تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج نهایی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
در انتظار نتایج نهایی - sherlock holmes - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ

بعد چند وقت گفتم یه سر اینجا بزنم..!!
من که با این رتبه داغوون کلن کار خاصی نمیکنم... خانه نشین اساسی.. کلنم استرس فقط روز قبل جواب میاد سراغم افتضاح Smile
فعلن استرس ندارم اما فقط دعا میکنم خدا یه معجزه بکنه من شبانه تهران بیارم..!!Smile)
به نظر من تنها کاری که الان باید انجام داد خوابیدنه... وقتی کلاس ها شروع بشه دیگه وقت ... شدنه... دیگه لسانس نیست که کلی وقت داشته باشی ..
ولی دلم برای دانشگاه تنگ شده.. خیلی دوست دارم این یک ماه هم بگذره ببینم کدوم خراب شده افتادم برم با کله ثبت نام کنم از این بیکاری در بیام :دی برای کسی که تو ۴ سال دانشگاه ته تهش ۴ ۵ تا کلاس پیچونده باشه اینهمه ۱ سال دور بودن از دانشگاه خیلییه..!!Sad البته خدا کنه دانشگاه قبول شم ..دااااانشگاه

در انتظار نتایج نهایی - خانه سبز - ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ

(۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  من نفهمیدم ظرفیت ها اضافه شده یا کم شده؟؟؟

پارسال با ۲۲۲ شبانه اموزش محور الزهرا آورده... حالا من ۲۲۴ ام..چیز زیادی از خدا نمیخوام.. همینو میخوام.. خدایا یه حالی به ما بده
من همینجا می نویسم خیالتون راحت شبانه الزهرا قبول شدین
چون سال گذشته هم تو تکمیل ظرفیت دانشگاه های جدیدی مثل تبریز وتهران اضافه شدن هم امسال...
شما شک نکنید شبانه الزهرا قبولی.

در انتظار نتایج نهایی - ستاره بارون - ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ

شماها همه رتبه اتون ۲ رقمی یا ۳ رقمیه من که ۴ رقمیه جیکار کنم؟!!!!
Sad

RE: در انتظار نتایج نهایی - نازین - ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ق.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:  شماها همه رتبه اتون ۲ رقمی یا ۳ رقمیه من که ۴ رقمیه جیکار کنم؟!!!!
Sad

غصه نداره که سال بعدShyزندگی مسابقه نیست که!

RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ق.ظ

......

RE: در انتظار نتایج نهایی - ستاره بارون - ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط:  
(26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:  شماها همه رتبه اتون ۲ رقمی یا ۳ رقمیه من که ۴ رقمیه جیکار کنم؟!!!!
Sad

غصه نداره که سال بعدShyزندگی مسابقه نیست که!

کی وقت و حوصله اشو داره که درس بخونه دوباره.
انگیزه برام نمونده برا کنکور .فقط میگم قبول بشم برم.
خدایااا کمک کن قبول بشم
Huh
Sad

در انتظار نتایج نهایی - matt2007 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

جواب دکترا اومد
واقعا چرا؟
Sad

در انتظار نتایج نهایی - Riemann - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ

من هنوز رو حرفم هستم که میخوام قبول نشم!!! اصن چرا انتخاب رشته کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدومتون منو اغفال کردید؟؟ بگید؟؟ ای خدااااااااااا

در انتظار نتایج نهایی - sana2014 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ

جواب دکترا ۳۰ ام می آد در صورتیکه پارسال ۱‍۲ شهریور اومده بود
شاید نتایج ما رو هم یه کم زودتر بدن مردم از بلاتکلیفی

در انتظار نتایج نهایی - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ

بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم

RE: در انتظار نتایج نهایی - parinaz_st70 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sana2014 نوشته شده توسط:  جواب دکترا ۳۰ ام می آد در صورتیکه پارسال ۱‍۲ شهریور اومده بود
شاید نتایج ما رو هم یه کم زودتر بدن مردم از بلاتکلیفی

جواب دکترا دقایقیه اومده .... ای بابا ! از الان باید بریم رو اف ۵ تا خدا میدونه چند شهریور .....

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:  بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم

مبارکه .....

در انتظار نتایج نهایی - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ

البته این نتایج فقط کنکوری هاست نتایج غیر کنکوری ها هنوز اعلام نشده گویا
ممنون نگران نباشید ان شاا... شما هم موفق می شید

RE: در انتظار نتایج نهایی - Amoojan - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  من هنوز رو حرفم هستم که میخوام قبول نشم!!! اصن چرا انتخاب رشته کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدومتون منو اغفال کردید؟؟ بگید؟؟ ای خدااااااااااا

یه نامه بنویس انصراف بده کاری نداره که... Big Grin

RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ

......

RE: در انتظار نتایج نهایی - sana2014 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ

بله نتایج دکترا امروز اومده من معذرت می خوام اشتباه خبر رسانی کردمBig Grin
همش از استرس به خداConfused

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:  بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم
تبریک می گم بهتون

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  من الزهرا میخوام Smileتمام بچه هاش امسال ۴ ۵ آیتی شدن... Smile

بودن تو پارسه... Smile

هان؟؟؟ یعنی نتایج داره میاد الان؟؟ نه... من اصلا آمادگیشو ندارم...

اگه با ۱۳۲ برای من نوشته بود مردود چی؟؟ نه من الان آمادگی ندارم.. سنجش جان توروخدا باشه هفته آینده
مطمئن باش اینطوری نمی شه نمی تونمم بگم استرس نداشته باش چون خودمم خدای استرسم این روزا و دیشب خواب دیدم رفتم سنجش بعد
همه ی آدمایی که سالی یه بارم نمی ببینمشون دورم جمع بودن بعد شماره پرونده رو زدم نوشت مردود
ولی بهتره بسپاریش دست اون بالایی انشالله بهترین برات بشهHeart