![]() |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
فکر کنم ولی تا عصر یا شب بره رو سایت نه ؟؟؟!!! من واقعااااا هیچی نمی دونم ... اصلا نمی تونم حدس بزنم نتیجه ام چی میشه ..... وااااقعا نمی دونم . |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
نقل قول: فکر کنم ولی تا عصر یا شب بره رو سایت نه ؟؟؟!!!فکر نمیکنم ... احتمالا فردا بعد از ظهر اعلام میشه |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - navidghanad - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
من که خودم میدونم قبول نمیشم ، نمیدونم چرا باز این همه استسرس دارم ؟؟؟!!!!!!!!!!!! ![]() |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
من که اصلا از اولشم قصد قبولی تو آزاد رو نداشتم ولی اینقدر شما ها استرس دارید منم دارم استرس میگیرم ![]() ![]() |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - neda.20 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)minoo2 نوشته شده توسط:مال من معماری کامپیوتر بوده ..ایشاا... هر دومون قبول میشیم(13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط: مثل اینکه فقط من علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود...عایا اعتماد به نفسم بالاست؟؟ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
کاااااش زودتر امروز بگذره .... انتخاب اول منم علوم تحقیقات تهران نرم افزار بود ..... به امید قبولی هر ۳ . |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - koshan - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
بچههــــــــــا نتایج ارشد آزاد روی سایت ... ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . قرار نگرفت ، هنوز همه چی آرومه ... ایشالله همه قبولید ![]() |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - minoo2 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)minoo2 نوشته شده توسط:مال من معماری کامپیوتر بوده ..ایشاا... هر دومون قبول میشیم(13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط: مثل اینکه فقط من علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود...عایا اعتماد به نفسم بالاست؟؟ ایشالا ![]() |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
هههههههه . |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - shahryar711 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - elisa - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
ولی فکر اینکه اگه قبول نشم باید دوباره شروع کنم سخته ...... اونم این بار فقط سراسری ....اووووووه . خب پس بریم تا فردااااا .....احتمال اینکه امروز بره رو سایت خیلیییییی کمه . من فعلارفتم ....توکل بخدا . |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - navidghanad - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
پارسال که نتایج ۲۱ شهریور اعلام شده بود ساعتش رو هم اعلام کرده بودن . اما نمیدونم چرا امسال ساعت دقیقش رو اعلام نکردن !!؟؟ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - f2000 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: خبرش برای امروزه ! پس احتمال کمی داره امروز اعلام بشه ![]() ![]() |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - neda.20 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: کاااااش زودتر امروز بگذره ....خدا کنههههههههههههههههههههه |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - سجاد۶۷ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. متاسفانه فردا اعلام میشه رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد در اواخر شهریور ماه خبر داد و گفت: کلیه پذیرفتهشدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، همچنین سعی میشود تا قبل از ۱۵ مهر نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شود. |