تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - f2000 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
من که روز امتحان کسالت داشتم تمرکز نداشتم نتوستم بزنم میخونیم برای ۹۴ (۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: من بعد از ۱۰ ها سال سابقه کنکوری تازه الان فهمیدم تخصصی ضریب ۲ داره آفرین به روحیه خوب شما رتبه مجاز رو میارید مشترک پارسال ۲۰ زدم و مدیریت نصف درصدتون شدم ۲۹۰۰ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - elynn66 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
دارم میمیرم از استرس به نظرتون من روزانه یا شبانه میارم با این درصدا؟؟؟ زبان ۲۸ مشترک ۲۴ تخصصی ۵۱ مدیریت ۴۰ معدلمم ۱۳/۳۶ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - f2000 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: دارم میمیرم از استرس تخصصیتون عالیه مشترک بستگی به میانگین بچه ها داره احتمالا شبانه بیارین |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - jamshidi - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: دارم میمیرم از استرس مشترکتونم خیلی عالیه نگران نباشید |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hamid1989 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
حدودا زبان ۲۸ مشترک ۱۶ مدیریت ۳۵ تخصصی ۳۰ معماری ۲۲ به نظرتون جایی را میشه اورد ، تو چه رنج رتبه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معدلم هم ۱۶/۱۰ پیام نور بودممممممممم |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hamid88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: حدودا حمیدآقا امیدوار باش هم اسمی |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hamid1989 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: زبان ۱۰ رتبه رو که فقط خدا میدونه و سنجش ولی احتمال زیاد قبولی |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - محمد۵۴۲۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
سلام به همه آی تی خوناش نظرتون راجع به این چیه ؟!!!! [min :: max ] زبان : [۲۰ :: ۱۰ ] مشترک : [۲۶ :: ۱۳ ] تخصصی : [۶۴ :: ۶۱] معماری : ۰ مدیریت : ۰ :وی :پی |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - Mehrdad7soft - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)محمد۵۴۲۳ نوشته شده توسط: سلام به همه آی تی خوناشچقدر نقطه تو پستت هستش |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - eh3an2010 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
من آپدیت میکنم تا پارسه جوابارو میزاره!! زبان ۱۰-۱۵ مشترک ۲۰ تخصصی ۲۰-۲۵ مدیریت ۵۰ معماری!!؟ نیومده تخصصی اختلاف نظرم با استادای پارسه زیاده!!!! آقا حقیقتو بگین من تحملشو دارم!؟ اگه نمیشه که برم ازدواج کنم خو دیگه درس ندارم که بخونم!!!! :ی |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hoseinali - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
سلام خوشبحال همه کسایی که از من بالاترن و حتما بیشتر زحمت کشیدن و خسته نباشید به همه هم سطحای خودم غصه نخورید از جامعه ۱۷۰۰۰ نفری it فقط نزدیک ۳۰۰ نفر دانشگاه خوب قبولن ولی بچه ها ی نطری هم راجع به درصدای من بدین دکترا ازم قطع امید کردن میگن هیچ جا قبول نمیشمو برم دنبال کار نطرتونو بگین لطفا زبان ۰ مشترک ۲۰-۲۵ تخصصی ۳۵-۴۰ معماری ۳۸-۴۴ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saha69 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
بچه ها پس من چی شدم ( بچه ها به نظرتون معدل چقدر تاثیر داره؟ درصدای من : زبان ۱۵ مشترک حدود ۲۰ تخصصی بین ۶۵ تا ۷۰ مدیریت ۴۰ معماری ۲۵ معدل ۱۸ |
Re: RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - navidkom - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)saha69 نوشته شده توسط: بچه ها پس من چی شدم ( درصد های منم شبیه توئه ، زبان ۲۰ مشترک ۱۸ تخصصی ۶۱ مدیریت ۵۵ تا ۷۰ ولی معدل ۱۴.۵ :-( ایشالا که خوب قبول میشی Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saha69 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط:مرسی ایشالا شمام خوب قبول شین،راست میگید خیلی درصدامون شبیهن(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)saha69 نوشته شده توسط: بچه ها پس من چی شدم ( |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - Amir V - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: amir-v از الگوهای منه تو مانشت ، مصاحبه خیلی خوبی داشت ، میخوام رتبه نهشو بگیرمشما لطف داری. ایشالا رتبه ۱ بشی نقل قول: امیر درست میگه ولی واقعا من میخوام برم سمت تفریح ولی کل مشغله ذهنیم اینجاست ، چیکار کنم ؟!من خودم اگه به گذشته بر میگشتم و جای شما بودم موسیقی یاد میگرفتم. زندگی ما دانشجوها اینقدر تک بعدیه که گاهی اوقات واقعا روح آدم به یه چیزی غیر از درس نیاز داره. هنر، موسیقی، یه ورزشی، حرفه ای چیزی! اینا رو به این دلیل گفتم به این خاطر که الان که حدود ۵-۶ ماه از دانشجو شدنم میگذره خیلی خیلی به اینا احساس نیاز میکنم و کمبودشون رو کاملا احساس میکنم |