|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - abji22 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
یعنی واقعا جا داره بگم خاک تو سرم میخوام به خودم فحش بدم شما چیکاردار؟ تخصصی با اشتباهاتم ۰ شد باورتون میشه صفر۰۰۰۰۰۰۰۰۰ اصلا نمیدونم چی باید بگم مشترک شد۲۱ زبان۲ متاسفم دیگه مانشت بیا نیستم بای |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ۸۸۱۴۹۸۰۴ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
میشههههههههههههههههههههه خواهشا بگین واسه من امیدی به روزانه هست یا نه؟ زبان سفید ریاضی ۳۷ مشترک۱۸ تخصصی نرم افزار ۳۶ تا ۴۲ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mary.blueribbon - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
چرا یکیم جواب منو نمیده امکان قبولی دارم؟ زبان ۶۳ ریاضی حدودا ۰ مشترک ۳۲ تخصصی نرم افزار ۶/۲۵ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: شما که هول ورت داشته و به فاطمه زهرا پناه آوردی لازم به ذکر می دونم من سه ساله فارغ التحصیل شدم و برای کنکور امسال ناگهانی تصمیم گرفتم و از اولای آذر شروع کردم. خداییش شما بودی چند میزدی!؟ به شما و فاطمه زهرا قول میدم سال بعد جبران کنم
|
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - marjanmoodi - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
تخصصی هوش و الگوریتم زدم همش از نظر من کلید سنجش غلطه ) ولی فعلا:زبان ۵۴ ریاضی ۱۲ مشترک ۵۲ تخصصی ۱۶ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mhma_1367 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: نرم افزار یکی بگه ما چند به چندیم... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: نرم افزار به احتمال قریب به یقین زیر ۲۰۰ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: بابا این بنده خدا درصد ها رو چپه میخوند! مثلا فکر کرده شما مشترک ۹۴ درصد زدی! مخصوصا که جلوش به این نکته کلیدی اشاره کردی که: (حسوداش بسوزن! )
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zahra2012 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: مردم از خنده به خدا همتون خیلی باحالین از این آشنایی مجازی با شما خیلی خوشحالم برای همتون آروزی موفقیت دارم برای منم آرزوی موفقیت کنید مرسی
|
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mojhde - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
دوستان کسی لینک دفترچه bرو داره لطفا |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zahra2012 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
کاربر samy و سایر کاربران میشه یه نظرم برای من بدین زبان سفید ریاضی ۲۵ مشترک ۲۷/۱۶ تخصصی نرم ۳۹/۵۸
|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mehdiahar - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان با این شاهکار من امیر کبیر قبول می شیم ؟ یا صنعتی شریف؟ من که دوس دارم صنعتی شریف قبول شم ریاضی ۱۱/۱۱ زبان ۳/۳۳ (سه منظورم چپکی نخونین ۳ هست) مشترک ۱/۲۳ (۱) تخصصی نرم افزار ۲۰/۸۳ (۲۰) تخصصی معماری ۴/۱۷ (۴) تخصصی هوش ۴/۱۷ (۴) حسودی نکنین ها شما ههم تلاش کنین به این نتایج می رسین |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: ای کاش در واقعیت این بود، اون وقت میفرستادن دنبالم واسه ترور، وای خدا یکی بیاد مشترک ۹۴% بزنه چی میشه! یه راست میره جای مدیرگروه کامپیوتر MIT میشینه.(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: کاربر samy و سایر کاربران میشه یه نظرم برای من بدین اگه بخوای با ضرایب قبل از امسال حساب کنی که تخصصی ۲ بودش، رتبه ات دور ۴۰۰ میچرخه، ولی امسال که تخصصی ۴ شده وضعیتت بهتره و به زیر ۲۰۰ امید داشته باش موفق باشی |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - deledivouneh - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
من واقعا موندم که میتونم شبانه یا روزانه قبول شم یا نه؟ ![]() ![]() ![]() زبان ۱۱ ریاضی ۱۰ مشترک ۱۸ تخصصی نرم ۴۶ فقط چون ضریب تخصصی امسال ۴ شده امید قبولی دارم و گرنه دیگه بریم بیرون و سوت بزنیم. دوستان میتونن بگن تخمینی رتبم چقدر میشه؟
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ)mehdiahar نوشته شده توسط: سلام دوستان با این شاهکار من امیر کبیر قبول می شیم ؟ یا صنعتی شریف؟ این درصداتو میشه به حروف بنویسی، بلکم بفهمیم چی نوشتی |