|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخهی قابل چاپ |
|
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - sanahin - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
[quote='abji22' pid='289657' dateline='1407772708'] تثمیم-تصمیم! هیچکدوم. تسمیم ![]() Sent from my C6603 |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان باانرژیییییی اونایی ک دارن شبکه از حقیقت میخونین بهمون ترتیب کتاب میخونین؟ سوالای ۹۱رو ک دیدم هر ۵تا از فصل۹ب بعد یعنی لایه شبکه ب بعد بود!!!!!!!!!!! من ۱فصل اولو خوندم اینا رو دیدم نگران شدم ب اون قسمتای اخر خدای نکرده نرسم واسه همین اومدم از لایه بالا شرو کردم ب خوندن!!بنظرتون کارم اشتباهه؟؟؟؟ فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام دوستان باانرژییییییبه نظر من بخش لایه فیزیکی رو بیخیال شو بقیه رو بخون شبکه کلا معلوم نیس از کجا سوال میدن ولی لایه های بالا احتمال سوال اومدنش بیشتره |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟ کتاب دکتر حقیقت تقریبا ۲/۳ش لایه فیزیکی و پیونده؟؟دی: فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟این چند سال اخیر تقریبا سوالی ازش مطرح نشده ولی خوندنش ضرر نداره الان که تابستونه بخون زود تموم میشه زیاد سخت نیس |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ana9940 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
کی چقدر خونده؟ من بالاخره زوری نظریه رو تموم کردم. ![]() رفتم برنامه ای که واسه خودم نوشته بودم رو یه نگاهی کردم، خیلی عقبم!! باید داده و نظریه و منطقی و ریاضی را تا الان یه دور می خوندم که نشد! اگه این سه تا را تا آخر مرداد تموم کنم بازم خوبه! حس ریاضی خوندن رو ندارم ولی مجبورم! |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Elena_71 - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
۲روز ۱۰ ساعت ! نتیجش ۱فصل منطقی نصف فصل الگوریتم ۱فصل محاسبات!! کند پیش میرم نه؟ ): |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ
من نمیدونم چرا برنامم اینقدر از من جلو زده :| )
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: لایه پیوند چی؟اونو بخونم با نه؟ اره بابا همشو بخون،ی اصطلاحاتی توش هست که باید یادشون بگیری حقیقتو ی دور بخونی خیلی اسون میشه نگرانش نباش |
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ashena1 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: من نمیدونم چرا برنامم اینقدر از من جلو زده :|خخخخخخ... |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - pooyaa - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
سلام به بروبکس پرانرژی منم از برنامم دارم میوفتم عقب ولی نمیذارم زیاد بره رو اعصابم ![]() پس: تا دو روز دیگه گسسته پوران رو به خاک و خون میکشم و به مدت ۵روز نصف باقی مونده لینز رو جم و جور میکنم و معماری شروع میشه... پیش به سوی موفقیت |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
معماری چه خوبه همین! |
Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - explorer - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه آره شعورش از پارسال بیشتر شده ![]() Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه بچه خوبی شده کاش زودتر براش زن میگرفتم سر به راه شده |
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: چرا راه دور بریم همین ریزپردازندهی خودمونحیف معماریمون بابا :| مگه از سر راه پیداش کردیم؟ |