تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohammad.ardeshiri - 02 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ق.ظ

(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)z.s.n نوشته شده توسط:  سلام دوستان

به نظرتون از الان برم ازمون ها رو ثبت نام ککنم خیلی دیر هست ؟

پلیز هِلپ می
یکم مربوط به دانشگاه کارشناسیت و سطح علمی تون داره
به هر حال هیچ وفتی واسه تلاش کردن دیر نیست ولی هزینه الکی کردن به نظرم خوب نیست

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ

بچه ها
یه خواهش کوچولو. اگه کسی میتونه از سوالات فصل پایپلاین معماری پوران عکس بگیره. بفرسته اینجا. هیچ کتاب تستی ندارم برای معماری. لطفا. ممنون

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Lovelorneng - 03 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ

سلام دوست خوبم براتون میفرستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

[تصویر:  395212_872d97a7fb1f3510133e9b4796ea2832.jpg][تصویر:  395212_733182179996de3420f569f89a855f73.jpg][تصویر:  395212_1183189b0e1dfc8079ad22b9af0feb61.jpg][تصویر:  395212_9ecb1b6425559c5e58f7bb58c9582fbe.jpg][تصویر:  395212_4b0411cc7c02b1195f022e5888113d5e.jpg][تصویر:  395212_91feacd94744ea7d24507e8f4b6e579d.jpg][تصویر:  395212_2b940b5141854939cb995476fc741c17.jpg][تصویر:  395212_e5a45b34b793ca77db83786262b8b10c.jpg][تصویر:  395212_d712e1eb24b3dae50200b095e119a1e8.jpg][تصویر:  395212_a034bfc2b002fb97c549e51356ba7772.jpg][تصویر:  395212_5c10f9b80ad2b7c29a42fd8e4ed3fb84.jpg][تصویر:  395212_677fb104ae679acf0ba0523d3d6fb34e.jpg][تصویر:  395212_edebd1048fcbc2aaae0f8afbae42181d.jpg][تصویر:  395212_89fb40bc8f2eece604fd2ed16b08b23a.jpg][تصویر:  395212_42ad7395151521620df2662b4b757e71.jpg][تصویر:  395212_84b1ec30d567ff04507318ae250c23d5.jpg]

امیدوارم براتون مفید باشه موفق باشین

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 04 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

به یه جزوه کامل دوره Network + احتیاج دارم

Sent from my iPad Air

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahance - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ

سلام .برای زبان تخصصی کتاب خاصی رو معرفی می کنید و یا استفاده کردین؟
ممنون

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ

(۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ)mahance نوشته شده توسط:  سلام .برای زبان تخصصی کتاب خاصی رو معرفی می کنید و یا استفاده کردین؟
ممنون
سلام
به نظرم سوالات زبان تخصصی ده سال اخیر رو بخونی خوبه. منم خودم میخوام همچین کاری کنم.

بچه ها کیا با آمار طورانی خوب کنار اومدن. خیلی حجیمه. من سه فصل اول رو کامل خوندم. اما دیگه برای فصل چهار و پنج نمی تونم. وقتی میبینم چقدر زیاده ها، خوف برم میداره. دوستان به نظرتون اگه کتاب طرح ۹۰ درصد پارسه، دو فصل آخر رو بخونم کافیه برای چهار و پنج یا برم بشینم مثله بچه آدم دو تا فصل رو از کتاب طورانی بخونم؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط:  
(05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ)mahance نوشته شده توسط:  سلام .برای زبان تخصصی کتاب خاصی رو معرفی می کنید و یا استفاده کردین؟
ممنون
سلام
به نظرم سوالات زبان تخصصی ده سال اخیر رو بخونی خوبه. منم خودم میخوام همچین کاری کنم.

بچه ها کیا با آمار طورانی خوب کنار اومدن. خیلی حجیمه. من سه فصل اول رو کامل خوندم. اما دیگه برای فصل چهار و پنج نمی تونم. وقتی میبینم چقدر زیاده ها، خوف برم میداره. دوستان به نظرتون اگه کتاب طرح ۹۰ درصد پارسه، دو فصل آخر رو بخونم کافیه برای چهار و پنج یا برم بشینم مثله بچه آدم دو تا فصل رو از کتاب طورانی بخونم؟

من توصیه میکنم فصل چهار و از کتاب بخونی
چیزی خاصی نداره
ولی فصل ۵( نسبت به حجمش سوالای کمتریم ازش اومده) رو از ۹۰ % پارسه بخون

(۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط:  
(05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ)mahance نوشته شده توسط:  سلام .برای زبان تخصصی کتاب خاصی رو معرفی می کنید و یا استفاده کردین؟
ممنون
سلام

میانگین زبان تخصصی با این روش چند تا میشه بزنی؟؟؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ

نمی دونم میشه چندتا زد Huh

بودجه بندی ریاضیات رو ببینید، فصل ۵ آمار از فصل های مهمه.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ

