در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - amirhamzeh.azari - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ اگه همین درصدا باشه ... بنظر من ۷۰-۸۰ .. خداییش این حرف منو داشته باااش... اگه اینی که گفتم شد... شیرنی من یادت نره |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - vahid70 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ
بچه ها به نظرتون با این درصدها رتبم چند میشه؟ زبان ۰ ریاضی ۶.۵ مشترک ۴۱.۵ تخصصی معماری ۴۵.۵ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mojhde - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
ماشالله دوستان انقدر شوق و علاقه نشون میدن واس اومدن جوابا منم که یه کنکور افتضاح اندر افتضاح دادم به این شوق رسیدم راستش من موقع تحویل سال یه فال حافظ گرفتم وخواسته ام تو فال هم کنکور بود هم کار تو جواب فال اومد که نمیشه هر دو تاشو هم زمان داشته باشی و باید یکیشو انتخاب کنی و با سعی وتلاش بهش می رسی من تقریبا چند روزی به این موضوع فک کردم و در نهایت تصمیم گرفتم که کارو انتخاب کنم و برم پی کار چون الان تو این زمونه کار مهم تره (از نظر خودم) کار که باشه درسو همیشه میشه خوند اما میگم با اینکه نتیجه کنکور زیاد برام مهم نبود شوق دوستان منم به شوق آورد اما من هنوز سر انتخابم هستم و کار برام اولویت داره انشالله هر کی به هر چی که به صلاحشه بهش برسه آمین. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ akilis از دوستای من هست، گفته اگه رتبم بشه بین ۸۰ تا ۱۳۰ منو میبره هفت خوان، دوستای شیــــــــــرازی پیغام خصوصی بدند تا اگه شد خبر بدم شما هم بیاید. جدی گفتم خدایی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nazanin_sh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
اتفاقا منم دوباره موسیقی و نقاشی و کلا هنرو شروع کردم و به این نتیجه رسیدم که منو چه به کامپیوتر اصن؟ خشک بی روح ۴ سال عمرم تلف شد، نشدم نشد میرم همین موسیقی رو خودم ادامه میدم. انقده خوبه والا. آدم ۲ ساعت وقت میذاره کلی پیشرفت میکنه اونوقت این کتابای فاقد شعور روزی ۱۰ ساعتم بخونم باز همونیم که ۱۰ ساعت قبل بودم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! من هستم. تقریبا رو هر کتابی هم ۷ ۸ دور خوندم. هم از منابع انگلیسی و هم فارسی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! پس شما رقیبه من نیستی! با من حرف نزن! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! یادم رفت، تقریبا کل بچه های کلاسمون هم هستند حول و حوش ۴۰ نفر،۱۰ تاش هم نیان، میشه ۳۰ نفر |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! ای بابا ... من اگه شانس داشتم! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! چرا گیر کرد، غلط نکردم، تا حالا نگاشم نکردم. کمک کمک help me مساعدة Ndihmoni me aider |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! خب لقمه بزرگی بود واست! به سلامتی یه رقیب کم شد! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. ۹۵ درصد تون اصلا هدف خاصی از کنکور ارشد ندارین الکی میان کنکور میدین رتبه تون بعضا خوب میشه جای یه پسر بدبخت رو هم تو دانشگاه پر میکنید آخرشم هیچی به هیچی. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! ثبت نام کردم ولی امتحان نمی دم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zoltrix_66 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما تو این عکس داری به چی نگاه میکنی دقیقا؟!!! |