|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 14 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
اینجا کسی نیست مدرسانی باشه؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - zorro - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اینجا کسی نیست مدرسانی باشه؟ من هستم
|
RE: گروه درسی مهر ماه - تلاشگر - ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اینجا کسی نیست مدرسانی باشه؟ منم هستم |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
۲۵درصدو شروع کردین؟ من حسه درسم فعلا ته کشیده |
|
گروه درسی مهر ماه - barabox - 15 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
دوستان سلام در مورد کتاب شبکه و سیستم عامل دکتر حقیقت اطلاعی ندارین؟ اخرین چاپ و ویراست چی بوده ؟ اگه لطف کنین لینک کتابها رو بدین من میخوام تهیه کنم ولی نمیدونم دقیقا اخرین ویراست و چاچ کدومه و دقیقا کدوم کتابه !! شبکه حقیقت همینه ؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سیستم عامل چی؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - pooyaa - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
سیستم عامل حقیقت رو اگر اشتباه نکنم چاپ ۹۳شو هم دیدم |
RE: گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)barabox نوشته شده توسط: دوستان سلام ۱۸۶ صفحه فقط؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:با همین شدت؟(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: بچه ها برای پاییز چطور تست میزنید؟!
|
Re: RE: گروه درسی مهر ماه - explorer - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)barabox نوشته شده توسط: دوستان سلام ظاهرا امسال دو جلدی شده و این جلد یک هستش و جلد دو آبان میاد فک کنم Sent from my cell |
RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: بچه ها برای پاییز چطور تست میزنید؟!پیشنهاد من :دی اها مرسی پس نتیجه این شد که تو ۲۵% ها همه ی تستا رو هی بزنم هی بزنم :دی بعد ۵۰% اونایی که مشکل داشتم هی بزنم هی بزنم :لول: |
RE: گروه درسی مهر ماه - A V A - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: بچه ها برای پاییز چطور تست میزنید؟!پیشنهاد من :دی اره عزیزم فراموش نکن که هی هی خیلی مهمه، اگر یکی از این هی ها کم شه عواقبش پای خودته
|
گروه درسی مهر ماه - iammiti - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: اها مرسیاره حتی به جای اون دوستایی هم که تست نمیزنن شما تست بزن : )) |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: بچه ها برای پاییز چطور تست میزنید؟!پیشنهاد من :دی به نکته ی ظریفی اشاره کردی
|
|
گروه درسی مهر ماه - barabox - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
ممنون از همه دوستان والله من تو سعدی گشتم نبود کتابای حقیقت با این وجود همین کراس بهتر نیست بنظرتون واسه شبکه ؟ شبکه های کامپیوتری ( رویکرد از فراز به فرود) ویراست ششم سیستم عامل حقیقت جایی سراغ ندارین واسه خرید اینترنتی ؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
بچه ها سیستم عامل حقیقت یه جوری نیس؟ حس میکنم ناقصه .. مثلا همون فصل اولش خیلی از مسائل رو توضیح نداده یا شکل ها رو نکشیده و غیره در حالیکه تو استالینگز هست و نگرانم خیلی مهم باشن اونا البته کتاب من خیلی قدیمیه.. جدی جدی فقط همین کتاب رو بخونم و کافیه برای کنکور یا اینکه استالینگز رو هم خیلی سطحی که وقت گیر هم نباشه زیاد، بخونم؟ |