|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: من که نفهمیدم چرا tsl میشه یعنی نظرتون کدوم گزینه است؟ |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ
کتاب سیلبرشاتز صفحه ی ۲۸۷ چواب ۱۰۰% tsl هستش (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)aria نوشته شده توسط: قطعا شک نکنید پروسس ای دی جوابه منطق هم همین رو می گه استاد حقیقت هم همین رو می گه دقیقا و قطعا جواب میشه process id به ذرث قاطع(درست نوشتمش؟ )
|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
درمورد کوبیدگی صفحه ۴۶۵ سیلبرشاتز میگه برای پیشگیری از کوبیدگی بایستی هر تعدادقاب را ک پردازه ها لازم دارند فراهم کنیم .... بعدشم گفته ک با مجموعه کاری میشه فهمید هر پردازه ب چند قاب نیاز داره |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
بازم مثل دیروز سیستم رو ۱۰۰% زدم ![]() به نسبت سوالهای it امروز سوالها حداقل سوال سیتم خیلی استاندارد بود طوری بود که کسی نخونده نتونه بزنه کسی که در حد متوسط خونده ۲,۳ تا بزنه وکسی که خیلی خونده همشو بزنه |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: من که نفهمیدم چرا tsl میشه آره دقیقا tsl انتظار مشغول داره و ازکار انداختن وقفه هم تو یه پردازنده کار میکنه و به دلایلی مناسب نیست امکانات زبان پیشرفته مانیتور هست که انحصار رو بر قرار میکنه (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درمورد کوبیدگی صفحه ۴۶۵ سیلبرشاتز میگهکوبیدگی با افزایش اندازه صفحه کاری نداره چون هرچقدر بزرگ باشه باز ممکنه مثلا دو قسمت باز تو دوتا پیج باشه و باز مثلا کوبیدیگی داشته باشیم ولی اگه مجموع کاری رو(پنجره کاری) تو حافظه داشته باشیم و یا حافظه رو افزایش بدیم و یا یه پردازه رو block کنیم و حافظشو بین فرایندها پخش کنیم کوبیدگی از بین میره و یا کم میشه |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
شما فصل ۶ سیلبرشاتز بخش سخت افزار همگامی رو ی نگاه بنداز میدونیم تو سمافور و مانیتور با اون متغیر مشترک میایم از وقوع وقفه جلوگیری میکنیم و توضیح داده هیچ روش نرم افزاری ای نمیتونه در چند پردازنده به کارگرفته شه و صراحتا گفته با test and set lock میشه این کار و کرد |
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - خانه سبز - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: شما فصل ۶ سیلبرشاتز بخش سخت افزار همگامی رو ی نگاه بندازمانیتور روش برنامه نویسی هست |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: شما فصل ۶ سیلبرشاتز بخش سخت افزار همگامی رو ی نگاه بندازبا tsl میشه انحصار متقابل رو بر قرار کرد تو کامنت قبلیم گفتم ولی سربارش نمیرزه و به صورت عملی به کار نمیبرن باری کاربرد های خاص به کار میره چون انتظار مشغول داره و احتمال بن بست اولویت معکوس طراح بهترین روش و ساده ترین روش رو خواست تا اونجا که یادمه که کارایی هم داشته باشه (البته منظور سوال یادمه) مانیتور یه ابزار برنامه نویسی هست که زبان سطح بالا ارائه میده و انتزاعی هست که علاوه بر انحصار متقابل همگام سازی هم انجام میده سواله خیلی راحتیه اصلا جا ابهام نداره من سوال رو دیدم اصلا روش فکر نکردم اگه خواستین مطمئن شین بگین از چندتا کتاب معتبر عکس بگیرم بزارم به نظره من دیگه دنباله جوابا نباشین به خدا فقط اعصابتون ۵ ماه بهم میخوره من حتی پاسخ نامه بیاد هم نمیبینمش کاری از دستمون بر نمیاد دیگه فقط اذیت میشین |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:دوست عزیز من با کتاب سیلبرشاتس و استالینگز (البته کتاب دکتر رو خوندم بسیار کتابه خوبیه و اینکه حداقل وقت گذاشته برا کتاب ولی برای یه درسی مثله سیتم هرچی بخونی کمه و مفهوم خیلی مهمه اصلا حفظی نیست ) کار دارم اینجا اگه من اشتباه بگم یا شما هیچ تاثیری نداره که سرش چونه بزنیم من دیدم بچه ها سر در گمن گفتم کمکی کرده باشم بد رفتم چندتا سوال دیگه و نتیجه گیری دیگه های دیگه رو همینجا دیدم بعد دیدم اشتباه زدن بعدش ۳ ساعت نشستم تایب کردم دلیل اشتباه رو با منطقش همین که کامنت رو گذاشتم دوباره فکر کردم دیدم ممکنه کسی نا امید شه سریع حذف کردم بست رو(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: با tsl میشه انحصار متقابل رو بر قرار کرد تو کامنت قبلیم گفتم ولی سربارش نمیرزه و به صورت عملی به کار نمیبرن باری کاربرد های خاص به کار میره چون انتظار مشغول داره و احتمال بن بست اولویت معکوسکتاب دکتر حقیقت را ببینید. و چون شما وقت گذاشتین تایب کردین و رفرنس کبی کردین کامل بهتون توضیح میدم این نکته که شما گفتی دقیقا درسته ولی شما قلب مطلب رو متوجه نشدی این نکته داره میگه برای بیاده سازی سمافور میتونیم از tsl استفاده کنیم درسته چون میخواین انحصار متقابل را برای دو تا دستور کوچیک ایجاد کنیم که در این صورت انتظار مشعولش خیلی کمه و Ok هست ولی ما اینکارو میکنیم تا به واسطه tsl خود سمافور که ایجاد کننده انحصار متقابل هست رو برقرار کنیم نه به واسطه tsl یعنی از tsl به عنوان ابزار استفاده میکنیم نه خوده بیاده سازی(یعنی با tsl سمافور که ایجاد کننده اصلی انحصار متقابل هست بیاده سازی میشه) و اینجا tsl برقرار کنندانحصار نیست نمیدونم شاید تو کتابشون گفته باشن یادم نسیت کجا خوندم شاید کتاب ایشون بود حتی میتونیم تو سیتم تک بردازنده برای ایجاد سمافور و یونیک بودنش از غیر فعال کردن وقفه استفاده کنیم |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: من فقط به خاطر بحث اتلاف پردازنده و اولویت معکوس اون دو تا مرجع رو آوردمنه آقا چه ربطی به دوستی داره؟ شاید من چیزی گفتم ناخواسته اگه چیزی گفتم شما ناراحت شدی من معذرت میخوام |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Ariyant - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
دوستان عزیز خودتون رو اذیت نکنید. چون تنها جوابی که درسته جواب سازمان سنجش هست، و کسی هم نمیتونه منکرش بشه. اگر خیلی مشتاق هستید ببینید که چکار کرده اید. صبر کنید که خود سازمان سنجش بهتون پاسخنامه رو ارائه بده. خودتون رو اذیت نکنید. |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - aynazk - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ
سوال پیاده سازی سمافور میشد گزینه ۱: به کمک از کار انداختن وقفه ها این نکته توی تست های کتاب حقیقت هست که میگه بهترین روش برای پیاده سازی سمافورها از کار انداختن وقفه است چون این از کار انداختن در سطح کاربر محسوب نمیشه و دست خود سیستم عامل هست و خطرناک نیست |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mindhunter - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
آخه بچه ها PID فرزند توی process table پدر هم ثبت میشه!!! والا از اساتید هم پرسیدم کسایی که سیستم عامل نوشتن گفتن پشته فرآیندی جداست همشون هم گفتن fork کردی exec هم کردی!!!!! اصلا بمیرن با این سوال دادنشون، دکتر حقیقت کجاس؟؟؟؟ مسلما هر فرآیند باید بدونه بابای کیه یا فرزند کی هست!! پس یه ساختمان داده مشترک heap هست که اجداد خودشون رو ازش بدس میارن که من اینو قبلا نوشتم پروژم بود، اما در مورد PID تحقیقات به اینجا رسید که موقع فراخونی fork پدر یه فرزند میسازه و هرچی خودش داره duplicate میکنه!! یعنی هرچی داره روی یه حافظه جدید فرزند کپی میکنه اما ID برنمیگردونه!!!؟؟!؟!؟! چرا؟؟ چون اگه ID فرآیند جدید رو بخواد باید یه تابع دیگه بنام PID() فراخوانی بشه تا یه آیدی جدید به فرآیند نینی تازه بوجود اومده تعلق بگیره!!!! به ولای علی هرچی تا الان خوندم داره نقض میشه!!! |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - ali007 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: آخه بچه ها PID فرزند توی process table پدر هم ثبت میشه!!! والا از اساتید هم پرسیدم کسایی که سیستم عامل نوشتن گفتن پشته فرآیندی جداست به نظر این سوال ارتباط مستقیمی به تمرین ۵ فصل سوم سیلبر شاتس ویرایش نهم داره(چون متن سوال ها دقیقا مثل هم هستش): When a process creates a new process using the fork() operation, which of the following state is shared between the parent process and the child process? a. Stack b. Heap c. Shared memory segments Answer: Only the shared memory segments are shared between the parent process and the newly forked child process. Copies of the stack and the heap are made for the newly created process شاید بگید پس heap جز جوابه ولی یک فرآیند بطور کلی دارای پشته است ولی ممکن است شامل heap نیز باشد ..اینو صفحه۱۰۶ویرایش نهم سیلبر شاتس میگه: ۳/۱/۱ The Process Informally, as mentioned earlier, a process is a program in execution. A process is more than the program code, which is sometimes known as the text section. It also includes the current activity, as represented by the value of the program counter and the contents of the processor’s registers. A process generally also includes the process stack, which contains temporary data (such as function parameters, return addresses, and local variables), and a data section, which contains global variables.A process may also include a heap,which is memory that is dynamically allocated during process run time. The structure of a process in memory is shown in Figure 3.1. |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - riazidanan - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)bestgirl نوشته شده توسط:افزایش اندازه صفحه کوبیدگی رو درست نمیکنه.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من نیز آماده به مسدود زدم |