تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - sanahin - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ

[quote='abji22' pid='289657' dateline='1407772708']
تثمیم-تصمیم!
هیچکدوم. تسمیم

Sent from my C6603

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ

سلام دوستان باانرژیییییی
اونایی ک دارن شبکه از حقیقت میخونین بهمون ترتیب کتاب میخونین؟
سوالای ۹۱رو ک دیدم هر ۵تا از فصل۹ب بعد یعنی لایه شبکه ب بعد بود!!!!!!!!!!!
من ۱فصل اولو خوندم اینا رو دیدم نگران شدم ب اون قسمتای اخر خدای نکرده نرسم واسه همین اومدم از لایه بالا شرو کردم ب خوندن!!بنظرتون کارم اشتباهه؟؟؟؟

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  سلام دوستان باانرژیییییی
اونایی ک دارن شبکه از حقیقت میخونین بهمون ترتیب کتاب میخونین؟
سوالای ۹۱رو ک دیدم هر ۵تا از فصل۹ب بعد یعنی لایه شبکه ب بعد بود!!!!!!!!!!!
من ۱فصل اولو خوندم اینا رو دیدم نگران شدم ب اون قسمتای اخر خدای نکرده نرسم واسه همین اومدم از لایه بالا شرو کردم ب خوندن!!بنظرتون کارم اشتباهه؟؟؟؟

به نظر من بخش لایه فیزیکی رو بیخیال شو
بقیه رو بخون
شبکه کلا معلوم نیس از کجا سوال میدن ولی لایه های بالا احتمال سوال اومدنش بیشتره

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ

لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟
کتاب دکتر حقیقت تقریبا ۲/۳ش لایه فیزیکی و پیونده؟؟دی:

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟

این چند سال اخیر تقریبا سوالی ازش مطرح نشده ولی خوندنش ضرر نداره الان که تابستونه بخون زود تموم میشه زیاد سخت نیس

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ana9940 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ

کی چقدر خونده؟
من بالاخره زوری نظریه رو تموم کردم. Big Grin
رفتم برنامه ای که واسه خودم نوشته بودم رو یه نگاهی کردم، خیلی عقبم!! باید داده و نظریه و منطقی و ریاضی را تا الان یه دور می خوندم که نشد! اگه این سه تا را تا آخر مرداد تموم کنم بازم خوبه! حس ریاضی خوندن رو ندارم ولی مجبورم!

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Elena_71 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ

۲روز ۱۰ ساعت ! نتیجش ۱فصل منطقی نصف فصل الگوریتم ۱فصل محاسبات!!
کند پیش میرم نه؟ ):

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ

من نمیدونم چرا برنامم اینقدر از من جلو زده :| Smile)

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟

اره بابا همشو بخون،ی اصطلاحاتی توش هست که باید یادشون بگیری
حقیقتو ی دور بخونی خیلی اسون میشه نگرانش نباش

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ashena1 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  من نمیدونم چرا برنامم اینقدر از من جلو زده :| Smile)
خخخخخخ...

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - pooyaa - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ

سلام به بروبکس پرانرژی
منم از برنامم دارم میوفتم عقب ولی نمیذارم زیاد بره رو اعصابمDodgy
پس:
تا دو روز دیگه گسسته پوران رو به خاک و خون میکشم و به مدت ۵روز نصف باقی مونده لینز رو جم و جور میکنم و معماری شروع میشه...

پیش به سوی موفقیت

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

معماری چه خوبه
همین!

Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

آره شعورش از پارسال بیشتر شده Big Grin

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

آره شعورش از پارسال بیشتر شده Big Grin

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

بچه خوبی شده کاش زودتر براش زن میگرفتم سر به راه شده

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  چرا راه دور بریم همین ریزپردازنده‌ی خودمون
حیف معماریمون بابا :| مگه از سر راه پیداش کردیم؟