![]() |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - shahabm - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط: سلام به همگی.... بی زحمت یه تخمین میزنید؟مجازی مالک اشتر یا خواجه نصیر قبولم؟ ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط: سلام به همگی.... رتبه ی شما ۲۳۰ تا ۳۰۰ تجارت ... دانشگاه شاهد (Information Security) و شبانه خواجه نصیر (MIS) و شبانه شهید بهشتی (Enterprise Architecture) شانس قبولی دارید. |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - khadij147 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
بچه ها منو هم کمک کنین ![]() زبان ۲۰ مشترک ۲۳ مبانی ۴۰ نخصصی ۳۳ معماری هم سفید بنظرتون تجارت قبول میشم؟ شبانه تهران می خواستم ولی خیلی دور از انتظاره شیراز یا اصفهان چی؟ ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)khadij147 نوشته شده توسط: بچه ها منو هم کمک کنین ۲۷۰ تا ۳۵۰ تجارت ... ایشالله بهتر.. شاهد شبانه پارسال ۲۷۴ ای شم داشتیم .. روزانه و شبانه ی کرمان و ارومیه و مدنی تبریز (IT) |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Raha_H - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
سلام اینم درصدای من زبان ۰ مشترک ۴۵/۵۵ مدیریت ۸۶/۶۶ تخصصی ۶۲ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Raha_H نوشته شده توسط: سلام اینم درصدای من چک کنی می بینی که زیر ۵۰ هستی ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Raha_H - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Raha_H نوشته شده توسط: سلام اینم درصدای من خدا کنه واقعا رتبم همینی بشه ک شما میگین ![]() |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - مونا۷۰ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان زبان سفید مشترک ۳۰ مدیریت ۶۰ تخصصی ۳۳ به نظرتون رتبه من تو چه رنجی میشه؟؟؟ |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - mcse2010 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
یک نفر قبل از کنکور به ما نگفت که کد دفترچه سوال را نگاه کنیم ؟؟؟الان من نیمیتونم با کلید سنجش هم درصدامو حساب کنم فقط امیدوارم تهران شبانه قبول بشم.البته فکر کنم حداکثر درصدام اینه: زبان۰ مشترک۱۵ مدیریت۳۰ تخصصی۵۰ امید هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: یک نفر قبل از کنکور به ما نگفت که کد دفترچه سوال را نگاه کنیم ؟؟؟الان من نیمیتونم با کلید سنجش هم درصدامو حساب کنم دقیقا درصدام مثل توئه (البته شماست) زبان صفر مشترک ۱۳/۳۳ مدیریت ۲۴/۴۴ تخصصی ۵۹/۲۵ معماری صفر البته با کلیدای مدرسان که با پارسه تو تخصصی یکی دو تا تفاوت داره |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:به نظرتون چند میارم :(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: یک نفر قبل از کنکور به ما نگفت که کد دفترچه سوال را نگاه کنیم ؟؟؟الان من نیمیتونم با کلید سنجش هم درصدامو حساب کنم زبان : ۰ مشترک : ۴۶/۶۷ مدیریت : ۰ تخصصی : ۵۲ معماری : ۱۴ درضمن نظر دوستم noronet رو میدونم ![]() بقیه دوستان لطفا نظرشون رو بدن تا بنده استفاده کنم |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
با سلام پروژه Nested حاصل زحمات ۷ ماهه تیم نرم افزار ما می باشد که همه ی اعضای این تبم از دانشجویان کارشتاسی و کارشناسی ازشد کامپیوتر می باشند. این نرم افزار درباره ی ساخت وب سایت با گوشی های تحت سیستم عامل اندروید هست .لطفا با بازدید از این نرم افزار و دادن rate در Google play وکافه بازار از این نرم افزار حمایت کنید. لازم به ذکر است این برنامه به صورت رایگان در منتشر شده است. منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم sghasemi1989@yahoo.com با تشکر سعید قاسمی Google Play Link مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لینک کافه بازار مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. youtube Link مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لیتک آپارات مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Page Facebook مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Raha_H نوشته شده توسط: سلام اینم درصدای من بقیه دوستان لطفا نظرشون رو بدن تا بنده استفاده کنم [/quote] چقد بهت گفته بود؟؟ ![]() منم دذصدام مث تو شده با کلید پارسه زیان۰معماری ۱۰ مشترک ۴۵ تخصصی ۶۰ البته مدیریتم یادمه ۲ تا شانسی زدم که منفی شده ![]() داداش امیدوار باش ![]() ما زیر ۱۰۰ ایم ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: چقد بهت گفته بود؟؟ بمن گفت ۱۲۰ تا ۱۴۰ نهایت ۱۸۰ واقعا ؟؟!!! من که میگفتم بالای ۲۰۰ میشم جدی میگی؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: راستش زیر ۱۰۰ که نمیشیم ولی همون حولو حوش میشیم احتمالا.به نظر منم درست گفته.دوستان عزیز حتی اگرم واقعا خراب کرده باشید به خودتون امیدواری بدید الکی چند ماهتون رو با غصه خوردن هدر ندید.نشدم نشد بابا. من که بیخیالم ![]() ![]() |