گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: ااای دسته جمعی بمیرند، یه ملتی راحت بشه واااااااااااای چ توقعاتی داریییییییین |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - A V A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
تا ۹ شب سکته نکنم صلوات |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)hatame نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط: نتایج ساعت ۸ شب به بعد میان.برید سراغ زندگیتون برید سراغ زندگیتون تا شبمن یکی که دوساله از صدقه سره کنکور زندگی ندارم منم سه ساله به قول قدیمی ها میگن خبر بد زود میرسه خبر خوب دیر میرسه انشاالله امسال که این قدر نتیجه ها دیر شد به هممون خبر خوب برسه البته میدونم واسه همه دیر شده چه واسه اونها ک مجاز نمیشن چه رتبه ۱ ها اما همه هم که منتظر قبولی نیستن انشاالله هرکی به نسبت توقعش و تلاشش و ارزوهاش خیلی خوشحال شه |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ
لعنت به شانس نسل ما که همه چی به ما که میرسه رسمش عوض میشه در حدی که سنجش سر حرفش همون روزی که گفته نتایج رو میده.کم خوابی و استرس و کم خوراکی به کنار،پوستم خراب شده ازینهمه حرص،والا |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینجاست ک اندی میگه:افسرده بودیم کسی درکم نمیکنه خوشحال شدم فهمیدم اندی درکم میکنه و واسه ام ترانه هم خونده.:دی +همه زده به سرشون : ))) راحت باش |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط: لعنت به شانس نسل ما که همه چی به ما که میرسه رسمش عوض میشه در حدی که سنجش سر حرفش همون روزی که گفته نتایج رو میده.کم خوابی و استرس و کم خوراکی به کنار،پوستم خراب شده ازینهمه حرص،والا ی اعترافی کنم؟ همیشه از حرفای شما خیلی خندم میگیره |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sara00 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ق.ظ
من امروز کارآموزی داشتم...به هر بهونه ای نرفتم شرکت فقط واسه خاطر این نتایج... صبح پاشدم دیدم زده ساعت ۹ شب.. خب اینو از دیشب میگفتن دیگـــــــــــــــــه... |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - donyajoon24 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ
قربون سنجش و اعلام کردنش برم من که مثه پارسال خوابه خودمو دیدم!!!! قبول شدم!!!! دیگه بیاد نیاد دیر و زودش مهم نیست اینجانب امسال هم در منزل به سر میبرم :'( |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - RMO - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ
کاربر بلک من دیشب خواب دیدم شما از این تاپیک خداحافظی کردین و از همه طلب حلالیت! ببینید چقدر اذیت میکنید! روایت داریم آه دل کنکوریا بدجوری گیراست. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ
فک کنم به صفحه ۹۴ام ک برسیم دیگه نتایج اومده باشه |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ)RMO نوشته شده توسط: کاربر بلک من دیشب خواب دیدم شما از این تاپیک خداحافظی کردین و از همه طلب حلالیت!من که دیگه خیلی کمتر استرس میدم که. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ)RMO نوشته شده توسط: کاربر بلک من دیشب خواب دیدم شما از این تاپیک خداحافظی کردین و از همه طلب حلالیت! الان ک خوب شدن! منظورم اینه ک دیگه کمتر رو مود کنکوریها رژه میرن |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - explorer - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ
ااااااااااااااااااااا چقد حرف میزنید خدایی خسته نشدین اینقد تایپ کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nlp@2015 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: اااااااااااااااااااااخو چیکا کنیم نتایجمونو میخایممممم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: ااااااااااااااااااااا نع! من ک کم کم دارم از خودم میترسم! |