زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - behnam8811413 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
آقا منم شبکه علوم تحقیقات تهران تراز ۷۶۰۰ خدایا شکر،ارزش صبر کردنو داشت |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: ممکنه من تو دور دوم شبکه قبول شم؟؟؟؟؟؟؟ علوم تحقیقات رتبه ۵۶۳۷ رتبه آخرین ۶۲۶۶ قزوین رتبه۵۶۳۷ رتبه آخرین ۵۸۷۷ ترو خدا یکی بگه شدنیه!!!؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
اره گرایش نرم من زدم کلا علوم تحقیقات رتبه اخرین نفر قبول شده ۲۱۹۲ نمره اخرین نفرقبول شده ۵۳۵۴ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - A-Best - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
منظور از این رتبه کل رتبه آخرین نفر قبول چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی توضیح بده دقیق |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
من تجارت قزوین تو انتخاب سوم قبول شذم دارم دیونه می شم همون شبکه مازندران رو برم؟؟؟؟؟؟؟؟ ای خدااااااااااااا چرا نشددددددددددددددددد؟؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ehsan2010 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط: من کارنامم زیاد خوب نیست آقا تبریک میگم من وشما همکلاس شدیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: چرا از من رو گفته: شما ظاهرا برای بهمن ماه پذیرفته شده اید. امسال نوع پذیرش فرق کرده و فکر کنم نیاز نیست صبر کنید تا بهمن و تکمیل ظرفیت شرکت کنید. همین الان قبولی رو بهتون گفتن اما مهر نمیرید کلاس . بهمن میرید جزئیات رو باید فردا اعلام کنن بهتون (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: من تجارت قزوین تو انتخاب سوم قبول شذم این انتخاب دوست ندارید؟ کدام انتخاب مایل بودید برید؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
تبریک به دوستان |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
یعنی من با این تراز نرم علوم تحقیقات قبول می شدم چرا من احمقانه شبکه شرکت کردم!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
بچه ها هوش قزوین نبود؟ من همکلاسی میخوام ..... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: ممکنه من تو دور دوم شبکه قبول شم؟؟؟؟؟؟؟ ایول ، خیلی خوبه پسر ، ۱۰۰ درصد تکمیل بهمن قبول می شی ، شک نکن |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: وای داشتم میمردم از اون موقع باورتو ن نمیشه جرات نداشتم برم ببینممممممم نتایج شماهارو اومدم نگاه میکنم آره بازم تبریک Sent from my ME172V using Tapatalk |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
ای بابا یعنی معماری علوم تحقیقات کسی نیست ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - saharrrrrr - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
من هم نرم افزار علو م تحقیقات تهران قبول شدم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
شبکه(علوم تحقیقات یا قزوین) |