|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: وااااااا پَ چرا اینطور شد
چی چرا اینطوری شد؟
دو دفعه ثبت نام کردم و دو دفعه هم پول کم کرد، ولی آخرشم ثبت نام نشدم در اصل
یعنی سیستم ۵۰ تومنتو خورد؟
کدوم ۵۰ تومن!؟
نه هر دفعه هزینه ثبت نام کامل اون دوره رو خورد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: وااااااا پَ چرا اینطور شد
چی چرا اینطوری شد؟
دو دفعه ثبت نام کردم و دو دفعه هم پول کم کرد، ولی آخرشم ثبت نام نشدم در اصل
یعنی سیستم ۵۰ تومنتو خورد؟
کدوم ۵۰ تومن!؟
نه هر دفعه هزینه ثبت نام کامل اون دوره رو خورد
فک کردم کنکور میگی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Reyhaneh_B - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
تـــــو به جای منـــــــــم داری زجـــــر می کشــــــــی ****** یکی عـاشقتــــه که تو عاشــــــــقشـــــــــــــــــــــــــــــــــــی
تـــــو به جای منـــــــــم پــــــــــر غصــــــــــه شـــــدی ****** نـــــــــزار خســـــته بشــــــم نگــــــــو خســــــــته شـــــــــدی
نـگران منــــی که نـــگیــــــــــــــــــــــــــــره دلــــــــــــم ****** واســـــــه دیــــــــــدن تـــــــــو داره میــــــــــــــره دلــــــــــــــــم
نگران منــــــــی مثـــــــــــــل بچگیـــــــــــــــــــــــــــــــام ****** تــــــــــو خودت میـــــــــــدونی مــــــــن ازت چی میـــــــــخوام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند
مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند
بنابراین
تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت
مگر اینکه شما اجازه بدهید..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar_rostami2 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ
مثه همیشه دلم گرفته......دو ماه مونده. من...... :'(
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
All things are difficult before they are easy.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - frr - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
علی صادقی که قیافش خنده داره حالا اگه حرف بزنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
فکر نکنم حرفتون عمومیت داشته باشه. من یه نمونه درونگرا هستم اتفاقا دوزشم بالاست
واسه یه آدم درونگرا هم اینجا مثل دفترچه یادداشتش میمونه که گاهی دلش میخواد توش بنویسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
واسه یه آدم درونگرا هم اینجا مثل دفترچه یادداشتش میمونه که گاهی دلش میخواد توش بنویسه
تصحیح می کنم: تودار ها اینجا حرفی برای گفتن ندارن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا جایی هست که افرود برون گرا و غیر تودار میان حرفاشون رو میزنن. آذم های تودار و درون گرا فقط یه جا برای حرفاشون دارن، اونجایی که کسی غیر از خودشون بهش دسترسی نداره.
تصحیح می کنم: تودار ها اینجا حرفی برای گفتن ندارن.
با احترام به نظرتون، نمیپذیرمش
مسئله اینجاست که ما عادت داریم آدما رو تو لحظه ببینیم و با معیار خودمون بسنجیم، شاید معیار من مشکل داشته باشه و برای درک اون لحظه نیاز باشه خیلی چیزا رو بدونم که نمیدونم و نخواهم دونست
به هر حال هر کسی نظری داره ولی من موافق گفتتون نیستم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: با احترام به نظرتون، نمیپذیرمش
مسئله اینجاست که ما عادت داریم آدما رو تو لحظه ببینیم و با معیار خودمون بسنجیم، شاید معیار من مشکل داشته باشه و برای درک اون لحظه نیاز باشه خیلی چیزا رو بدونم که نمیدونم و نخواهم دونست
به هر حال هر کسی نظری داره ولی من موافق گفتتون نیستم
ادم تودار و درون گرا فرق داره ! من فک میکنم برون گرام ولی فوق العاده تو دارم !
بعضیها راحت میتونن از بعضی دغدغه هایی که ذهنشون رو درگیر کرده حرف بزنن ولی بعضیا نمیتونن ! اینم یه هنره که ادم بتونه دغدغه هاشو بگه !توداری همیشه خوب نیس یه عذابه فقط.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
راستی مزنه ارشد امسال چنده ؟
همون ۱۷ تومنه ؟
|