|
|
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)amir_hossein نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود :زدم هر دوتا نادرست ولی الان که فکر می کنم درست - نادرست بوده هر ۲ نادرست میشه فک کنم |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - zahra2012 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: آخی ۲ تا درست دیگه ایول پس نا امید نشم میشه بگین صورت سوال چی بوده من فقط میدونم توش push و pop داره
|
|
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
سوال آخر طراحی گروهA میشد گزینه ۳ وقتی یال های پریم و کروسکال متمایز باشن درختاشون یکی میشه حداقل و حداکثر مقایسه دو تا آرایه N عضوی میشد n , 2n-1 |
|
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
این سوالو چرا کسی جوابشو نمی دونه ![]() عبارت ریاضی E با عملگر یکانی و دوتایی ... چند گزینه درست است ؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:من فقط فهمیدم دومی غلطه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)amir_hossein نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود : اولی نفهمیدم منظورش از اختلاف مرتبه چی هست! |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - nasim** - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)amir_hossein نوشته شده توسط: اون سواله که گفته بود :زدم هر دوتا نادرست ولی الان که فکر می کنم درست - نادرست بوده اولی درست -دومی نادرست |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: این سوالو چرا کسی جوابشو نمی دونه فک کنم زدم ولی یادم نیست دقیق.شماره سوالو میدونید که گزینه شو بگم؟دفترچه C بودم. |
RE: سوال ساختمان داده - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط:این راهی که من گفتم درست ترین راهش هست اون آقایی که به آقای دکتر یوسفی زنگ زد یا سوالو درست تشریح نکرد و ایشون دچار اشتباه شد (با اطلاعات اشتباه) یا دکتر اشتباه کرده من احتمال اولی رو خیلی خیلی بیشتر میدون چون هرکسی یه حجم حافظه ای داره مخصوصا تو اون شرایط(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: والا طبق اونچه که من خودنم و از روی منطق باید nlogn و mlogm باشه ولی اگه اساتید چیز دیگه ای میگن لابد درسته. |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - zahra412 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من اون یافتن عنصر کمینه و پوش و پاپ رو زدم ۲تا جمله درسته میشه علت اون ادغام رو برامون توضیح بدی چطور شد : m+n? |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: این سوالو چرا کسی جوابشو نمی دونه شمارشو یادم نیست ولی سوال یکی مونده به اخر ساختمان داده بود فک کنم یکی از گزینه هاش اینم بود که از روی پیشوندی مستقیم پسوندی رو بنویسم با (o(n |
RE: سئوال مرتبه زمانی - mrsp1357 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)Phoenix48 نوشته شده توسط: به نظر من سئوال غلط بود. نه اشتباه همینجا ست نباید مین گرفت چون از O استفاده کرده باید ماکس گرفت که به نظر من n^2k بر اون یکی میچربه... |
|
سئوال مرتبه زمانی - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
این nk میشه تو تاپیک همه ی سوالا اثباتش کردم |
|
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
این دو تا درخت الان توی آرایه س(به طور معمول همینه ینی هیپ با آرایه پیاده سازی میشه)با O(n+m) همه رو ریختم تو یه آرایه دیگه و ماکس هیپ به روش جوانترین پدر شد.که هزینه ش میشه اندازه کل ارایه.یکی از دوستان از clrs عکس گرفته بود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آخرای صفحه |
RE: سئوال مرتبه زمانی - mrsp1357 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)amirgh142 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)Phoenix48 نوشته شده توسط: به نظر من سئوال غلط بود. چون که گزینه ها رو با O نشون داده بود باید max میگرفتیم... |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: این سوالو چرا کسی جوابشو نمی دونه اونو من زدم یکی درست |