تالار گفتمان مانشت
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - hardware23 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rezvan_m نوشته شده توسط:  من وارد سیستم که میشم میگه مجوز ثبت نام هنوز صادر نشده ،من روز شنبه برگه مشاوره انتخاب واحدمو دکتر رامسین امضا کرد و یه نسخه نگه داشت.چطور پیگیری کنم؟اگه تا فردا مجوز ندن چی؟؟

من الان با دکتر اجلالی صحبت کردم گفتن امروز مجوز ها رو صادر میکنن
گروه شما هم احتمالاً همینطوره

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ

خبر جدید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - hajar.esf - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ

بچه های شهرستانی نگران نباشن چون اگه خوابگاه را هفته اول مهر هم بدن تو نمازخونه خوابگاه ها و استراحتگاه این چند روز می تونن باشن پارسال که برا ما این طور بود و خوابگاه هم به علت کمبود کمتر از ظرفیت یک سوییت نمیذارن باشین بلکه شاید اول ترم بیشتر از ظرفیت هم باشین کاری به پولش ندارن ی موقع فکر نکنید پول چند نفر را می شه داد واتاق خلوت گرفت

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - bashir - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ

سلام
فرم شماره چهارده رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
دانشجو شریف نیستم ولی دانشگاه ما هم زده فرم شماره چهارده رو پر کنید
کسی لینک فرم چهارده رو میتونه لطف کنه بده؟

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ)bashir نوشته شده توسط:  سلام
فرم شماره چهارده رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
دانشجو شریف نیستم ولی دانشگاه ما هم زده فرم شماره چهارده رو پر کنید
کسی لینک فرم چهارده رو میتونه لطف کنه بده؟
ارسال ۵۳ همین تاپیک رو ببینید

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - MSZ - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ

اگه مشکل خوابگاه پیدا کردین، یه دوستی، آشنایی پیدا کنین و موافقت افراد اتاق اونا رو بگیرین که دو هفته ای رو مهمونشون باشین
والا اون موقع که ما رفتیم که همین کارو کردیم... یکی از بکس با مرام کلی مرام گذاشت و من رفتم خوابگاه زنجان. تشک و پتو و کمد و همه چی هم بهم دادن!
سخت نگیرین، کسی بدون اتاق نمیمونه... از ترم دوم هم دستتون باز تر میشه برای مسائل خوابگاه...

یه زنبیل بزارین که منم بیام! Big Grin

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

البته باید گفت از مهمون پول میگیرن جدیدا!!!

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - arixooo - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ

میگم به کسی که ساکن همون شهره هم خوابگاه میدن؟
مثلا بگی بابام منو از خونه انداخته بیرون...میگه پیر شدی دیگه..الانم شبا تو خیابون میخوابم...میخوان چی بگن؟

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  میگم به کسی که ساکن همون شهره هم خوابگاه میدن؟
مثلا بگی بابام منو از خونه انداخته بیرون...میگه پیر شدی دیگه..الانم شبا تو خیابون میخوابم...میخوان چی بگن؟
واسه غیر ساکنین خوابگاه ندارن! هر سال یه بساطی هست!! یکی دو ماه بچه ها تو نمازخونه الاخون والاخونن دیگه به ساکن تهران...

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  واسه غیر ساکنین خوابگاه ندارن! هر سال یه بساطی هست!! یکی دو ماه بچه ها تو نمازخونه الاخون والاخونن دیگه به ساکن تهران...

آخه چطوری یکی دو ماه تو نمازخونه میمونن؟ وسایلشونو کجا میزارن؟ کجا حمام میرن؟ نمیشه اصلاً

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  واسه غیر ساکنین خوابگاه ندارن! هر سال یه بساطی هست!! یکی دو ماه بچه ها تو نمازخونه الاخون والاخونن دیگه به ساکن تهران...

آخه چطوری یکی دو ماه تو نمازخونه میمونن؟ وسایلشونو کجا میزارن؟ کجا حمام میرن؟ نمیشه اصلاً
حالا نه لزوما تا اونقدر! ولی ممکنه مثلا یکی دو هفته بشه. در واقع باید گفت کلا شریف مشکل خوابگاه داره. بنابراین انتظارش رو داشته باشید. فکر کنم ما یه ۱ هفته تو نماز خونه بودیم بعد ۷-۸ نفری تا ۱ ماه و نیم رفتیم یه سوییت ۴ نفره بعد خوابگاه بهمون دادن . البته نه این که حتکما این طوری باشه.

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - sinohe - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ

مجوز ثبت نام من هنوز صادر نشده تو سیستم. مشکل بقیه حل شد؟

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ

تنها انتظاری که از شریف داشته باشید دانشجو های خوبه. هر انتظار دیگه ای بی مورده.

RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - hardware23 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  واسه غیر ساکنین خوابگاه ندارن! هر سال یه بساطی هست!! یکی دو ماه بچه ها تو نمازخونه الاخون والاخونن دیگه به ساکن تهران...

آخه این مهم نیست که دانشجو جایی واسه زندگی نداره ولی خیلی مهمه که تاریخ شروع کلاسا حتما قبل از مهر باشه!

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ)sinohe نوشته شده توسط:  مجوز ثبت نام من هنوز صادر نشده تو سیستم. مشکل بقیه حل شد؟

واسه من صادر شده،شما فرم مشاوره انتخاب واحد رو بردید مدیر گروه امضاء کنه؟
اگه آره به مدیر گروهتون ایمیل بدید

مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - rezvan_m - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ق.ظ

همه درسها پر شده Sad ظرفیتشون خیلی کمه ، دیگه اضافه نمیکنن ؟