در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ
آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! من ۱ هفتس شروع کردم !! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! یه بار یکی گفت امیدت به خدا باشه بهش گفتم یعنی چه؟ یعنی می آد پاسخنامه ها رو دستکاری می کنه؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mänu - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! چجوری دعا میکنی؟؟؟ به ما هم یاد بده واسه ما هم دعا کن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان این انتظار دوشنبه از کجا اومده؟ یعنی از کجامیدونین دوشنبه نتایج میاد؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
بچه ها رتبه ها اومد سریع مصاحبه هاتونو برا با ۹۴ ای ها بزارین مرسیییی Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: سلام دوستان ایسنا اعلام کرده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - molai - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
سلام هرچی علام نتایج نزدیک میشه ترس و استرسم زیاد میشه اصلا خواب و استراحت ندارم هرشب با فکر و خیال خواب میشم تیک عصبی پیدا کردم برام دعا کنید من وضعیتم خیلی خوب نیست اگه قبول نشم باید برم سربازی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - amirhamzeh.azari - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اگه نتیجه ها بیاد کلا وضعیت ۱۰ سال آینده زندگیم مشخص میشه. اینکه تهران بیارم و برم اونجا درس بخونم و کار هم بکنم. یا اینکه همین جا اصفهان بیارم و تو همین شرکتی که هستم بمونم . بخدا منم دقیقن همین شرایطو دارم ... ۲ روز دیگه جواب کنکور میاد..من از ۱۵ روز پیش استرس دارم.. ارشد..روزانه..شبانه..تهران..شهرستان..زبان..سربازی..کار..پول..شبکه..برنامه نویسی..پروژه..درس..ترم ۱۰..امتحانای ترم آخر..معدل و .. لامصبا یکی دو تا نیستن که..انصافن یکی از سخت ترین دو روزهای زندگیم ..همین دو روزیه که داره میاد...امیدوارم لااقل آخرش خیر باشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - akilis - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستان طاقت بیارید چشم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ رتبت میشه ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ البته دوشنبه نتیجه دقیقترشو میزنـــم تو سایتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تا اون روز کوشا باش، اگه هم کارت با این رتبت نمیشه میتونی بری سربازی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - marde TANHA - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
بچه ها امیدوارم همه به نتیجه ای که میخوان برسن خیلی روزای پر استرسیه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط: بچه ها یه لحظه فک کنین اون روز کذایی بالاخره برسه و دارین این صفه رو پر میکنین تازه من هر وقت میخوام پر کنم باید ۲ ساعت هم صبر کنم، اینقدر شلوغه که راهی واسه من پیدا نمیشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ گناه داره بنده خدا ! به نظر من زیر ۲۰۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
بابا من حالم خیلی خوب بود.اینجا که اومدم کلی استرس گرفتم :-s |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
اگه گند بزنی همه یادشون میمونه که امسال شرکت کردی هی میخوان آمار بگیرن اگه خوب شده باشه هیچکس عین خیالش نیــــــــــــــــــــــــــــــس به محض این که تصمیم گرفتی انتخاب رشته نکنی پیام های تبلیغاتی مدرسان و هزار جای دیگه سرازیر میشه "راهکارهای قبولی در کارشناسی ارشد" "همایش رتبه های برتر" "چگونه در کنکور موفق شویم" ..... اما اگه یه درصد احتمال قبولی بود و خواستی با کسی مشورت کنی کسی پاسخگونیست |