حدس زدن رتبه خودتون. - نسخهی قابل چاپ |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - pezhman.m-AI - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)goodbye نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اینقدر رو این درصدا اونم با کلید پارسه حساب باز نکنید بذارید حداقل کلیدهای سنجش بیاد بعد ...من دو سال آزگار گوشه خونه درس خوندم اینقد سر جلسه استرس گرفتم که گند زدم منی که فکر رتبه ۱ بودم............... خودتونو اذیت نکنید، کنکور بی ارزش تر از این حرفاست.. اگه صبح کنکور از زیر قرآن رد شده باشید، این ناراحتی ها بی مورده و مطمئن باشید خدا خودش تلاشهای شما رو دیده و صلاحتون رو بهتر از شما میدونه. درضمن من بخاطر روحیه دادن به شما نگفتم که زیر ۵۰۰ میشید، طبق چیزایی که میدونم رتبه تون بین ۴۰۰ تا ۵۵۰ ست. خیالتون راحت. |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - m.teymourpour - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اقا یه س.ال اینpi های منظقی اصن توی گزینهاش ۹ تا هم داشت واسه تعدادpi?? فکر کنم اسکیزوفرنی چیزی گرفتم..تخه انگار اصن ۹ توش نداشت...من ۹ زدم.... جواب که ۹ نمیشد من دفترچه e بودم. به نظرم تو گزینه های منم ۹ بود از این تایپیست ها یا طراحان سازمان سنجش هر چی بگین بر میاد سوال ۶۱ که نوشته تعداد یکای. وقتی یکای رو دیدم، گفتم وای بدبخت شدم این دیگه کجای مدار منطقی بود من نخوندمش. بعد فهمیدم منظورش تعداد یکهاست |
حدس زدن رتبه خودتون. - farhud - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اقا یه س.ال اینpi های منظقی اصن توی گزینهاش ۹ تا هم داشت واسه تعدادpi?? فکر کنم اسکیزوفرنی چیزی گرفتم..تخه انگار اصن ۹ توش نداشت...من ۹ زدم....من دفترچه f بودم. ۹ نداشت. ۴ و ۱ ۷ و ۱ ۸ و ۱ ۸ و ۲ بود اگه اشتباه نکنم. |
حدس زدن رتبه خودتون. - hamsargol - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
سلام من گرایش معماری کامپیوتر دادم میشه شما اساتید بگید حدودی چند میشم؟ زبان کلا ۸-۹ دونه زدم خدا کنه فقط مثبت شه (نیاز به دعاتون دارم) ریاضی یه دونه درست مشترک هم بین ۴۰-۶۰ تخصصی سخت افزار ۵۰-۷۰ معدلم ۱۷ |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - karbar - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: سلام من گرایش معماری کامپیوتر دادم تخصصی سخت افزار ۵۰ تا ۷۰!!!!! مطمئن هستید؟ امسال خیلی سخت بود! پارسال که نسبتا آسون بود همچین درصد هایی من ندیدم. نفر سوم ۵۰ ۵۰ زده بود! شما با این درصد ها، من فکر کنم زیر ۱۰ بشید. |
حدس زدن رتبه خودتون. - hamsargol - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ
برای تخصصی سخت افزار ۲دونه مدار زدم ۶تا وی ال و الکترونیک دیجیتال ۳تام انتقال حتا اگه حداقلشم درنظر بگیرم حدود ۴۵ اینا بشه خدایی راضیم دوسال اخیرو هفته قبل کنکور زدم تخصصیاشو, از وی ال و الکترونیک دیجیتالش فقط یه دونه غلط داشتم بقیه درست حالا همون ۴۵ اینا بشه کلامو میندازم بالا فقط یه جا قبول شم ازتون ممنونم روحیه دادید ناجور |
حدس زدن رتبه خودتون. - m.teymourpour - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
بچه ها اینجا درصدای بچه های پارسال هست، شاید به درد کسی بخوره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - karbar - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: برای تخصصی سخت افزار منم سال قبلو همه وی ال و دیجیتال رو درست زدم یه نزده داشتم. ولی واقعا امسال فرق می کرد |
حدس زدن رتبه خودتون. - SMD.interstellar - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)goodbye نوشته شده توسط: من دو سال آزگار گوشه خونه درس خوندم اینقد سر جلسه استرس گرفتم که گند زدم منی که فکر رتبه ۱ بودم...............در اینکه سنجش ۳ ساعته داوطلبان روش درستی نیست شکی وجود نداره. ولی اصرار شما در خواستن چیزی که احتمال بدست اوردنش کم هست باعث آسیب روحی خودتون خواهد شد سه سال پیش رتبه خوبی کسب کردم و در یکی از دانشگاه های خوب تهران قبول شدم آبان همون سال مشکلی برام پیش امد که منجر به انصراف از دانشگاه شد.امسال به طور کاملا اتفاقی تصمیم به شرکت مجدد گرفتم و یکماه از وقتم رو صرفش کردم برام هیچ اهمیتی نخواهد داشت اگر دانشگاه مورد نظرم قبول نشدم همینکه یک ماه از زمانم رو اینطور صرف کردم راضی هستم. شما هیچوقت هیچ ایده ای ندارید که بهترین اتفاق براتون چه اتفاقی میتونه باشه برای هدفتون تلاش میکنید و زندگی به همین معناست. این فقط تصمیم خودمون هست که در رنج و عذاب باشیم یا اینکه در آرامش و شادی تصمیم درست رو بگیرید و به تصمیمی که گرفتید باور داشته باشید |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - str93 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
به گفته اساتید، کنکور پارسال کامپیوتر از سالهای قبلش راحتتر بوده، ولی با مقایسه ای که بین کارنامه های ۹۳ و ۹۲ داشتم دیدم سال ۹۲ میانگین درصدا بالاتر بوده؟! و بچه های ۹۳ با درصدای کمتری رتبه های مشابه بچه های ۹۲ آوردن. |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - علیپور - ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)علیپور نوشته شده توسط: زبان ۱۰% این ماهان هم الکیه معدل ۱۴ زدم و بعد معدل ۲۰ زدم بازم همون رتبه رو آورد نظر شما چیه؟ اصلا قبول میشم یا نه |
حدس زدن رتبه خودتون. - mcse2010 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
درصدام بهتر شده مشترک۱۰ مدیریت۴۰ تخصصی۴۰-۵۰ ایا امیدی به تهران هست؟شبانه |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - doost4 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
تخمین ماهان خیلی مفرح و نشاط آوره بر اساس میانگین تخمین میزنه مثلا میگه شما چون میانگین درساتون ۲۰ درصد بوده فلان رتبه میشید کلا ضریب درسا و رشته و ... هم براش فرق نمیکنه فقط یکی یه برنامه نوشته که میانگین رو حساب کنه و میانگین هر عددی شد یه بازه رتبه رو به خروجی بده. واقعا چه برنامه نویسی مشکلی |
حدس زدن رتبه خودتون. - farhud - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
پس چرا کلیدا رو نمیذارن؟ |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - gunnersregister - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
سازمان سنجش بالاخره کلیدها رو گذاشت(حالا چه عجله ای دارید. وقت که زیاده!!!) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |