|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
مهندس مایه داری هستی ها... ![]() از طبقه بالا میری طبقه پائین بالا ایول. |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
به نظرم جمعه یا شنبه دکتری میاد و روز بعدش ارشد |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
دِة من اگه پول داشتم اینجا نبودم که میرفتم اونور ....هی خدا موفق باشید همگی خبر بیست وسی ی شب پیش گفت ک اونایی ک از ۶ شهریور ب بعد ازدواج دانشجویی داشته باشند دانشگاه ازاد بهشون بیست میلیون وام میده که اقساطش ماهی ۲۳۵ تومن من داداشم تفلک عید ازدواج کردش دانشجو ازاد میگم بگم جدا شدن باز دوباره بیان الانا عقد کنند ک ی وامی بگیرن نظرتون چیه و اسه ی لبخند گفتم ک از استرس یادمون بره ... |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - nasim** - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
دوستان کسی میدونه کد رشته های جدید رو اعلام کردند یانه؟ |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کد رشته های جدید رو اعلام کردند یانه؟ خیر هنز خبری نیست اما من چند تا واحد رو شنیدم برای نرم افزار کد اضافه کردند. (۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: به نظرم جمعه یا شنبه دکتری میاد و روز بعدش ارشدمگه جمعه هم نتیجه میزنن؟من پشت کنکوری دکتری شم نتایج همه را میزنن تهش دکتری را بس شانس دارم من اصولا خیر!اما با توجه به این که بدقولی داشتند شاید بزنن. اگر نه شنبه دتری و یکشنبه ارشد |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه براممن تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت . ولی در نهایت شما باید خودتون تصمیم بگیری . چون هر کس خودشو بیشتر میشناسه . ببین اینقدر محکم هستی که ۲ سال دوری از خانواده رو تحمل کنی . بشین فکر کن تا بعدا پشیمون نشی . |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
خانم ندا شما هم خدا میخواهی هم خرما این طور که نیست. خانم ندا شما هم خدا میخواهی هم خرما این طور که نیست. |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - mm123456789 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:دقیقا من نامزدم تهرانه اگه تهران بیارم باز تنها نیستم اما مشهد هیچ کسا ندارم من از لحاظ تفریح و درس مشکل ندارم بدترین و سخترین درسم میتونم بخونم دوری از مادرم اذیتم میکنه اونم ۲۱ ساعت(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه براممن تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت خوب ارشد که همه روزه نیست آخر هفته هاست بعد چرا اینقدر شما سخت میگیری برو سره خونه زندگیت بعد درس در صورتی بعده ازدواج درس خوبه آدم شغل داشته باشه بره ادامه تحصیل بده یا مجرد باشه از روی بیکاری بره درس بخونه قصه شما جداست البته من نظر خودمو گفتم |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
ندا فردوسی مشهد قبول شدی؟ |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - uouo - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:کی گفته ارشد آخر هفته هاست خواهر من دانشجوی روزانه است یکشنبه دوشنبه کلاس دارن!(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:دقیقا من نامزدم تهرانه اگه تهران بیارم باز تنها نیستم اما مشهد هیچ کسا ندارم من از لحاظ تفریح و درس مشکل ندارم بدترین و سخترین درسم میتونم بخونم دوری از مادرم اذیتم میکنه اونم ۲۱ ساعت(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه براممن تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ندا فردوسی مشهد قبول شدی؟نه امام رضا فردوسی نزدم چون فوقش شبانه میاوردم شبانه اصلا نزدم شبانه فردوسی که بهتر از غیرانتفاعیه؟
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:من برم مشهد چطور بیام و برم اونم وقتی ۲۱ ساعت راهمه ۳ سالم هست برا کنکور میخونم چون واقعا عاشق درس خوندنم اما متاسفانه جو آرومی تو خونمون نیست و گرنه منم عاشق این بودم که برم روزانه امسال دیگه نمیکشم که تو این خونه بمونم همین الانشم جونم به لبم رسیده(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:دقیقا من نامزدم تهرانه اگه تهران بیارم باز تنها نیستم اما مشهد هیچ کسا ندارم من از لحاظ تفریح و درس مشکل ندارم بدترین و سخترین درسم میتونم بخونم دوری از مادرم اذیتم میکنه اونم ۲۱ ساعت(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه براممن تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت ندا آزاد تهران یا قزوین بهتر از غیرانتفاعیه مشهده به نظرم..ایشالا اگه آوردی حتما اونو برو عزیزم
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
حکایت خانم ندا حکایت برداشتن چند هندوانه با یک دست است. |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
خانم ندا شما کدام شهر هستید که ۲۱ فاصثله دارید؟ |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - mm123456789 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:کی گفته ارشد آخر هفته هاست خواهر من دانشجوی روزانه است یکشنبه دوشنبه کلاس دارن!(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:دقیقا من نامزدم تهرانه اگه تهران بیارم باز تنها نیستم اما مشهد هیچ کسا ندارم من از لحاظ تفریح و درس مشکل ندارم بدترین و سخترین درسم میتونم بخونم دوری از مادرم اذیتم میکنه اونم ۲۱ ساعت(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه براممن تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت منظورم این بود همه روز هفته نیست آخرش دو روز در هفته |