کرد اینه که همراه داره که پا به پای هم کار میکنند و اگه اشتباه نکنم آمریکا درس خونده حالا بگرد دنبال همراه..... یه دوست خوب پیدا کردم خودم اینجا خیلی خوب اما اراده قوی ندارم که بتونم تنها کار کنم و بیام اینجا رفع اشکال الکی هم انداختمشون توی زحمت منو ببخش دوست عزیز |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - pijoo - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان عزیز خوب هستید؟۱ سول داشتم ی بنده تراز دانشگاه آزادم شده ۵۹۷۰ به نظر شما گرایش تجارت الکترونیکی دانشگاه آزاد در تکمیل ظرفیت کجا بزنم قبول میشم!گرایش تجارت الکترونیکی میخام فقط!از بین مرکز.شمال.علوم تحقیقات و جنوب کدوم قبول میشم؟و کدوم واحد قویته؟توروخدا کمکم کنید خیلی استرس دارم!!!!!!!!!!!! |