![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ب.ظ
ببین من قاط زدم یه کم!!!! ببین یه جا بحث واسه نحوهی درس خوندن بود که دکتر گفتن خودشون از کتاب های مرجع شروع کردن بعد رفتن سراغ تست! به نظرم ما هم همین کارو کنیم بهتره! طراحی الگوریتم و ما استادمون فکر کنم نیپولیتان و معرفی می کنه هر ترم اما خودش گفته که واسه این درس این کتاب تنها کافی نیست!به نظرم می تونیم ترکیبی از هر دوتا کتاب و استفاده کنیم. از جزوه و صدای دکتر جوادی هم می شه استفاده کرد! واسه شبکه هم موافقم که اول از صدای دکتر حقیقت شروع کنیم.اما من خودم کتاب گلرسیا رو ندیدم.از چند نفر پرسیدم می گفتن یه فصل هاییش تنن بام و یه فصل هایی هم از استالینگز بخونم!!اما خوب اگر گارسیا بهتره.... نرم افزار من ترجمهی پرسمن رو دارم! راستی فکر می کنی گسسته با گوش دادن صدای یه استاد می شه چیزی فهمید؟اخه این درس کلا حل کردنی هست!!اون چیزایی که استاد روی تخته نوشته مهمه!!مثلا اگر استاد پای تخته نوشته باشه a=2,b=3, d=7 بعد بگه این دوتارو با هم جمع می کنیم وقتی داری صداشو گوش می دی از کجا می فهمی این دوتا منظورش کدوم دو تاست؟ ![]() مگر اینکه جزوهی کسی و هم که سر کلاس بوده داشته باشی! فکر کنم الان سر شبکه و الگوریتم توافق داریم. سیستم عامل هم اگر بخوایم بخونیم فکر کنم از جزوهی دکتر حقیقت شروع کنیم!! گسسته به نظرم از گریمالدی شروع کنیم! می مونه نرم!؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلام. mosaferkuchulu عزیز کتاب مهندسی نرم افزار که خریدید ترجمه کیه؟؟؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
ترجمهی نوید هاشمی طبا اما پشیمونم!دوجلد کتاب هست هر جلدش ۱۸ تومن! ![]() می تونستم از کتاب خونه بگیرم یا زبان اصلی شو بخونم!! |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ترجمهی نوید هاشمی طبا پشیمون نباش . واسه کتاب هزینه کردن اشکال نداره. ![]() راستی. پی دی اف این کتاب هم هست که همین کتاب رو اسکن کردن. البته توصیه نمیشه. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ
من که دیگه خریدمش!داغ دلمو تازه نکن!! اولای ترم ۵ بود.داغ بودم!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من که دیگه خریدمش!داغ دلمو تازه نکن!! شیرازیا که خیلی لارژن. ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
لارج بودن هم یه حدی داره دیگه!!! می دونی قضیه چیه؟ این کتاب و از جیب خودم خریدم نه از جیب بابا |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: لارج بودن هم یه حدی داره دیگه!!! بله یه حدی داره ولی شما دیگه کم کم دارین به اصفهانیها نزدیک میشین. ![]() بیچاره بابا هاااا. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۱ ق.ظ
منظورم مهندسی نرم بود که دکتر گفتن...میگم که هر کی یه جوری درس میخونه..من یه ذره چرخشی درس میخونم ..کلا همه چیز می خونم اما نه یه دفعه... غصه اش نخور گذشته دیگه..وقتی تهران قبول شدی کتاب فروشی دست دوم هست می خرن |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۲ ب.ظ
شیرازم کتاب فروشی دست دوم هست اما ... خوب کی می خواین شروع کنین؟من امروز رفتم سر کلاسام!پروژهها توی هوا پرواز می کردن یه چند تاییشونم خورد به من!کلا حالم گرفته است. از کجا شروع کنیم؟چی بخونیم؟ چطوری بخونیم؟ کی بخونیم؟ کییییییییهههههههه؟ کیییییییههههههههههه؟ ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - بهارک_۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام دوستای عزیز، ۱هفته خبری ازتون نبود ![]() اگه قراره فارغ التحصیلها جداگانه برنامه ریزی داشته باشن..پس سریع اعلام کنید تا با هم پیش بریم. برای رفع اشکال می تونیم از هم کمک بگیریم (+ دوستای دانشجــــــو) ![]() |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ف.ش - ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط:نبینم پشت سر اصفهانیا حرف بزنیدا(19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: لارج بودن هم یه حدی داره دیگه!!! ![]() ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - hadi8963 - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ
منم پیشنهادم اول مرجع بعد کتاب تست راستی جی ۵ یادتون نره |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نبینم پشت سر اصفهانیا حرف بزنیداسلام من که پشت سرشون حرف نزدم ![]() اتفاقا من دوست اصفهانی زیاد دارم. همشون ادمای خیلی خوبی هستن که هر چی هم دست و دلبازی میکنن باز این خسیس بودن رو ما یه جوری بهشون میچسبونیم. ![]() ![]() جدا از شوخی من با چند تا از بچه های اصفهان در ارتباطم تا الان ندیدم هیچکدوم خسیس باشن. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نبینم پشت سر اصفهانیا حرف بزنیداسلام فکر کنم شمالیها از همه خسیس ترن نه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |