![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: یک آدم خوب هم لطفاً منو راهنمایی کنه!شما باید از اول لیسانس مرتبط رو بگذرونی ![]() ولی جدی جدی به نظر زیاد پیش بخوری ![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - somaye_tex - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
![]() واقعاً ؟ چه جالب! حداکثر پیش نیاز ۱۲ واحده, دیگه بیشتر از این که نمیشه! ![]() |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
ایشالا ![]() |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - hranjbar1991 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: این درس رو همه به غیر از اونایی که لیسانس شریف بودن پیش می خورید.فکر نکنم... چون من با یه نفر ترم ۳ یی حرف زدم گفت من پیش نخوردم. عجیبه ! من با یه ترم ۳ای حرف زدم . گفت من پیش خورده بودم این درسو !! |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:به نظرم با پیش ۱۲ واحد برداردی یعنی ۹ واحد درسای ارشد رو بردارید.(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: این درس رو همه به غیر از اونایی که لیسانس شریف بودن پیش می خورید.فکر نکنم... چون من با یه نفر ترم ۳ یی حرف زدم گفت من پیش نخوردم. |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ)hranjbar1991 نوشته شده توسط: عجیبه ! من با یه ترم ۳ای حرف زدم . گفت من پیش خورده بودم این درسو !!خب من که نگفتم هیچکس پیش نخورده. (۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظرم با پیش ۱۲ واحد برداردی یعنی ۹ واحد درسای ارشد رو بردارید.سنگین نمیشه؟ چون من هیچ ایده ای ندارم که قراره تو شریف چه اتفاقاتی بیفته! |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - sciencequester - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
من دیروز رفتم از شریف نامه گرفتم واسه ترخیص از خدمت، اومدم بناب و نظام وظیفه گفت که برای تایید این نامه باید بری مرکز استان (تبریز) که اونا هم پنج شنبه ها نیستن ! خلاصه اینطور که معلومه ترخیص من حداقل تا چهارشنبه طول میکشه و ثبت نامم با تاخیر خواهد بود. (کارشناسی رو تو یکی از واحد های کوچیک پیام نور بودم، واقعا تحت تاثیر محیط دانشگاه شریف قرار گرفتم، دانشکده مهندسی کامپیوترش فکر کنم ۸ طبقه بود ! فقط حیف که فضای باز و سبزش نسبت به بعضی از دانشگاه ها کمتره !) دوستان لطفا منو راهنمایی کنین، این گواهی رتبه اولی چیه که شریف خواسته ؟ مثل اینکه قبول شدن من تو شریف تحت تاثیر سهمیه رتبه اولی بوده و من الان نمیدونم چه فرمی رو باید بدم دانشگاهم تایید کنه و ببرم شریف. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - انرژی مثبت - ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:من نظر خودم رو گفتم. چون برای پیش فقط باید ۱۲ بیارید و این که فکر کنم درسهای پیش رو باید سال اول بگذرونید. این طوری درس کمتری برای سال دوم براتون می مونه.(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظرم با پیش ۱۲ واحد بردارید یعنی ۹ واحد درسای ارشد رو بردارید.سنگین نمیشه؟ چون من هیچ ایده ای ندارم که قراره تو شریف چه اتفاقاتی بیفته! |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - ali - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
اگه اون ترم سه ای که amir میگه رضا بوده ! اون ترم اول امیرکبیر بوده که مبانی امنیت رو پاس کرده و بعد که انتقالی گرفت تطبیق زدن من لیست نمره های بچه های پارسال رو دیدم تقریبا همشون پیش خورده بودن حتی اونایی که لیسانس امیرکبیر بودن و جالبه که نمره های خیلی هاشون هم پایین بوده چون درس پیشنیاز هست و تو کارنامه نمی آد و آخرش هم چیزی از دست نمی دید ۲۹ واحدفوق لیسانستون هست. |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - hranjbar1991 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: [quote='hranjbar1991' pid='208929' dateline='1378398849']خب من که نگفتم هیچکس پیش نخورده. ![]() من فکر کردم منظورت اینه و این درس کلا پیش نیست ! معذرت ![]() |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Amir V - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: اگه اون ترم سه ای که amir میگه رضا بوده ! اون ترم اول امیرکبیر بوده که مبانی امنیت رو پاس کرده و بعد که انتقالی گرفت تطبیق زدنرضا که اسم دختر نیست ![]() ![]() آقا من شنبه ظهر میرسم تهران. شب میشه از طرف دانشگاه جایی گرفت؟ یا باید برم دنبال جا؟ چون تا سه شنبه میخوام تهران بمونم. |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - prosperous - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: من که لیسانسم متفاوته چند تا باید پیش بگذرونم؟شما که با اجازه همه ۱۲ واحد پیش رو میخورید و احتمالا یک ترم هم اضافه میشه به ترمهاتون. منم که بعد چند سال اومدم احتمالا یه جبرانی حسابی بهم بدن!! کامپایلرم ۱۱/۷۵ شدم که باعث و بانیش هم یه دانشجوی دکتری شریف بود که جای استاد اومد تدریس کرد بهمون و سر تحویل پروژه فیلم بازی کرد و ۵ نمره پروژه مون پرید!! در نتیجه احتمال بسیار زیاد توی جبرانی هام باشه!! |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - Nima Masghadi - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)sciencequester نوشته شده توسط: دوستان لطفا منو راهنمایی کنین، این گواهی رتبه اولی چیه که شریف خواسته ؟ مثل اینکه قبول شدن من تو شریف تحت تاثیر سهمیه رتبه اولی بوده و من الان نمیدونم چه فرمی رو باید بدم دانشگاهم تایید کنه و ببرم شریف. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. فرمی که توی پیوست گذاشتم پرینت کن ببر برای دانشگاهت پر کنه دوست عزیز |
مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - somaye_tex - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Goje_farangi نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: من که لیسانسم متفاوته چند تا باید پیش بگذرونم؟شما که با اجازه همه ۱۲ واحد پیش رو میخورید و احتمالا یک ترم هم اضافه میشه به ترمهاتون. منم که بعد چند سال اومدم احتمالا یه جبرانی حسابی بهم بدن!! کامپایلرم ۱۱/۷۵ شدم که باعث و بانیش هم یه دانشجوی دکتری شریف بود که جای استاد اومد تدریس کرد بهمون و سر تحویل پروژه فیلم بازی کرد و ۵ نمره پروژه مون پرید!! در نتیجه احتمال بسیار زیاد توی جبرانی هام باشه!! خودمم همین فکر و میکنم. البته بهتر. برای خودم ترجیح داره که جبرانی بیشتر بگذرونم. مجبور میشم خوبتر یاد بگیرم! ![]() |
RE: مسائل مرتبط با ثبت نام و گرفتن خوابگاه دانشجویان ارشد شریف - sciencequester - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)sciencequester نوشته شده توسط: دوستان لطفا منو راهنمایی کنین، این گواهی رتبه اولی چیه که شریف خواسته ؟ مثل اینکه قبول شدن من تو شریف تحت تاثیر سهمیه رتبه اولی بوده و من الان نمیدونم چه فرمی رو باید بدم دانشگاهم تایید کنه و ببرم شریف. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. ممنون دوست من، ولی پایین این فرم نوشته که باید تو پرونده دانشجو بایگانی بشه. احتمالا باید کپی این فرم رو ببرم. |