قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - نسخهی قابل چاپ |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - hajilari - 16 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ
۴۳۹ معماری - روزانه - علم و صنعت قبول شدم |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - boshbosh - 16 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hajilari نوشته شده توسط: ۴۳۹ معماری - روزانه - علم و صنعتجدی؟؟ شاگرد اولی نداشتی؟ |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - great.ocean - 17 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hajilari نوشته شده توسط: ۴۳۹ معماری - روزانه - علم و صنعتجدی؟؟ شاگرد اولی نداشتی؟ امسال چون ضریبا دستکاری شد توسط سنجش برای مثلا بهتر شدن وضعیت بدی که درست کردن در ازمون و تاثیر دروس مشترک بالا رفت و از طرفی هوش دفترچه اول رو بهتر زده بودن، همپوشانی بسیار شدیدی وجود داشت که قطعا سال دیگه این مساله پیش نمیاد، برای همین خیلیا تو تمام گرایشا رتبشون خوب شد و بچه های معماری به دلیل نوع سوالاشون که زمانبر بود نتونستن مثل ما نرم افزاریا تخصصی رو خوب بزنن ، در نتیجه رتبه هوش تو گرایش معماری هم خوب شد مثلا خودم اخر انتخابام معماری و هوش رو زدم که ببینم اونارو هم قبول میشدم یا نه و جالبه روزانه تمام دانشگاههای تهران رو به جز شریف و تهران و امیرکبیر رو تو این گرایشا میاوردم درصورتیکه خودم نرم افزار امتحان دادم مثلا ٩٨ شریف اورده معماری علت فقط همپوشانی و انتخاب گرایشای غیر از معماری توسط رتبه های قبل از این رتبه بوده |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - bahar1369 - 18 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar نوشته شده توسط: ممکنه بعدا ویرایش بشه این ۲۵۹ معماری هم منم که روزانه امیرکبیر آوردم. اصلا انتظار نداشتم، همش منتظر شبانه بهشتی یا روزانه خواجه نصیر بودم... |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - darush12 - 19 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۵۲ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)demover نوشته شده توسط: سلام دوستان ، یعنی نمیتونین با چند چک پرداخت کنین(قسطی نمیشه داد)، بلکه نقدی ۲ میلیون یکجا واریز بشه |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - myh_k90 - 19 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ب.ظ
خدا رو شکر , با ۳۳۳ هوش تربیت مدرس نوبت دوم. (۱۵ دقیقه دیر سر جلسه رفتم!) تربیت مدرسی کسی اینجا داریم؟ |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - boshbosh - 19 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط:رتبه ۷۰ ۸۰ معماری شریف اورده خیلی هم پوشانی زیاد بوده خوش به حال معماریا(11 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar نوشته شده توسط: ممکنه بعدا ویرایش بشه |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - ali hjt - 19 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط:رتبه ۷۰ ۸۰ معماری شریف اورده خیلی هم پوشانی زیاد بوده خوش به حال معماریا(11 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar نوشته شده توسط: ممکنه بعدا ویرایش بشه من رتبه ی نزدیک ۱۰۰ هم میشناسم روزانه! شریف معماری اوورده!!! بعضی از این قبولی های معماری حتی تو کنکور سراسری هم ممکن نیست )) واقعا خوش به حالشون |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - ستاره بارون - ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ق.ظ
نتیجه بررسی انتخاب های بعدی کی اعلام میشه بچه ها؟؟؟ |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - alireza.pir - 26 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۰ ب.ظ
دوستانی که علاقه دارن با رشته علوم کامپیوتر آشنایی پیدا کنند میتونن این مستند رو مشاهده بفرمایند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - erfan.el - 27 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۱۳ ب.ظ
۶۵ آی تی تجارت/ معماری سازمانی شهید بهشتی/ روزانه |
RE: قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - boshbosh - 29 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۳۰ ب.ظ)ali hjt نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط:رتبه ۷۰ ۸۰ معماری شریف اورده خیلی هم پوشانی زیاد بوده خوش به حال معماریا(11 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mostafaheydar نوشته شده توسط: ممکنه بعدا ویرایش بشه دیگه انقدر کشکی بشه از ارزش میفته |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - ستاره بارون - ۰۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سازمان سنجش نتیجه جابجایی من به اولین کد رشته قبولی بعدی رو داد و موافقت شده خیلی خوبههههه خدارو شکر... |
قبول شدگان سال ۹۶ کجا قبول شدین ؟ رتبتون ؟ و رشته و گرایش ؟ - F.N.44 - 12 آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان لطفا اگر کسی هوش خاتم قبول شده به من پیام بده ... |