![]() |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - mohsen_m - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۴ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mohsen_m نوشته شده توسط: یعنی چی همه رو تهران جنوب زدن ؟ پس چرا توی کارنامه اونایی که قبول نشدن هر دانشگاه رتبه ی آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه به صورت جداگانه داره ؟ کارنامه ای که دیدم رشته ی دیگه ای بود، اما رتبه ها کلا توی هر انتخاب جداگونه محاسبه شده، هر انتخاب رو به صورت رتبه / رتبه ی آخرین فرد قبول شده به مصاحبه نشون دادن ! و هنوز هم متوجه نشدم وقتی همه رو یه جا دعوت به مصاحبه کردن چجوری میخوان اینکه کجا قبول شدیم رو مشخص کنن ! |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
این سبک دانشگاه آزاد تو مصاحبه رو خیلی میپسندم ![]() ![]() ![]() برعکس دانشگاه های دولتی که هرجایی سلیقه اساتیدش فرق میکنه و مشخص نیست از دانشجو چی می خوان ![]() ![]() بهرحال در نهایت من فکر میکنم، اوضاع نه به صورت ۱۰۰% بلکه کمی عادلانه تر از دانشگاه های دولتیه. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - zizo1394 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ
با سلام. دوستان منم ۲۲ تیرماه ساعت ۱۳:۳۰ مصاحبه ام است در واحد تهران جنوب.یه چند تا سول داشتم ۱/ کسی می دونه امتیاز هیئت علمی روی آزمون کتبی اعمال شده یا روی مصاحبه اعمال میشه؟و اینکه سوالات درسی از کارشناسی است یا کارشناسی ارشد؟ ۲/ من امتحان کتبیمو خوب دادم در حد تک رقمی رتبه میارم احتمال زیاد.اما نمیدونم از تبریز اومدن به تهران واسه ادامه تحصیل با وجود هیئت علمی بودنم برام سخت میشه ؟یعنی ارزششو داره دو سال واسه حضور در کلاسها از تدریسم بزنم؟ وبا توجه به اینکه متاهل هستم بهترین انتخاب به نظر شما دوستان چیه؟(دانشگاه ازاد نزدیک به تبریز هم دکترای کامپیوتر دارن اما سال اولشه آوردن و میترسم با انتخاب شهرستان ارزش مدرکم پایین بیاد) |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - elsatan - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. با سلام درخصوص امتیاز هیات علمی-با توجه به جدولی که برای امتیاز بندی دیدم روی مصاحبه اعمال خواهد شد.لطفا بعد از مصاحبه، تجربیات خود را در گروه قرار دهید با تشکر .موفق باشید. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. سوال سختیه. تقریبا مشکل من هم شبیه شماست. اما به جای هیئت علمی، کارمند رسمی هستم. رفت و آمد به تهران برام سخته. از طرفی ممکنه هر هفته بهم مرخصی ندن و ضمن اینکه هزینه رفت و آمد و اقامت تو تهران به شهریه اضافه میشه. از طرفی ارزش مدرک از دانشگاه شهر ما پایینه. البته واسه شما که هیئت علمی هستی و به قول معروف خرت از پل گذشته، دیگه فرقی نمیکنه که. همون جا هم مدرک رو بگیری کارت پیش میره. فقط پرستیژ مدرک تهران رو نداره. اما من نیاز دارم که مدرک معتبرتر بگیرم که بتونم عضو هیئت علمی بشم. هرچند میدونم که امسال با توجه به آزمون ضعیفی که دادم نمیتونم تهران قبول شم. چون دانشجو بودم نتونستم درس بخونم. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:سلام(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. مدرک دانشگاه آزاد را از هر جا بگیرید فرقی نمی کند در نهایت به شما می گویند آقای دکتر و خیلی به ندرت پیش می آید که نیاز شود بگوید از کجا مدرک گرفته اید. از نظر حقوق و مزایا هم که هیچ تفاوتی ندارد شما مدرک داشته باشید من درس خواندن در شهرستان های دور افتاده را ترجیح می دهم چون در آن جاها معمولا استاد توانامند وجود ندارد و شما می توانید به اسانی درس ها را پاس کرده و معدل بالا داشته باشید که این دومی یعنی معدل بالا می تواند برای شما که کارمند و هیئت علمی هستید مهم باشد امیدوارم شما دوستان را در روز مصاحبه در حالی که موفق شده اید مصاحبه خوبی داشته باشید زیارت کنم |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:سلام(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. خیلی ممنون از ابراز محبت شما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 01 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:ُسلام(30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:سلام(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. میزان تفاوت شهریه دانشگاه آزاد با پردیس های دانشگاه دولتی و یا نوبت دوم دانشگاه های دولتی در شهرستان ها چقدر است |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:دقیقا نمی دونم، پیشنهاد می کنم دو تا لینک زیر رو ببینید. شهریه انواع دانشگاه های دولتی (نوبت دوم و پردیس) و شهریه دانشگاه آزاد رو در سال قبل (۹۴) تشریح کرده. البته خود دانشگاه های دولتی با هم دیگه تفاوت شهریه دارن.(30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:ُسلام(30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:سلام(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: با سلام. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ
با سلام خدمت همه دوستان از این که سوال خودم را این جا می پرسم عذر خواهی می کنم با توجه به این که محل مصاحبه همه دوستان واحد تهران جنوب است از دوستانی که تهرانی هستند و یا تهران را خوب بلد هستند یک سوال داشتم برای افرادی که از شهرستان برای مصاحبه می آیند، بهترین راه برای آن که خود را با مترو به واحد تهران جنوب و محل مصاحبه برسانند، چگونه است |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - damash - 14 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان مثل اینکه ما چند نفر شهرستانی هستیم ![]() من که صرفا واسه کسب تجربه میام مصاحبه. میخام تلاشمو بکنم شاید دولتی قبول شدم، اگه نشد که سال بعد آماده تر باشم که حداقل علوم تحقیقات یا تهران جنوب و قزوین قبول شم. آخه میدونم امسال رتبه علمی بالایی ندارم. |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - msaif - 14 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۶ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ)damash نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان سلام خیلی خوب پس اگر مسیر رسیدن به دانشگاه سال آینده خودتون (تهران جنوب) را پیدا کردید به من هم خبر دهید متشکر می شوم ![]() ![]() ![]() |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - karnameh90 - 14 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
من با مترو بلد نیستم. اما کنار متروی بهارستان ماشین داره برای دانشگاه (تاکسی خطی). متروی بهارستان هم جزو خط ۲ مترو محسوب میشه. |
آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - nazaninf82 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ق.ظ
سلام دوستان چه خبر از مصاحبه ها؟؟ تو رو هر کی رفته بیاد بگه چطور بود ؟ استادها کی بودن ؟ سوالات چی بوده؟ منم ۲۴ تیر هستم می یام خبرمی دم حتما من خیلی به نظرم این کار دانشگاه ازاد مسخره بود که رتبه نمی دونیم ادم وقتی نتیجه اش رو ندونه نمی دونه مصاحبه چقدر ارزش داره من به شخصه اگه شهرستان باشه اصلا نمی رم تو رو خدا کسایی که رفتن مصاحبه خبر بدن |
RE: آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر- ۹۵ آزاد - elsatan - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ق.ظ)nazaninf82 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام تا جایی که من اطلاع دارم مصاحبه بچه های نرم افزار از ۲۲ تیر شروع میشه .فکر نمیکنم کسی تا به امروز مصاحبه رفته باشه ممنون از اطلاع رسانیتون .من ۲۶ تیر مصاحبه دارم.از توضیحات شما استفاده خواهم کرد. با تشکر موفق باشید. |