|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: آخه بچه ها PID فرزند توی process table پدر هم ثبت میشه!!! والا از اساتید هم پرسیدم کسایی که سیستم عامل نوشتن گفتن پشته فرآیندی جداست تنها چیزی که پرسس نمیتونه ارث ببره پشته هست دلایلشم خواستین بگم؟ ازکد پدرش میتونه در شرایطی استفاده کنه و اینکه حتما تو سیستم های که نیتونن سلسله مراتبی از فرایندها ایجاد کنن pid پدر به فرزند میرسه به دلیل ختم آبشاری وقتی پدر خاتمه میابه باید فرزنداتش کشته شن و از روی آدرس pid که فرزندان شناسایی میشن کشته میشن حتی توی سلیبر چندین بار تاکید شده که برای ایجاد نخ در سطح کاربر تنها هزینه ایجاد پشته برای اون نخ هست که این هزینه برای ایجاد هر فرایند دیگه ای هم میتونه باشه این سوالا جز سوالای بدیهی سیستم عامل هست فرایند ها وقتی fork(); l تو unix ایجاد میشن میتونن کد فایل های باز حافظه خالی (مخصوص نخهای تو فرایندهست) pid وحتی منابع مورد استفاده رو اشتراک کنن ولی تنها پشته برای چند فرایند یکسان نیست |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Amoojan - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تنها چیزی که پرسس نمیتونه ارث ببره پشته هست دلایلشم خواستین بگم؟مهندس زیاد سخت نگیر... بیخیال جوابا... تا آخر هفته کلیدش میاد... ولی این از اون سوالایی هست که سال دیگه تو جوابش عموحقیقت میگه: "سخنی با طراح سوال: طراح محترم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ...."
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mohammad-A - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نه آقا چه ربطی به دوستی داره؟ شاید من چیزی گفتم ناخواستهآقایی... بیخیال آقا... ![]() (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: ولی این از اون سوالایی هست که سال دیگه تو جوابش عموحقیقت میگه: دکتر حقیقت از سال ۹۱ به بعد دیگه سخنی با طراح سؤال نداشتند کلاً شاید دیگه ناامید شدن
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Amoojan - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:یعنی تنها انگیزه من برای زدن تستای سیستم عامل تو این چندماه جوابای عمو حقیقت بود...(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: ولی این از اون سوالایی هست که سال دیگه تو جوابش عموحقیقت میگه: کلا یه دنیایی داشتیم باهاش... با بچه ها هم که درباره سیستم عامل حرف میزدیم نصف زمانمون روی تحلیل بیانیه های عموحقیقت به طراح های سوال بود... ![]()
|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - fffarhad - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
دوستان دقت کنید BUSY WATING باعث میشه اولویت معکوس میشه که اصلا سمافور یه هم چین چیزی نداره |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - hamedit89 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من اصلا نمی خواستم وارد این بحث ها(باسخ سولات ارشد) بشم ولی به نظرم رسید این رو بگم: اون سوالی که مربوط به سمافور ها بود من زدم زبان های سطح بالا چون تا جایی که یادم برسیده شده بود برای چند بردازنده؟ برای همین میشه زبان سطح بالا . دقت کنید که سمافور ها را هم میشه با زبان های سطح بالا بیاده سازی کرد کتاب حقیقت گفته! وقفه سخت افزاری برای تک بردازند ای خوبه!! یادمه توی کتاب دکتر در قسمت بیاده سازی با وقفه سخت افزاری گفته بود چیزی که باعث تداخل بین چند بردازنده میشه اصل همروندی هر بردازنده است که باعث نقض انحصار متقابل میشه با وقفه سخت افزاری نمیشه در چند بردازنده انحصار متقابل رو رعایت کرد! حالا هر چی بود تموم شده صبر کنید تا سنجش جواب ها رو بده! |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - AMMehr - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ق.ظ
من سوال رو الان که فایلشو اومده دیدم نمیدونم چرا این قسمت چند پردازنده رو ندیدم و زدم غیر فعال کردن وقفه ها !!! ولی الان که دیدم مطمئنم این گزینه غلط آخه تویه چند پردازنده غیر فعال کردن وقفه ها به چکاری میاد پسر خوب!! گندش بزنم البته اگرم درست سوال و میخوندم احتمالا میزدم TSL چون فکر کنم حقیقت اینو گفته بود حالا بهرحال که غلط زدم چه اهمیتی داره Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: من سوال رو الان که فایلشو اومده دیدم نمیدونم چرا این قسمت چند پردازنده رو ندیدم و زدم غیر فعال کردن وقفه ها !!! ولی الان که دیدم مطمئنم این گزینه غلط آخه تویه چند پردازنده غیر فعال کردن وقفه ها به چکاری میاد پسر خوب!! گندش بزنم البته اگرم درست سوال و میخوندم احتمالا میزدم TSL چون فکر کنم حقیقت اینو گفته بود حالا بهرحال که غلط زدم چه اهمیتی داره ناراحت نباش که نخوندی tsl هم اشتباه بود انتظار مشغول داشت جوابش مانیتور بود |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
جوابهای دکتر حقیقت برای تستهای IT امسال - دفترچهی A مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - AMMehr - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
اه آقا دیدی پارسه هم همون TSL رو جواب گفته حماقت حرص خوردن هم داره حداکثر ۳ تا درست زدم یکی غلط ولی رو یک سوال هم شک دارم که اصلا زدمش یا نه Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
جواب اون تست بنبست درست نیست. هر چند من خودم گزینهای که دکتر حقیقت نوشتند زدم، اما این گزینه نیست چون همین گزینه هم احتمال بنبست داره. جواب درست MAX هست |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: اه آقا دیدی پارسه هم همون TSL رو جواب گفته حماقت حرص خوردن هم داره حداکثر ۳ تا درست زدم یکی غلط ولی رو یک سوال هم شک دارم که اصلا زدمش یا نه اگه دکتر حقیقت هم tsl روزده باشه اشتباه زده جوابش دقیقا مانیتور میشه |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - AMMehr - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
واسه من که فرق نداره ولی اگه این گزینه درست باشه فقط آدم آتیش میگیره که چرا همچین حماقتی باید سرجلسه رخ بده! من اون سوال بن بست هم به نظرم حقیقت غلط جواب داده max درسته Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: واسه من که فرق نداره ولی اگه این گزینه درست باشه فقط آدم آتیش میگیره که چرا همچین حماقتی باید سرجلسه رخ بده! من اون سوال بن بست هم به نظرم حقیقت غلط جواب داده max درسته ![]() آتیش چیه واقعا اعصاب و آرامشتون از یه تست الکی بیشتر اهمیت دارهولی tsl انتظار مشغول و اولویت معکوس داره جواب مانیتور میشه پس ناراحت نباش |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - AMMehr - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
آخه همه چی داره خراب میشه اون از اوضاع مشترکا ! تخصصی هم خراب بشه که دیگه باید بریم یکسال دیگه بیایم اینجا بحث کنیم Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |