![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
بر اساس این صفحه رفتار ایرانی ها شبیه اسپانیایی ها شده. هرکی مدال ها رو برای شهر یا کشور خودش حساب میکنه! |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - kiana-2020 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بر اساس این صفحه رفتار ایرانی ها شبیه اسپانیایی ها شده. هرکی مدال ها رو برای شهر یا کشور خودش حساب میکنه! نه،اصلا فکر نمیکنم اینطوری باشه ![]() مهم این هست که در حال حاضر همه خوشحال هستند ![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - nomad:D - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
به نظر من ما امشب ۳ تا طلا داشتیم دو تا نقره. عبدولی قهرمانه در حد سوریان و نوروزی و رضایی |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - narges_r - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بر اساس این صفحه رفتار ایرانی ها شبیه اسپانیایی ها شده. هرکی مدال ها رو برای شهر یا کشور خودش حساب میکنه! با اینکه مدالیی برای شهری حساب بشه موافق نیستم ولی فعلا که المپیک رقابت بین کشورهاست متوجه منظورتون نمیشم که چرا میگید برای کشور خودش حساب میکنه؟!!!!!!!!!!!!!! |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - mrousta - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
فکر نمیکنم،این حرفا درست باشه الان قهرمانا واسه کشورمون دارن افتخار کسب میکنن،نه فقط شهرشون مسئله،آبروی ایران هست، نه آبروی یه شهر خاص... |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - ahmadi_development - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ق.ظ
شب رویایی مردم ایران اگه خدا بخواهد وبچه ها تلاش کنن می اییم جزو ۱۰تا |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - پروفسور - ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: آرزوی سلامتی دارم برای همه اون کسانی که باعث افتخار ایران شدند. چه رسانه ملی براشون کلیپ "ورزشکاران دلاوران" رو پخش بکنه و چه بایکوت خبری شون بکنه. ..... و سعید عبدولی یادتون رفت !!!!! |
قهرمان واقعی تویی . . . - hamed_k2 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ق.ظ
وقتی تو نهایت بی کسی .... داد زد : خــــــــــــــــــــــــ ــــــــدا کشتی گیری که امروز حقش رو خوردن سعید عبد ولی کسی که تو زندگیش چهار سال با بدختی واسه المپیک جون کند کسی که شاید اگه و فقط اگه قهرمان می شد پولش رو به یه زخم زندگیش می زد .......... ۱۵ ثانیه آخر .... وقتی دیگه باختش مسجل بود ... با نا امیدی تمام حمله می کرد .......... صورتش وقت گریه ... یادم نیمره ... وقتی تو نهایت بی کسی .... داد زد : خــــــــــــــــــــــــ ــــــــدا ....................... حالا بعد چهار سال جون کندن ... با بی کسی تمام بر می گرده .... ملت هم برای افرادی که طلا گرفتند دست می زنند .... و اون روز به روز تو خودش می شکنه ........... خیلی دوست دارم هر کسی که دستش به اون داور می رسه و می تونه باهاش حرف بزنه ، با هر زبونی بهش بفهمونه ......... تو جای یه مدال ... یه زندگی رو از یکی گرفتی ......... امیدوارم امشب از هیچ شبکه این تلویزیون لعنتی گریه های پدر ومادرش پخش نشه ................... تسبیح لرزون دست مادرش رو نشون نده ... گریه پدر مغرورش رو که شکست ناعادلانه بچش رو باور نمی کنه به رخ نکشه ********************* آخه لعنتی ...عدالتی که قراره با منت ِ بشریت بر سر ِ بشریت برقرار بشه .... جز فریب هیچ چی نیست............. درود بر شرف مربی ای که ۱۰۰میلیون پاداشش رو میده به شاگردش و میگه اینا شاگردای من نیستن، پسرای منن... درود بر غیرت جوونی که با ................................... از زندگیم راضیم چون خدا ازم راضیه... درود به مادری که با چشم گریون میگه از باخت پسرم ناراحت نیستم، فقط نزارید توی اون غربت گریه کنه چون من نیستم که اشکاشو پاک کنم... ![]() دمت گرم مرد،این اشک ها برای این مردم خیلی ارزش داره... ![]() |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - narges_r - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ق.ظ)پروفسور نوشته شده توسط:(18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: آرزوی سلامتی دارم برای همه اون کسانی که باعث افتخار ایران شدند. چه رسانه ملی براشون کلیپ "ورزشکاران دلاوران" رو پخش بکنه و چه بایکوت خبری شون بکنه. علی مظاهری رو هم اضافه کنید ![]() مظاهری رو هم بد بازوندن اما چون مسابقه دیروقت برگزار شد ممکنه خیلیها ندیده باشن |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - niya - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ
جرا هر کس توی این دنیا مظلوم واقع بشه بیشتر مورد ظلم قرار می گیره منظورم سعید عبدولی خدایا این چه عدالتیه |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - Parva - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم به افتخارآفرینان ملی ![]() واقعا عالی بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - MarkLand - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
امید نوروزی هم به خاطر مشکلات مالی می خواست کشتی رو بذاره کنار برای همیشه اما بنا نذاشت و برش گردوند...... امید بچه پایین شهر شیراز هست مثل عبدولی مشکلات مالی داره..... اره اینا قهرمان و پهلوان یه ملت بزرگ هستند اما با حرف دردی از کسی دوا نمیشه..... محمد بنا حرف قشنگی زد گفت من نشان لیافتم رو از مردم گرفتم پاداش من رو هم بدید به عبدولی..... اره همین مردم نشان لیاقت می دن همین مردمی که بی نصیب ترین هستند هم خودشون هم قهرماناشون..... |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - ashkan_d13 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ
میگم حالا خوبه فرستادنش با داور دست داد مگه نه میگفتن اگه دست داده بودی الان اعتراض کرده بودیم طلا گرفته بودیم!! اصلاً تو این شرایط همین که به داور حمله نکنی خودش خیلیه! تازه مظاهری هم که رفت با مربی حریف دست داد من گفتم عجب کاسهی صبرش از این لگن قرمزااااس! ![]() |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Sunshine Off - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
دیشب شهرما شب احیائش طوردیگرشده بود،تمام شهر پرشده بود از صدای بهداد سلیمی دوستت داریم وتاساعت۲بامداد تمام شهر به عشق بهداد از شور وشعف خوابی به چشم نداشت وهمه به جای قرآن به سرکردن دستان را به سمت خدا دراز میکردند واوراسپاس می گفتند. از همه قهرمانان که باعث شادی دل ما ایرانیان دراین قحطی شادی شده اندممنونیم وامید به عمرطولانی وسربلندی بیشتربرای همگی آنها داریم.ایرانی همیشه موفق هست. |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - smartII - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط: انتقاد:بهتره این بحثها نشه چون نمیشه عدالت گفتار درش رعایت بشه و اقا فرداد هم مجبور به حذف یا انتقال هستند شما فقط خودت رو نبین حتما نظرات دیگه ای هم وجود داره اما خوب ........ نتیجش یکه تازی در بحث هست که جالب نیست! |