|
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - walker - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ)walker نوشته شده توسط: زبان ۴۰ به ترتیب :پوران پژوهش - سپاهان - پارسه |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - malekinasab - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
سلام حالتون ایول بابا دم همگی گرم......من که اصلا درصد حساب نکردم چون اگه حساب میکردم افسردگی حاد میگرفتم .....ولی یه درسی رو از ۶تا سوال ۵تاش رو درس جواب دادم وبه نظرم سوالات امسال غیر استاندارد بودن ..... اصلا اون جوری که فکر کردم جواب ندادم ......خداکه حداقل نتیجه که میاد بهت زده نشیم....... امیدوارم تمام درصدهاتون رو درست حدس زده باشین وبهترین نتیجه هابرای بچه های اینجا باشه |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - موج نو - ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
نگران نباشید امسال درصدا خیلی هم بالا نیست.پس میتونیم امیدوار باشیم!!!!! |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - alir - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام بچه ها من گند زدم: مشترک: ۵۷ مدیریت: ۱۶ پایگاه: ۶۰ هوش: ۱۶ بقیه سفید، معدلم هم ۱۸ و دانشجوی دولتی هستم. تو پارسه همیشه جزء بهترینها بودم ولی سیستم عامل کنکور حالمو گرفت... |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - مورتن - ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
خوب زدی. حیف شد انگلیسی نزدی. سیستم عامل حالا صفر میزدی انگلیسی رو ۲۰ میزدی حتما قبول بودی. |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - it866 - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ)alir نوشته شده توسط: سلام بچه ها الان هم غصه نخور زیر ۲۰۰ هستی. |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - mojtaba14405 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
سلام دوستان امیدوارم کسی باشه جوابمو بده! من درصدام اینطوریه: ------------------- زبان : حدود ۲۰ مشترک :۵۰ پایگاه : ۱۶ هوش : ۶۰ سیستم: ۲۷ معماری : ۳۰ ------------------- فقط زبان دقیق نیست.به نظرتون میتونم روزانه شبکه دانشگاه های تهران بیارم؟ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: سلام دوستان روزانه شبکه دانشگاه های تهران که رتبه زیر ۳۰ می خواد..من فکر نمیکنم..اما شبانه احتمالش زیاده |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - mojtaba14405 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
نقل قول: روزانه شبکه دانشگاه های تهران که رتبه زیر ۳۰ می خواد..من فکر نمیکنم..اما شبانه احتمالش زیاده ممنون ولی دوستم پارسال با ۷۷ اصفهان اورد و ۳ تا تا روزانه علم و صنعت فاصله داشت! و یه ۱۰۴ هم داشتیم که باز اصفهان آورد. من فکر کنم نمیشه قطعی گفت تا چه رتبه ای میشه اصفهان یا تهران آورد.به نظرتون تا ۱۲۰ می شه امید داشت؟ |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - it866 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
شما رتبتون حدود ۸۰ هست.اره احتمالش هست با افزایش ظرفیتا بتونی روزانه هم بیاری |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - mozhak - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
سلام، رتبه های من: زبان حدود ۹ مشترک ۴۶ (اگه سوال ۴۴ تصحیح بشه ۵۰% میشه) پایگاه ۵۰ هوش (اگه سوال ۷۳ تصحیح بشه ۷۷% میشه) سیستم ۶ !!!!!!!(تو پارسه همیشه بالای ۵۰ میزدم) معماری -۱۱ (((به نظرتون رتبم چند میشه؟ خیلی نا امیدم گند زدم![]() ![]()
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - annmary - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mozhak نوشته شده توسط: سلام، رتبه های من: دیدن هیچ چیز برام زشت تر از این نیست که ببینم یه جوون اونم از نوع سر به راهش بگه " خیلی نا امیدم گند زدم" نمیدونم چرا وقتی خیلی ها از هم سن و سالهای ما دنبال تفریح و ... هستند من شما باید اینطور اظهار نا امیدی کنیم . اکثر ماهایی که اینجا هستیم گند زدیم به زندگیمون .چرا ؟ چون فک می کنیم درس همه ی زندگی ماست و حقیقت اینه واسه من یکی واقعا هم هست دوست عزیز منو هم در نا امیدی و گند زدنتون شریک بدونید. (هیچ کس تنها نیست) |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - LordAriana - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ)annmary نوشته شده توسط:(20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mozhak نوشته شده توسط: سلام، رتبه های من: بله(: هیچ کس تنها نیس، چون تو این کشور همراه اول داریم، هاها ))) تازه sms مجانی هم میده برای کاربران خوش حساباین شوخی بود برای عوض کردن حال و هوای دوستان (:، دوستان عزیز من بالاخره باید ۱ فرقی با جهان سوم و بقیه جا ها باشه دیگه، چیزی که در جهان سوم اهمیت نداره زمانه.... |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - SaMiRa.e - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
واااااااااااااااااااای ، چرااینقدر همه ناامیدن ودم ازگند زدن میزنن ![]() باور کنید نبایدسخت گرفت ![]() حالایامیشه یا نمیشه دیگه..........
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - mojtaba14405 - 21 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: واااااااااااااااااااای ، چرااینقدر همه ناامیدن ودم ازگند زدن میزنن اخه همه کلی زحمت کشیدن و حالا تو ۳-۴ ساعت گند زدیم. ![]() (۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mozhak نوشته شده توسط: سلام، رتبه های من: کاش معماری رو ۰ میزدید. ولی با این حال فکر کنم خیلیها معماری و سیستم رو منفی بزنن.۶ سوال از هر درس همین میشه دیگه!به احتمال زیاد زیر ۲۰۰ هستید. |