بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cou10 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ)cavalier نوشته شده توسط: حالا جوابا میاد میبینی گزینه یک زده خخخخخخخخخ تازه امسال خیلی بهتر از سالهای قبل سوال داده بودن، سوالهای ۹۳ ساختمان که حدود ۱۴-۱۵ تاش عینا از کتاب ۶۰۰ مسئله کپی کرده بودن و سوالهای پترن هم که شاید بیشتر از ۱۰ تاش عینا از کویزها و امتحانهای دکتر ربیعی بود. حتی عددهاش هم عوض نکرده بودن. به نظر من اینکه سوالها از دانشگاههای خارجی گرفته شده باشه خیلی ایرادی نداره، به شرطی که کاملا پراکنده باشه نه فقط از چند دانشگاه باشه. اینجوری امکان حفظ کردن سوالها خیلی کمتر میشه و به نفع دانشجوهایی خواهد بود که بهتر مطالب رو یاد گرفتن. سوال ۲۲ انگار منظورش "معتبر می باشد" بوده!!! چون گزینه های ۲ و ۳و ۴ هرسه میتونن منفی بشن و شرط کرنل بودن نقض خواهد شد. تنها گزینه درست ۱ هست فکر کنم |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
خیلی ایراد نداره؟؟ سوال برای بالاترین سطح و ورود به دوره دکترا از دانشگاههای دیگه باشه>؟؟ مگه میخوان آپولو بفرستن فضا/.؟ حتی عدداشم عوض نکرده یکی مثل همین wrapper mutual information اونم دو سال پیاپی با همون عددا حتی به خودش زحمت نداده عدداشو عوض کنه. همون سنجش اسم این اساتیدو نمیگه چون میدونه ابرویی براشون نمی مونه. تو هرچیزی دیده بودیم کپی برداری باشه اینم روش هه زحمت کشیده ترجمش کرده به فارسی باید قدر اون استادارو دونست.!! من حتما سر فرصت به اساتیدی که فکر میکنم سوالای کنکورو در اوردن میل میزنم و این سوالارو نشون میدم. لطفا دوستمون منابعشو بگه منم دانلود کنم. یکشو دیدم دانشگاهشو پیدا کردم برام جالبه بدونم جواب این به اصطلاح اساتید چیه. |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cou10 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
من خیلی خراب کردم. تخصصی شد ۳۶/ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
بفرما اینم کلیدا. واقعا ببخشید گندشو در اوردن. سوال ۴۳ دیدین نمیباشد منظورش نبوده میباشد منظورش بوده. زده یک میشه !!!!!!!!!!! ۴۲ بجای دو زده ۴!!!!!!!!!!!!!!! اخه این سوالا استانداردن؟؟؟؟ با اینا مشخص میشه کی بهتره؟ سوال تکراری خودشو پارسال زدم ۵۰ ۱۰۰ غلط گرفته امسال حرف خودشو زدم غلط گرفته واقعا یکی بیاد از دبستان بهتر بلده |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - msaif - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)cou10 نوشته شده توسط: من خیلی خراب کردم.سلام با این درصد امید دارید یا نه فکر می کنید کجا قبول شوید؟ اگر می شود روش محاسبه درصد را بنویسید چطور باید نمره منفی را در نظر بگیریم |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
بچه ها سوال ۳۱ رو کی حل کرده؟ گفته x اعداد حقیقی اولا x نمیتونه منفی باشه چون log منفی میشه الان این توزیع نرمال هست؟ با میانگین log wxi و واریانس یک؟ این رو اگه روش انتگرال بگیری جمعش یک نمیشه!!! یعنی توزیع نیست. مگه نباید انتگرال توزیع یک بشه یعنی مجموع احتمالات؟ کی حل کرده لطفا بگه تنها سوالی که اصن روش بحث نکردیم سوال ۳۱ بود. |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - msghasemi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)cou10 نوشته شده توسط: من خیلی خراب کردم.سلام بعیده جای خوبی رو بتونن اقدام کنن مگر اینکه از زبان و استعداد آبی گرم بشه. در هر صورت این سیستم عین بی عدالتی آموزشیه. (۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:روش لحاظ نمره منفی:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)cou10 نوشته شده توسط: من خیلی خراب کردم.سلام درست ها ضربدر ۳ منهای تعداد غلط ها تقسیم بر ۳برابر کل سوالات (۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: بفرما اینم کلیدا. واقعا ببخشید گندشو در اوردن.حداقلش فهمیدیم بحران آب در کشور بسیار جدی تر از این حرف هاست.چون ظاهرا در سازمان سنجش و وزارت علوم آب قطعه... |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - kasadegh - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۳۱ رو کی حل کرده؟نظرتون در مورد سوال ۱۸ ساختمان چیه ؟ به نظرم گزینه۳ درست چون مورد دوم و چهارم درست هستند کسی این سوال رو حل کرده؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
این r<=d چرا غلطهههههههههه. اینا دیگه کین دو تا گزینه صحیح دادن دقیقا من سر جلسه گفتم نزنم دردسر میشه. خسته کردن مارو. مثل سوال یادگیری تقویتیه. |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - mhghna - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
من هم تخصصی ۳۴ درصد زدم خیلی گند زدم در مورد سوالهای ۲۲ و ۲۴ تو سایت سازمان سنجش اعتراض گذاشتم نامردا ، مسخره شدیم |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ
سوال r<=d سوال ۹ هم همه اعتراض بنویسن لطفا. من شماره داوطلبی میزنم میگه موجود نیست!! یعنی چی In basic graph theory books, we learn that the radius (rad) and diameter (diam) satisfy rad(G)≤diam(G)≤۲rad(G) دیگه گندشو در اوردن |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - eli-93 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
من تخصصی ۴۶% شدم امیدی هست؟ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - omid.n1990 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)eli-93 نوشته شده توسط: من تخصصی ۴۶% شدم مگه درصد بدیه؟؟ خیلی هم خوب و عالی است. مبارک |
بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cavalier - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
من نمیتونم اعتراض کنم چرا؟!!!! میگه شماره داوطلبیت نیس |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور دکتری ۹۴ - cou10 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: من نمیتونم اعتراض کنم چرا؟!!!! احتمالا شماره داوطلبی رو از روی کارت کپی پیست نکردی؟ من کپی پیست کردم، پیام میداد که شماره داوطلبی معتبر نیست!! |