![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Joonz - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
سلام نمیشه این برگه انتخواب واحدو هممون روز یکشنبه بدیم مدیر گروه امضا کنه دیگه سه شنبه نیایم؟ |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - prosperous - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: سلام فکر کنم سه شنبه اینترنتی باید ثبت نام بشه ![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - ali - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
یه خبری که به دستم رسیده اینه که ممکنه این درس پیشنیاز حذف بشه. |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: سلاماگه بشه که خیلی خوب میشه ![]() |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - edge - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
اگه غیر این باشه خیلی بیخوده یعنی باید این برنامه ریزی شریفو........ یکشنبه ثبت نام حضوریه باز سه شنبه هم که حضوری بشه پس اینترنتیش کجا بود لابد باید این همه را بیایم از تو خود دانشگاه بریم تو سایت انتخاب واحد کنیم. |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - MSZ - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ
بچه ها میشه یه بار لیست کامل مدارکی که لازمه برای ثبت نام ببریم رو اینجا بنویسید؟ ممنون میشم |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - prosperous - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
۴ تا عکس ۳*۴ کپی و اصل اینا: تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، مدرک کارشناسی یا گواهی موقت و ریزنمرات برای آقایان احتمالا برای سربازی هم چیزی بخواد که من در جریان نیستم!! |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - edge - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
ما که ریزنمرات نداریم باید چه کار کنیم؟ دانشگاه کارشناسی میگه برو از شریف نامه بیار. یه وقت اونجا به خاطر این ریز نمرات گیر ندن؟ |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - انرژی مثبت - ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
به نظرم برای این بحث زیر نمرات سوال کنید از شریف. چون شریف تقریبا برای هر کاری بسیار سخت نامه میده!!! یعنی هیچ وقت نفهمیدم چرا؟ مثل این که قراره تسلیحات هسته ای جابجا بشه! ![]() ![]() ریز نمرات رو در کل می خوان اگه رسمی رو ندارید حداقل غیر رسمی رو ببرید. |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - edge - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
ممنون خانم انرژی مثبت امروز رفتم دانشگاه ریزنمراتو به روشی که شما گفتین گرفتم (اول گفتم غیر رسمی بدین بعد یکیو پیدا کردم یه مهر انداختن روش) بعد ببخشید یه سوال دیگه این ترم درس سیگنال و سیستم چرا ارائه نشده؟ |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - sata - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)edge نوشته شده توسط: این ترم درس سیگنال و سیستم چرا ارائه نشده؟ارایه شده در دروس کارشناسی با کد ۴۰۲۴۲ |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - sciencequester - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
دوستانی که امروز رفتن واسه ثبت نام : چی شد ؟ چیکار کردین ؟ خوابگاه دادن ؟ یک خواهش از دوستانی که قبلا شریف خوندن و یا خوابگاه بودن : من تا حالا خوابگاه دانشجویی نبودم و اصلا نمیدونم چه چیزایی باید برد، ممنون میشم اگر یه لیست کلی از وسایلی که باید برد بهم پیام خصوصی کنید. |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
خوابگاه گفتن هفته اول مهر میدن یعنی هفته اول تحصیلی که از ٢٣ م شروع میشه رو باید تو پارک بخوابیم. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - انرژی مثبت - ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
تو پارک که نه! می تونید برید توی نماز خونه خوابگاه های دیگه اسکان پیدا کنید یعنی ما رو تو نماز خونه اسان دادند. در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن به خوابگاه هم یه تاپیک در تالار هست با عنوانی تقریبا به این صورت که وسایلی که برای خوابگاه لازمه جستجو کند پیدا می کنید . ضمن این که اگر چیزی هم نبرده بودید فوقش میرید می خرید ![]() |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - sciencequester - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خوابگاه گفتن هفته اول مهر میدن ![]() ![]() جداً پس این یک هفته رو چیکار باید بکنیم ؟ ما فقط یه فامیل تهران داریم که از شانس من اونا هم این چند روزه اومدن بناب. |