یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
هووووووووووووووووو.....نفس عمیق ... بِلَک هالُ کجایییی بیای بترسونیمون !!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - gholizadeh1992 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
دوستان چرا امروز منتظرین ؟! خود سنجش گفته دوشنبه برین فردا بیاین پاشین پاشین |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: دوستان عزیز من، ما که ۳ ماهه صبر کردیم این چند ساعت هم روش!!! حقشه ! اینقد حمله میکنیم به سایتش که بفهمه زود تر جواب و بذاره ...... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mehdishahabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ
ی سوال با ۲۳۰ شیراز میارم؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Neda.CPsy - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ۶ سالم بود استرس رفتن به مدرسه!پنجم بودم استرس نمونه دولتی!سوم راهنمایی بودم استرس تیزهوشان!پیش دانشگاهی بودم استرس کنکور!الان ۲۳ سالمه استرس ارشد !۲۵ سالمه استرس دکتری.من ۳۳ ساله ام دکتری دارم ،پدرم ۶۷ ساله شده مادرم هم همچنین .حالا خودم مشکل اعصاب دارم از بس جوانیم پای استرس از بین رفت.پدرم و مادرم اعصا بدست گرفته ،حوصله سر زدن به آنها را ندارم از بس اعصابم خرد است سر اینکه فرزندانم (اگر فرزندی باشد) را کدام مهد یا دبستان ثبت نام کنم .من ۴۰ ساله ام ،استرس دارم نکند فرزندانم آرامش نداشته باشند من هنوز وقت نکردم کنار پدر مادرم باشم! من ۵۰ ساله ام یک دکتر واستاد دانشگاه محترم شده ام چندین بار مسافرت خارج از کشور رفته ام بهترین ماشین زیرپایم ، فرزندانم بهترین مدرسه یا دانشگاه درس می خوانند اما دیگر نه از پدرم خبری است نه از مادرم....متاسفم برای خودم! درسته...! این شرح حالی که نوشتی تا قسمت ارشد "دقیقا" شرح حال منه!! اتفاقا چند وقت پیش به همین ترتیبی که الان نوشتی داشتم برای یکی از دوستام میگفتم... برام جالب بود وقتی می خوندم متنت رو. اما استرس وجودش خوبه.. فقط باید کنترلش کنیم... زندگی بدون استرس یعنی بدن بدون کورتیزول و بدن بدون کورتیزول = مرگ . |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - aryan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ۶ سالم بود استرس رفتن به مدرسه!پنجم بودم استرس نمونه دولتی!سوم راهنمایی بودم استرس تیزهوشان!پیش دانشگاهی بودم استرس کنکور!الان ۲۳ سالمه استرس ارشد !۲۵ سالمه استرس دکتری.من ۳۳ ساله ام دکتری دارم ،پدرم ۶۷ ساله شده مادرم هم همچنین .حالا خودم مشکل اعصاب دارم از بس جوانیم پای استرس از بین رفت.پدرم و مادرم اعصا بدست گرفته ،حوصله سر زدن به آنها را ندارم از بس اعصابم خرد است سر اینکه فرزندانم (اگر فرزندی باشد) را کدام مهد یا دبستان ثبت نام کنم .من ۴۰ ساله ام ،استرس دارم نکند فرزندانم آرامش نداشته باشند من هنوز وقت نکردم کنار پدر مادرم باشم! من ۵۰ ساله ام یک دکتر واستاد دانشگاه محترم شده ام چندین بار مسافرت خارج از کشور رفته ام بهترین ماشین زیرپایم ، فرزندانم بهترین مدرسه یا دانشگاه درس می خوانند اما دیگر نه از پدرم خبری است نه از مادرم....متاسفم برای خودم! حالا برای پسرا استرس سربازیم اضافه کن.عالی میشه.D: |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
نمیشه عکس این خدایی رو از صفحه اول وردارن ؟؟؟؟ چیه آخه ! خیلی خوشمون میاد؟ !!!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Neda.CPsy - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
بچه ها!!! خوش به حالتون!!! ظرفیت رشته های مهندسی برای یونی های معتبر چقدر بالاست............!!!!!!!!!!!!!!!!!! رشته ی منو فقط ۴، ۵ تا از دانشگاه های تهران داره، اونم یکی از یکی بدتر× !!!!!!!!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - n a z a n i n - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
