|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخهی قابل چاپ |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Behnam - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط: بجه من زنگ زدم گفت دانشگاه نمیخواد این رشته را حذف کنه ،،، (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ)sprite نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: منم میام ببینم چی شده! (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان الان چی شد؟؟؟ (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: این تقسیم رو هم گفتن چند نفر ولی موافق نبودن به دلایلی که خودشون داشتن.دستت درد نکنه صدف عزیز که اطلاع رسانی میکنی ظرفیت اصلاً ربطی به دانشگاه و دانشکده نداره، چه برسه به مدیر گروه. معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده گفت که با سازمان سنجش تماس گرفتیم و گفتند که ظرفیتتون امسال ۰ هست و مجوز گرفتن دانشجوی آیتی ندارید. پس اعتراضاتون باید به سنجش باشه نه شریف. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - parinaz_st70 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط: بجه من زنگ زدم گفت دانشگاه نمیخواد این رشته را حذف کنه ،،، به نظر میاد دارن سعی میکنن شما رو از سر خودشون باز کنن که برین از شریف .....که میگن ما اصلن نمیدونستیم و بذار بپرسیم . فیلمشونه .....خدا لعنتشون کنه ....... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - karname - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
دوستان می دونید مشکل چیه؟! مشکل اینه که اینا دیدن امسال بچه های خودشون کنکور رو گند زدن و بچه های دانشگاه های شهرستان دارن میان، گفتن خوب امسال کلا بیخیال آی تی میشیم . یا اینکه از طریق همون تبصره هایی مثل معدل بالا و استعداد درخشان و ... دانشجوهای خودمون رو بعدا میاریم . الان من رتبم در حدی بود که راحت روزانه شریف رو میاوردم یکی دیگه از دوستام هم رتبه اش همین طور بود. هر دوی ما هم دانشگاه های معمولی درس خوندیم . قطعا بقیه هم همین جور بودن. حالا بیاین ما مجبوریم بریم امیر کبیر، بعد تا مهر خواهیم دید که دو حالت زیر اتفاق میوفته : ۱- دانشجوهای خودشون رو میارن سر کلاس ارشد ۲ - استادهاشون میرن فرصت مطالعاتی چون کلا حوصله سر و کله زدن با دانشجوهایی غیر از شاگردای خودشون رو ندارن. این خیلی مسخره است که من ۷-۸ ماه زحمت کشیدم و از خیلی چیزا زدم و مایه گذاشتم ، دوستمم که ۱.۵ ساله داره میخونه حالا به این رتبه ها رسیدیم، بعد بیان راحت یک شبه اصلاحیه بدن و نابودش کنن! به خدا ظلمه! |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - خانه سبز - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
همه این مسال بخاطر کم بود بودجه و تورم .... است |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
امیدوارم کارتون راه بیفته که کاره عده زیادی رو راه میندازه
|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - karname - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
اینجاست که باید بگیم روحانی متشکریم ! |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - reza777gh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: به نظر میاد دارن سعی میکنن شما رو از سر خودشون باز کنن که برین از شریف .....که میگن ما اصلن نمیدونستیم و بذار بپرسیم . فیلمشونه .....خدا لعنتشون کنه ....... عقل سلیم هم حرف شما رو تایید میکنه چون همونطور که گفتم حداقل دوساله شریف این بازی رو درمیاره...یعنی هرسال سنجش فقط به شریف گیر میده؟!! به نظرمیرسه دارن زمینه سازی میکنن که اگه امسال هم نشد لااقل سال دیگه همه منتظر این اتفاق باشن! |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Phoenix48 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان من چند لحظه پیش با رئیس گروه آی تی شریف صحبت کردم ظاهرا اشتباهی پیش اومده و باید دوباره اصلاح بشه. همون ۲۰ تا ظرفیت شبکه انگار سر جاشه و آی تی هم ظرفیت نداره نگران نباشید خلاصه |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ)karname نوشته شده توسط: اینجاست که باید بگیم روحانی متشکریم ! آآآآخ آآآآخ دقییییقا منم اومده بودم همینو بگم... دمت گرم..... ![]() ![]() ![]()
|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
من هم امروز رفتم با دکتر ربیعی چند دقیقه صحبت کردم. ایشون دربارهی اصلاحیه گفتند که مشکلی هست که دارند حل میکنند. البته دربارهی گرایش ۴ گفتند که از ابتدا بنا به پذیرش از گرایش ۳ بوده اما ایشون باز هم بررسی میکنند این موضوع رو. من موضوع پذیرش داخلی در گرایش ۴ رو هم با ایشون مطرح کردم و گفتند که تصمیمگیری گروهی باید انجام بشه البته ایشون باز هم گفتند که بررسی میکنند. البته درباره گرایش ۴ هم ایشون گفتند که اجازه بدید اصلش رو برگردونیم... حالا دیگه هر چی خدا بخواد. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - jparisa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
امکانش نیست دوباره اضافه کنن؟یا اصلاحیه جدید؟ |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: امکانش نیست دوباره اضافه کنن؟یا اصلاحیه جدید؟اگر گرایش ۴ منظورتونه باید با دکتر ربیعی صحبت کنید. امکانش هست چون اونجا یکی از دوستان هم بود گفتند که خیلیها به خاطر پذیرش سال پیش، مدیریت خواندند. مطرح کنید با دکتر ربیعی ممکنه برای گرایش ۴ ترتیب اثر بدند. ولی کلاً باید منتظر اصلاحیه باشیم اینطور که پیداست. |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - aria - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوستان شریفی قدسی از فرصت مطالعاتی برگشته یا نه اگه برگشته به نظر میاد ایشون پشت این مسئله باشه در هرصورت ای کاش ادم تکلیفش رو برای سال دیگه بدونه چکار کنه |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - reza777gh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: شما هم نگران نباشید شریف هم خیلی خبری نیست دوست من اونجا درس میخونه خیلی ناراضیه خیلی اذیت میکنند دوست عزیز مسئله این نیست که نمیشه رفت شریف! مسئله اینه که ۲۰ نفری که میتونستن برن شریف الان باید بقیه دانشگاه ها رو پر کنن یعنی ممکنه شما همون شبانه رو هم دیگه قبول نشید! انقدر راحت راضی نشید به اتفاقاتی که دیگران رقم میزنن و اسم خواست خدا رو نچسبونیم به همه چیز.....شاید خواست خدا این بوده که ببینه ما چقدر پیگیر حقمون هستیم! |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - jparisa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:امیدوارم اضاف بشه و رتبه برترها تو ذوقشون نخوره(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: امکانش نیست دوباره اضافه کنن؟یا اصلاحیه جدید؟اگر گرایش ۴ منظورتونه باید با دکتر ربیعی صحبت کنید. امکانش هست چطور میشه با دکتر ربیعی صحبت کرد؟ من کلا سال بعدیم ولی در مقابل ظرفیت کم ایتی باید بلند شد چرا باید اینقدر قبولی ایتی سخت باشه؟
|