سلام. من از طراحی الگوریتم فقط فصل روابط بازگشتی ها رو خوندم و گراف. میخواستم بدونم تو کنکور سوالی ممکنه باشه که فقط با دونستن همین دوفصل بشه حل کرد یا معمولا سوالا ترکیبی و بهم پیوسته از فصلای دیگه هم هستن و بقیه رو هم حتما باید بخونم؟

یه سوال دیگه هم دارم اینکه مثال های ساختمان داده و الگوریتم کتاب ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی مجزا هستن یا برای اینکه بتونیم بخونیم باید الگوریتمم خونده باشیم؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:  سلام. من از طراحی الگوریتم فقط فصل روابط بازگشتی ها رو خوندم و گراف. میخواستم بدونم تو کنکور سوالی ممکنه باشه که فقط با دونستن همین دوفصل بشه حل کرد یا معمولا سوالا ترکیبی و بهم پیوسته از فصلای دیگه هم هستن و بقیه رو هم حتما باید بخونم؟

فصل بازگشتی ها و فصل گراف در کنکورای آی تی و مهندسی دیدم. گراف جزو فصل های مهم هست. معمولاً یکی دو سوال داره که میشه با صرف دونستن مطلب ساده (مثلا درخت پوشای کمینه یا الگوریتم جستجوی عمقی و ...) یا با کلنجار رفتن گزینه ها سر جلسه حلش کرد. اما به نظرم برای بعضی از سوالات مثلاً در مورد مرتبه ی الگوریتم خاص باید دقت کرد. به نظرم اگه پایه خوبی دارید و خوندن بقیه ی فصل ها زمان بر نیست و ارزششو داره بخونید ولی اگر زمان بر هست، شاید تکمیل تسلط روی این دو مبحث به همراه خوندن مباحث ساده تر بهتر باشه. سوالات بگیر نگیر داره ولی احتمالاً بشه با همین دو فصل یک یا دو تست رو درست زد.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  فصل بازگشتی ها و فصل گراف در کنکورای آی تی و مهندسی دیدم. گراف جزو فصل های مهم هست. معمولاً یکی دو سوال داره که میشه با صرف دونستن مطلب ساده (مثلا درخت پوشای کمینه یا الگوریتم جستجوی عمقی و ...) یا با کلنجار رفتن گزینه ها سر جلسه حلش کرد. اما به نظرم برای بعضی از سوالات مثلاً در مورد مرتبه ی الگوریتم خاص باید دقت کرد. به نظرم اگه پایه خوبی دارید و خوندن بقیه ی فصل ها زمان بر نیست و ارزششو داره بخونید ولی اگر زمان بر هست، شاید تکمیل تسلط روی این دو مبحث به همراه خوندن مباحث ساده تر بهتر باشه. سوالات بگیر نگیر داره ولی احتمالاً بشه با همین دو فصل یک یا دو تست رو درست زد.

مرسی لطف کردین پاسخ دادین. به این نتیجه رسیدم بقیه فصل های الگوریتم هم بخونم چون فصل مرتب سازی هم تو ساختمان داده مشترک هست. عوضش یه درس دیگه رو حذف میکنم.
ممنون.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۴ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:  مرسی لطف کردین پاسخ دادین. به این نتیجه رسیدم بقیه فصل های الگوریتم هم بخونم چون فصل مرتب سازی هم تو ساختمان داده مشترک هست. عوضش یه درس دیگه رو حذف میکنم.
ممنون.

خواهش می کنم. بله، مباحث مشترک بین ساختمان داده ها و الگوریتم مثل گراف و مرتب سازی وجود داره که خب اگه مسلط بشید خیلی خوبه. به نظرم حتماً در مورد خوندن و یا حذف درس یا مبحث، تواناییتون و ارزش اون درس و زمان لازم برای تسلط رو در نظر بگیرید.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:  خواهش می کنم. بله، مباحث مشترک بین ساختمان داده ها و الگوریتم مثل گراف و مرتب سازی وجود داره که خب اگه مسلط بشید خیلی خوبه. به نظرم حتماً در مورد خوندن و یا حذف درس یا مبحث، تواناییتون و ارزش اون درس و زمان لازم برای تسلط رو در نظر بگیرید.

دقیقا درسته ممنون.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ

دوستان عزیز
کسی جزوه نظریه زبانها دکتر کارگهی رو میخونه؟؟؟
بنده دارم میخونم خوب و کامل و جامع توضیح داده
خواستم ببینم کسی میخونه آیا؟؟؟
نظرش چیه در موردش؟؟؟
و به کجای جزوه رسیده؟؟؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ

(۰۷ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
کسی جزوه نظریه زبانها دکتر کارگهی رو میخونه؟؟؟
بنده دارم میخونم خوب و کامل و جامع توضیح داده
خواستم ببینم کسی میخونه آیا؟؟؟
نظرش چیه در موردش؟؟؟
و به کجای جزوه رسیده؟؟؟

شما جزوه چه سالی رو میخونی؟؟؟؟