![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: الان تکلیف مارو روشن کنید. خوندید یا نه این امیرخانی که من می بینم بعید نیست رفته خونده باشه ![]() یکی منو ارشاد کنه بلکه تحت تاثیر قرار بگیرم برم بخونم ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: واقعااااا !!! راست می گید؟؟؟ خوش به حالتون....نه بابا. پست قبلی خودت رو ببین. گفتم خالی بستم. بهت یه منفی میدم که دیگه اینقد زودباور نباشی ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: نه بابا. پست قبلی خودت رو ببین. گفتم خالی بستم. فکر کنم پست هامون رو همزمان با هم فرستادیم واسه همین من ندیدم. به هر حال مرررسی که بهم منفی دادید. ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
بچه های نرم افزار که مهندسی نرم افزار رو برای کنکور سراسری نداشتند الان چه کتابی میخونند؟ اصلا میخونین؟من همه چی یادم رفته!! دو ماه کافیه؟؟؟؟ استرس گرفتم نکنه هی امروز فردا کنم.. همه چی از یادم بره |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - yasermrz - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
من مهندسی نرم افزار پوران رو یه دور سریع خوندم کتاب خوبیه ولی چون خیلی حفظیه فعلا گذاشتمش کنار تا نزدیک کنکور . آره بابا حتما باید بخونید چون واسه کنکور آزاد تخصصی ضریب ۴ داره فک نکنم زیادم سخت باشه . |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
من واسه سراسری نشد بخونم از تقربا دو ماه تا کنکور آزاد وقت دارم کیا حاضرن باهم بخونیم ![]() خلاصه واسه آزادم باس وقت گذاشت من ۱ سال هست که فارغ التحصیل شدم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - hamed68 - 10 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ
سلام دوستان... راستی یادتون تره فقط ۶۰روز مونده..... کیا واقعا پایه هستن ؟؟ من فردا نظریه زبان و سیستم عامل رو میخونم هر کدوم اگه شد یک فصل البته با تست سالهای قبل... توکل به خدا |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 10 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ
من واقعا تصمیم گرفتم حتما قبول شم از امرو شروع کردم ۴ ساعت تونستم پایگاه بخونم ![]() ![]() من که هستم برای درس مهندسی نرم افزار کدوم کتاب پیشنهاد میکنین ؟؟؟ ![]() زمان کمی مونده باس فشرده خوند من ریاضی گسسته نمیخونم ...احتمالا اگه نرسم الگوریتمم همینطور البته شاید.... تصمیم دارم هر شب اینجا بنویسم تا کجا خوندم کدوم کتاب چند ساعت ![]() شما هم بهم اگه کمکم کنین ممنون مخصوصا پایه باشین بخونیم باهم ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 10 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
منم ب امید خدا سیستم عامل و پایگاه داده و الگوریتم میخوام دستم بگیرم... |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - hamed68 - 10 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ
من فصل اول (مقدمات) و دوم سیستم عامل(مدیریت فرایند : زمانبندی RR-SJF-FCFS-HRRN-Priority-Lotter) رو از کتاب پوران پژوهش (موسوی طیبی) خوندم تستهای این فصل رو میشه راحت زد ولی یه کم دقت میخواد فصل اول هم که تعریف هست نظریه هم از روی لینز (مقدمه -گرامر - NFA / DFA) و مقسمی که انقدر باید تمرین کنیم دستمون بیاد که چی به چیه.... راستی خلاصه برداری یادتون نره که خیلی کمک میکنه تو یادگیـــــــری اگر خود را برای آینده آماده نسازید، بزودی متوجه خواهید شد که متعلق به گذشته هستید. |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
بچه ها من میخوام تازه شروع کنم میشه راهنمایی کنید تو سرفصلا چه چیزایی رو بیشتر بخونم چه چیزایی رو کمتر؟ آخه من از روز کنکور دولتی پارسال دست بهش نزدم سطح سوالات چطوره؟ مثل دولتیه یا آسون تره |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nahid.moosavi - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم باسلام همونطور که میدونید امسال نحوه انتخاب رشته تغییر کرده و لازم نیست برای شرکت در یک رشته شهر خاص به اون شهر بیایید و از شهر یا حوزه امتحانی استانیتون شرکت میکنید بنابراین رقابت برای یک سری از رشته شهرهای خاص بسیار سختتر شده خصوصا که هر کسی می تونست چندین انتخاب داشته باشه . بنابراین رقابت نسبت به سالهای قبل سنگین تر شده ولی در مجموع کنکور آزاد سوالاش آسونتر از دولتی هستن , سئوال تکراری از سالهای قبل بیشتر داره ولی زمانش خیلی کمتره حداقل پارسال که اینطوری بود ولی قبول شدنش دور از دسترس نیست. شروع کنید و به خدا توکل کنید مطمئنن پاداش زحماتتون رو میگیرید. موفق باشید. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - parisa68 - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کدوم انتشارات سوالای کنکور آزاد را به صورت جامع داره fek konam esmesh farhange tu enghelab,beporsid rahnamaee mikonan ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
فصل ۴ پایگاه رسیدم .......تشویق بلنددددددددددددددد ( روز دوم که دارم میخونم ) ![]() (۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)parisa68 نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کدوم انتشارات سوالای کنکور آزاد را به صورت جامع داره فکرکنم راهیان ارشد داشته باشه یه کتاب هست که هم سولات آزاد داره هم سراسری باهم خودمم فردا صبح میرم بخرم ![]() (۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)parisa68 نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کدوم انتشارات سوالای کنکور آزاد را به صورت جامع داره راهیان ارشد داره ..البته سرارسری و آزاد باهم تو یه کتاب هست من خودم فردا میرم بخرم (۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم سعی کن از درس هایی که پایه بهتری داری شروع کنی ..حتما نمونه سولای سال های قبل بگیریه نگاه بنداز ...دستت میاد کجا ها مهم ترن ...از هموت قسمت ها بخون ...سطح سوالات در حدی هست که بخونیم موفق بشیم ![]() من خودمم تازه دومین روز که دارم میخونم ![]() این تیری که دستم گرفتم میزنم به هدف ![]() تشوییییییییییییق ....روحیه یادتون نره کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستم هم نرم افزار زده هم آی تی هم هوش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه چجورشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sellena - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)mahsarasht نوشته شده توسط: فصل ۴ پایگاه رسیدم .......تشویق بلنددددددددددددددد |