گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ق.ظ)helena نوشته شده توسط:lممنون لطف کردی(26 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: شما مدارالکتریکی رو از رو چی میخونید؟تو سایت پارسه که تحلیل کرده برای هوش گفته معمولا تاکید بیشتر روی مدارهای مقاومتی، مدارهای مرتبه اول، و مدارهای مرتبه دومه... |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: شما مدارالکتریکی رو از رو چی میخونید؟ پوران دارم می خونم ولی فکر نکنم با پارسه خیلی فرق کنه معمولا از فصل مبانی مدار و مدار مرتبه اول و مرتبه دوم و تجزیه و تحلیل حالات دائمی سینوسی زیاد سوال میاد ولی نمی شه اعتماد کرد یهو دیدی از op-amp یا یه چیز دیگه دادن دادن(معمولا تو الک دیجیت درس داده میشه) |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sinaaaaa - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.هر کاری میکنم ساعت مطالعم از ۶ ساعت بیشتر نمیشه.البته عقب نیستم و از تابستون شروع کردم.آهان همین الان خیلی فکر کردممن یه راه بیشتر ندارم اینکه صبح ها ساعت ۶/۵بیدار بشم و ۷ شروع کنم(قبلا ۸ شروع میکردم) غصه نخور خاله جان من پارسال روزی ۳ ساعت هم نمی خواندم یه مثال دیگه می زنم....مثلا من خودم ۲ سال پیش روزی ۲ ساعت هم نمی خواندم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - AMMehr - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ق.ظ
۳ روزه دارم پشت سر هم خرابکاری میکنم اصلا خوب درس نخوندم !!!! مدیریت مونده! نرم هم یک فصل دیگه باید بخونم تا ۲۵% اول تموم شه! معماری هم که فعلا حذف شد تا ببینم به چه روشی باید بخونمش! البته الان دارم فصل ۲ الگوریتم پوران رو میخونم چون تویه ۲۵% دوم تعداد فصلهاش (۲و۳و ۴و ۵) خیلی زیاد میشه و میترسم اونجا حسابی کم بیارم! |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ
بچه های آزمون آنلاین نصیر کسی نیست ؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ق.ظ
مدار خیلی کند میرم جلو احتمالا فردا هم کامل مدار باشم ساختمان داده و طراحی و با ۴ تا ریاضی مونده |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 26 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
بریم ببینیم امروز چطور پیش میره!؟ کلی درس مشخص کرده ام که بخونم، با آنالیز عددی عزیزم شروع کرده ام |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - dzzv_13 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: من دارم ویرایش ۵ رو میخونم ترجمه سالخورده با ش مشکلی ندارم فهمش سخت نیست مقسمی خلاصه این ویرایش ۵ سالخورده رو چند سال پیش خوندم .. انصافا خیلی خوب گفته والا من هم ویرایش ۷ نرم رو ندیدم .. ولی حتما باید یه نگاه بکنم چون اینطور که دوستان گفتن خیلی فرق داره (۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: منم عاشقانه درس رو دوست دارم مخصوصا سربازی بعد ارشدو ((((((((((((((((((((( داداش پس بیا مرید من بشو سربازم الان :دی عاشق علم هم هستم :دی ========= سرباز نداریم اینجا؟؟؟؟؟؟ چه سربازی ام که امروز توکل بر خدا ۵۰ در صد اول رو تموم میکنم برای آزمون ها هم اگر بیام برای جامع های ۵۰ و ۱۰۰ رو میام رقیبای آی تی بخونین حسابی هاااااااااااااا .. من رقیب ضعیف نمیخوام (شعار سرباز این روزهای پشت کنکور) |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
سلاممم جمعه همه دوستان کنکوری خوش.... |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
آقا من به یه نکتهای در مورد خودم رسیدم. نیمهی اول همه کتابا رو خیــــــــــــــلی بهتر از نیمه دومشون بلدم. اصن اولش با انرژی و خوب میخونم، آخراش که میرسه دیگه بنزینم ته میکشه. خدا میدونه با چه زور و ضربی تموم میشه کتاب (اگه بشه !!!) باید یه دور از وسط کتابا شروع کنم خوندن البته من تازه به این رسیدمااا، شماها که میدونستین معماری نصفش خونده شد سیستم عامل نیز هم. ساختمان داده شروع شد. فک کنم امروز نصفش تموم میشه (بالاخره نصفهی اوله سریع پیش میره) در ضمن دوستانی که رتبه ها رو رزرو کردین، من از ماههـــــــــای قبل ۷ هوش رو ثبت کردم. خیلی براش نقشه نکشین |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: باید یه دور از وسط کتابا شروع کنم خوندناول و اخر کتاب نداریم اون قسمتهای که مشکل داری نیاز به مرور بیشتر دارن ۷۰ درصد مرور و رو اون قسمتها بزار بایستی در کنار خوندن باید باید باید مرور هر روز باشه هر روز .... |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - explorer - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: سرباز نداریم اینجا؟؟؟؟؟؟ داشتیم... تموم شد |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
دوستان امروز کسی آزمون انلاین نداشت ؟!؟!؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ریحان - ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ
بچه ها به نظرتون کامپایلر رو از جزوه کارگهی بخونم خوبه؟ واینکه جزوه رو بدون ویسش میتونم متوجه شم عایا؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
سلاااااااااااااااااااممممم بعد از ۳ روز استراحت از فردا بازم شروع میکنم میگم بچه ها شما این ۶ تا درس رو چطوری توی دو دسته ی ۳ تایی قرار میدین؟(ریاضی اول ابتدایی) مدار الکتریکی - سیستم عامل - هوش مصنوعی - ریاضی مهندسی - محاسبات - ساختمان گسسته |