[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - نسخهی قابل چاپ |
RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - Soheil - 26 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ظاهرا" مثل اینکه دیگه نیازی به گذاشتن لینک منابع در بسته مانشت نیست چون یک موضوع در تالار واسه اش ایجاد شده.لینک منابع!!!!!!!!!!!!!!! قراره خودشون تو بسته باشند ها! |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 27 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۹ ق.ظ
تا به حال تنها ۲۹ نفر ثبت نام کرده اند. فکر نمی کردم تعداد اینقدر کم باشه. |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - Passerby - 27 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ق.ظ
دکتر، شما که اون تاپیک رو بستید! من فکر کردم قضیه ارسال فعلا cancel شده. حالا میل بزنیم یا نزنیم؟ |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - ramzi - 27 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ
سلام آقای دکتر تنهایی من میل زدم ولی نمی دونم کی قراره ارسال آغاز بشه اصلاٌ به امسال میرسه ؟ |
RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - SarahArshad - 27 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: تا به حال تنها ۲۹ نفر ثبت نام کرده اند. فکر نمی کردم تعداد اینقدر کم باشه.دکتر شاید دلیلش این باشه که خیلی از بچهها تا حالا یا منابع خودشون رو تهیه کردن وخیلیها هم فقط به دانلود رایگان فکر می کنن ولاغیر و خیلیها هم از لینک هایی که توی اینترنت هست به صورت دانلود کردن البته اینا چیزایی هست که به ذهن من رسید چون راستش یه شناخت جزیی از خرید اینترنتی جزوهها دارم و می دونم که خیلی از دوستان دنبال رایگان جماعتن!!! البته شاید همین که دقیقا نمی دونن تو بسته چه خبر ه هم بی تاثیر نباشه دکتر ! البته من خودم ثبت نام کردم ولی اینا به ذهنم رسید که بگم برای بقیه که ثبت نام نکردن |
RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - SarahArshad - 27 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۲۰ ب.ظ
به آقای فرداد: راستش من تجربه چنین کاری رو داشتم که می گم بهتون که دوستان بیشتر دنبال دانلود رایگان هستن و متاسفانه به این فکر نمی کنه که کلی باید پول اینترنت بده بدون تجربه نمی گم این حرف رو .!!!! فقط به این فکر می کنه که دانلودش کرده!!!!!!!!( مطمئن باشید اگه تجربه نداشتم چیزی نمی گفتم !) در ضمن یه تجربه دیگه هم که من داشتم اینه که دوستان بیشتر تو شهریور دنبال جروه خریدن هستن وکمی طول می کشه تا جا بیافته و به نظر من هم این سکوت خبری که دوستان ندونن تو بسته چی هست به ضرر فروش تمام میشه !!!! چون خیلیها میرن وخریدشون رو انجام میدن ولی اگه بدونن که درون بسته چی هستش و یه محروره زمانی هم برای توزیعش بدونن خیلی کمک کننده است !!!!! |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 27 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ
دوستان هدف ما سود اقتصادی نیست. من به دلیل مشغله بسیار زیادی که الان واسم پیش اومده هیچ وقتی ندارم که بگذارم روش. من فکر می کنم که امسال رو باید بی خیال بشیم!. مطمئنم که چیز زیادی از دست نمی دین چرا که برای اینکه بسته چیز خوبی از آب در بیاد باید وقت صرف کرد و زحمت کشید. متاسفانه با مشغله ای که من دارم این کار بعیده. ان شا الله از همین الان واسه سال بعد تلاش می کنیم و سعی می کنیم که منابع مفید رو جمع آوری کنیم. من دارم منابع اصلی شریف رو گیر میارم که بگذارم توی بسته و در حال رایزنی هستم که اسلایدهای بسیار مفیدی از یکی از دانشگاه های تهران (اسمش رو ذکر نمی کنم!!) گیر بیارم. مطمئناً چنین منابعی رو هیچ جا پیدا نمی شه کرد. فکر می کنم یه خورده دیر شروع کردیم واسه بسته. چرا که در زمان محدود باقی مانده تنها می شه کنکوری خوند و وقت مناسبی واسه منبع و چیز درست حسابی خوندن نیست. تصمیم گیری با خود دوستان که چه کار کنیم. |
RE: [مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - SarahArshad - 27 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ب.ظ
من هم با نظر تون موافقم که منابع جدید و چیز هایی باشن که در دست بچهها نیس خیلی بهتره !!! |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 28 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ
دوستان ان شا الله تا هفته آینده تعیین می کنیم وضعیت بسته رو، من هر وقت خالی ای که پیدا کنم می گذارم روش که تکمیل بشه و به دستتون برسه. برخی از دوستان در پیام خصوصی گله کرده بودند، من شرمنده همه هستم و ان شا الله به قولم وفا می کنم. اما دوستان هنوز نیازمند کمک شما هستیم. ان شا الله بسته اول منتشر بشه و برای بسته بعدی شما هم کمک کنید تا هرچه بهتر بشه. |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - arshad91 - 28 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۴ ب.ظ
با تشکر |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - hanif - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ
دکتر اولویت کار شماست ولی اگه امسال اماده بشه خیلی عالی میشه |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ب.ظ
من تقریباً کامل کردم چیزهایی که می خواستم بگذارم توی بسته. تا امشب لیست کاملش رو می گذارم به امید خدا. |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - admin - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ
لیست صداهای بسته مانشت: ----------------------زبان---------------------- زبان انگلیسی - شاکری و یه سری صدای دیگه ----------------------ریاضی---------------------- ساختمان گسسته - نامور، یکی دیگه!!(احتمالا یوسفی!) ریاضی مهندسی - کریمی ----------------------مشترک---------------------- نظریه زبانها و ماشینها - کارگهی، میبدی، سیدجوادی معماری کامپیوتر - یوسفی، اجلالی ساختمان دادهها - یوسفی، یکی دیگه!! سیستم عامل - حقیقت مدار منطقی - یوسفی ----------------------تخصصی---------------------- طراحی الگوریتم - سید جوادی زبان های برنامه سازی - گمنام!! طراحی کامپایلر - شاپوری طراحی پایگاه دادهها - روحانی رانکوهی مدار الکتریکی - عبدلعلی هوش مصنوعی - رهنمون شبکه - حقیقت مهندسی نرم افزار - سلاحقه |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - Soheil - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۲۶ ب.ظ
منم کامپایلر رو با فردین شاپوری پاس کردم، خیلی استاد خوبیه، نمیدونستم جزوش اینهمه طرفدار داره! |
[مهم] بسته مانشت - در راستای عدالت آموزشی - hanif - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ
دکتر واقعا ممنونم . |