افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: دوستان عزیز به نظر شما چند درصد این رتبه های یکی که مدرسان تبلیغشون رو می کنه واقعا عضو مدرسان بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یکشون رو سال قبل دیدم و می شناختم که ماهان امتحان می داد بعد از یک شدنش تبلیغ مدرسان رو می کرد!!!!) آره منم یکیشو میشناسم آذرخش ضیائی و قبلا مصاحبشو با نصیر خونده بودم حالا اومده نوشته مدرسان بوده بخاطر همین بدم اومد از مدرسان |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - baran_68 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: سلام دوستان. من امروز سایت نصییر رو دیدم. اگه واقعا طراحای سوالاش همینا که گفته باشن که خیلی خوبه. قیمتشم مثل مهستانه. کسی در مورد کارنامه و پاسخنامه مهستان و نصیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟ من رفتم نمایندگی نصیر تو شهرمون گفت جوابای تشریحی رو همون روز آزمون میدن کارنامش فرداش میاد تو سایتش هر دفعه هم یک دفترچه کاردر منزلم همون روز میدن که سوالات ارشد چند سال گذشته بررسی شده با پاسخ تشریحی ۱دفترچه راهنماهم داد همه اینا توش نوشته بود. والا منم موندم.. نصیر یا پوران یا سنجش؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - ali007 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
من بین نصیر و مهستان مونده بودم با خودم گفتم مهستان امتحان پس دادست.. از سبک برنامه ریزی مهستانم خوشم اومدش بخصوصم برای امتحانهای جامع.. بالاخره خیال خودمو راحت کردم امروز رفتم مهستان ثبت نام کردم.. ۱۰درصدم تخفیف دادن.. |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - ana_12345 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
نظرتون درباره سنجش چی؟؟؟؟؟؟ بخصوص اونا که ای تی می خواین کنکور بدین ؟؟؟ اینم سایتش ؟؟؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نظرتون درباره سنجش چی؟؟؟؟؟؟ بخصوص اونا که ای تی می خواین کنکور بدین ؟؟؟ اینم سایتش ؟؟؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۹۱/۱۰/۱۵ ۹۱/۱۰/۲۹ ۹۱/۱۱/۱۳ تاریخ ۳ تا جامع آخر سنجش متقاضی ۷ نوبت آزمون ۱/۶۵۰/۰۰۰ ریال (یکصد و شصت و پنج هزار تومان) اینم قیمتش . نظزتون چی؟؟؟ بخصوص برا ای تی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
خب انگار همه میرن مهستان منم میرم مهستان امیدوارم همه موفق باشید |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - sadradin - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام بی خیال آزمون شین . بچه های آی تی بیشتر نیاز به چیز خونی زیاد دارن . مهندسی نرم افزار - هوش مصنویی - مدیریت فقط چیز خونی!! |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام چیز خونی دیگه چه صیغه ایه؟؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
من ۲۵ درصد اول پارسه و مهستان درسایی که خوندم و نگاه کردم پارسه خیلی آسونه اما مهستان سوالاش خیلی نکته ای و ریزه |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - parisa68 - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
من که سنجشیم. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - baran_68 - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: من تقریبا کل سایتو زیرو رو کردم و هرچی تاپیک راجع به موسسات بود رو خوندم!!!! ماهان فکر کنم همهش دو هفته ای هست!! بدرد نمیخوره! این ماهان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: راستی یادم رفت بگم: این پروانهها تو منطقه کندوان تبریز شکار شدن واقعا که!!!!!!!!!!!!! جناب دکتر این چه کاریه حالا پروانه شکار می کنید گناه داره واقعا که من که پارسال از مهستان راضی بودم هرچند بنا به دلایلی خراب کردم مهستان خوب بود فقط مشکلش پارسال جامعه اماریش بود |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)baran_68 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: سلام دوستان. من امروز سایت نصییر رو دیدم. اگه واقعا طراحای سوالاش همینا که گفته باشن که خیلی خوبه. قیمتشم مثل مهستانه. کسی در مورد کارنامه و پاسخنامه مهستان و نصیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟ مهستان معماری داره دوست عزیز |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - شاپری - ۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: کلا با درنظر گرفتن نظرات بچه ها و هزینه ها و کیفیت و جامعه آماری میتونم موسساتو اینطوری رتبه بندی کنم: زمانبندی مهستان خوبه که ۶ بهمن ۵۰% دومشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! پارسه ۱۵ دی تموم میکنه سنجش ۲۴ آذز نصیر ۲۹ دی ماهان ۸ دی ولی دیگه مهستان۶ بهمنه ماهه!!!!! استرس آدم زیاد نمیشه!!؟ با توجه به مطالب اینجا کیفیتش انگاری خوبه.. اما زمانبندیش نگرانم کرده |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
من که نظرم رو مهستان بود اما زمانبندی سازمان سنجش رو از همه بهتر دیدم فقط کیفیتش نمی دونم چطوره ۳ تا ۱۰۰ درصد هم داره هزینش هم ۱۶۵ هزاره راستی پارسه من یه سال رفتم چندان جالب هم نبود نوع سوالاتش و هزینش هم که خیلی افتضاح گرونه با این قانونشون که حتی کتابها رو داشته باشی دوباره بخری وگرنه نخری ۱۰درصد ارزون تره |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - moha - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: مهستان معماری داره دوست عزیز وقتی معماری جز درساشه خوب گرایششم هست دیگه |