![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - Mansoureh - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
من مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو تازه پیدا کردم... نوشته که درس هایی که پیش میخوریم، سیگنالها و سیستم ها، هوش مصنوعی، طراحی الگوریتم و ریاضی مهندسیه... این درس سیگنالها و سیستمها چیه؟!!! هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم رو با نمره های خوب گذروندم ولی ریاضی مهندسی رو بزور با ۱۰ پاس کردم... حالا من باید این درس رو دوباره بردارم؟ نگید آره که بدبخت میشم!!!!!! از این درس متنفرم... |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: من اون جوری که توی فرم نوشته و من اطلاع دارم حداقل نمره برای دروس جبرانی ۱۲ است و این که شاید شما این درس رو با یه استاد خوب پاس نکردید و اگر با یه استاد دیگه پاس کنید شاید از این درس خوشتون بیاد. سیگنال سیستم یکی از دروس اختصاصی بچه های سخت افزار تو دوره کارشناسیه به نظر خود من که درس جالبی بو د . امیدوارم شما هم از این درس خوشتون بیاد. |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - nimaaa - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: این درس سیگنالها و سیستمها چیه؟!!! سیگنال واحد سخت افزاریه و پیش نیاز انتقال داده است . . درس سختی نیست . همون مباحث فوریه ریاضی مهندسی و تبدیل لاپلاس معادلات که یه جوریایی که تو انتقال اطلاعات و دیتاها استفاده شده . نگران نباشید . ربطی به سخت افزارو مدار ودیجیتال و اینا نداره . |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - Mansoureh - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: این درس سیگنالها و سیستمها چیه؟!!! بدتر... ربط به ریاضی مهندسی داره ![]() کسی برای ثبت نام اقدام کرده؟!!! من هر چی میزنم میگه چنین داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد مگه یوزر همون شماره داوطلبی و پسورد همون کد ملی نیست؟! |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: بدتر... ربط به ریاضی مهندسی داره به نظرم سیگنال درس قشنگیه ریاضی مهندسی هم زیاد سخت نیست این قدر منفی فکر نکنید.بعدشم لازم نیست که ازشون ۲۰ بگیرید ۱۲ بگیرید کافیه. |
دانشگاه صنعتی شریف - shahryar - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ب.ظ
واسه من می زنه داوطلبی با چنین مشخصاتی وجود نداره!!!!! |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - nimaaa - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم رو با نمره های خوب گذروندم ولی ریاضی مهندسی رو بزور با ۱۰ پاس کردم... حالا من باید این درس رو دوباره بردارم؟ نگید آره که بدبخت میشم!!!!!! از این درس متنفرم... شما که وضعتون خوبه . تا دلتون بخواد من ۱۰ دارم ![]() ![]() من فکر کنم ۶ واحد یا شایدم ۹ واحد پیش بخورم ![]() ![]() ![]() |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: کسی برای ثبت نام اقدام کرده؟!!! این چیزیه که تو اطلاعیه ۱ نوشته شده: جهت دسترسی به برنامه ثبت نام (از ۱۴/۶/۹۰ لغایت ۱۷/۶/۹۰) شماره داوطلبی شماره شناسه و کدملی داوطلب رمز عبور می باشد. و منظور از شماره داوطلبی همون یوزر و منظور از رمز عبور پسورده یعنی یوزر شماره شناسنامه و پسورد کد ملیه!!!! |
دانشگاه صنعتی شریف - shahryar - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من هر چی میزنم میگه چنین داوطلبی با این مشخصات وجود نداردمنم همین مشکل رو دارم. نیما کجایییی؟فکر کنم باید مشاعره کنیم تا مشکل حل بشه ![]() |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من هر چی میزنم میگه چنین داوطلبی با این مشخصات وجود نداردمنم همین مشکل رو دارم. یوزر رو شماره شناسنامه و پسورد رو کد ملی وارد می کنید بازم می گه اشتباهه؟ ![]() |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - Mansoureh - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: زیاد سخت می گیرید لازم نیست که کل ریاضی مهندسی رو دوباره بخونید.به نظرم درس قشنگیه این قدر منفی فکر نکنید.بعدشم لازم نیست که ازش ۲۰ بگیرید باید ۱۲ بشید. به هر حال به خاطر انرژی مثبتتون ممنون ![]() (۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: یوزر رو شماره شناسنامه و پسورد رو کد ملی وارد می کنید بازم می گه اشتباهه؟ آره باز هم میگه اشتباهه... |
دانشگاه صنعتی شریف - shahryar - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: زر رو شماره شناسنامه و پسورد رو کد ملی وارد می کنید بازم می گه اشتباهه؟آره.بازم می گه اشتباه هست ![]() |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:بله میگه اشتباهه(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من هر چی میزنم میگه چنین داوطلبی با این مشخصات وجود نداردمنم همین مشکل رو دارم. |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - ic_teta - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
سلام مگه قرار نشد که نام کابری: ش. داوطلبی رمز عبور: ش. شناسنامه باشه؟ پس چرا میگه... خطای زیر رخ داده است
هم با firefox هم با ie میرمنام کاربری یا کلمه عبور نادرست است ![]() کسی تونست وارد شه؟؟؟ مثل اینکه اوضاع اینجا از دانشگاه قبلیم هم داغانتره!!! اقا نیما خوشحال شدی نه؟؟؟ ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - nimaaa - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ
مال منم میگه داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد . بیا یه تاپیک استرس زا بزنیم . جمع کنید این شریفتون رو ![]() |