شمارش معکوس شروع شد ..... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mahsa * - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ۶ سالم بود استرس رفتن به مدرسه!پنجم بودم استرس نمونه دولتی!سوم راهنمایی بودم استرس تیزهوشان!پیش دانشگاهی بودم استرس کنکور!الان ۲۳ سالمه استرس ارشد !۲۵ سالمه استرس دکتری.من ۳۳ ساله ام دکتری دارم ،پدرم ۶۷ ساله شده مادرم هم همچنین .حالا خودم مشکل اعصاب دارم از بس جوانیم پای استرس از بین رفت.پدرم و مادرم اعصا بدست گرفته ،حوصله سر زدن به آنها را ندارم از بس اعصابم خرد است سر اینکه فرزندانم (اگر فرزندی باشد) را کدام مهد یا دبستان ثبت نام کنم .من ۴۰ ساله ام ،استرس دارم نکند فرزندانم آرامش نداشته باشند من هنوز وقت نکردم کنار پدر مادرم باشم! من ۵۰ ساله ام یک دکتر واستاد دانشگاه محترم شده ام چندین بار مسافرت خارج از کشور رفته ام بهترین ماشین زیرپایم ، فرزندانم بهترین مدرسه یا دانشگاه درس می خوانند اما دیگر نه از پدرم خبری است نه از مادرم....متاسفم برای خودم! شما هم از بچه های تیزهوشان بودی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: نمیشه عکس این خدایی رو از صفحه اول وردارن ؟؟؟؟ مثل من صفحه زیر رو homepage کنید تا هم زودتر بفهمید اومده یا نه و هم چهره با صفای دکتر رو نبینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Golden68 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: دوستان چرا امروز منتظرین ؟! شما که خیلت راحته کجا قبولی بایدم اینجوری بگی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - yahoo_manesht - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: دوستان چرا امروز منتظرین ؟! والا تا همین امسال رسم بوده که هر زمانی رو اعلام کردن ۱ نصفه روز قبلش نتایج رو بذارن رو سایت. اما ظاهرا این بار از شانس خوب ما، می خوان به حرفشون عمل کنن. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sana2014 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)aryan11 نوشته شده توسط:(01 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ۶ سالم بود استرس رفتن به مدرسه!پنجم بودم استرس نمونه دولتی!سوم راهنمایی بودم استرس تیزهوشان!پیش دانشگاهی بودم استرس کنکور!الان ۲۳ سالمه استرس ارشد !۲۵ سالمه استرس دکتری.من ۳۳ ساله ام دکتری دارم ،پدرم ۶۷ ساله شده مادرم هم همچنین .حالا خودم مشکل اعصاب دارم از بس جوانیم پای استرس از بین رفت.پدرم و مادرم اعصا بدست گرفته ،حوصله سر زدن به آنها را ندارم از بس اعصابم خرد است سر اینکه فرزندانم (اگر فرزندی باشد) را کدام مهد یا دبستان ثبت نام کنم .من ۴۰ ساله ام ،استرس دارم نکند فرزندانم آرامش نداشته باشند من هنوز وقت نکردم کنار پدر مادرم باشم! من ۵۰ ساله ام یک دکتر واستاد دانشگاه محترم شده ام چندین بار مسافرت خارج از کشور رفته ام بهترین ماشین زیرپایم ، فرزندانم بهترین مدرسه یا دانشگاه درس می خوانند اما دیگر نه از پدرم خبری است نه از مادرم....متاسفم برای خودم! من نمی فهمم شما پسرا با این سربازی چه مشکلی دارین آخه؟!!! یه پسرخاله دارم به خاطر اینکه از سربازی فرار کنه رفته کمرشو سالم عمل کرد که نره سربازی یه بار می خواست بره برای تایید معافیش مامانم باهاش رفته بود می گفت همش داشتم غر می زدم که این چه کاری بود کردی؟ رفتم تو دیدم یه عالمه پسرن که متولد ۷۳ ۷۴ ان تمام دندوناشونو کشیدن که معاف شن (یکی از چیزهایی که معاف می کنه اینکه ۳۲ تا دندون نداشته باشه) هیچی دیگه مامانم گفت بهش گفتم: خاله از تو دیونه ترم هس به خودت امیدوار باش |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Falcon - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
قطعا نتیجه ها الان رو سایته، ولی آدرس URL شو هنوز نزاشتن روی صفحه اصلی. اگه خیلی حوصله دارید میتونید آدرس URL و حدث بزنید تا شاید کشفش کنید. راهنمایی : فرم آدرس اعلام نهایی هر سال با فرم آدرس اعلام کارنامه ها فرق می کنه، تو کارنامه معمولا یه کلمه سه حرفی هم تو آدرسا میزارن ولی برای اعلام نتایج نهایی نه! پس میشه حدثش زد. پارسالی این بود : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دکترای امسال هم این بود : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ببینم چیکار میکنید |