![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - rise 90 - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ
دوستان منم فعلا نخوندم. تعطیلات رو هم مسافرتم و باید برم هوام عوض کنم (۳ ساله مسافرت نرفتم ![]() بعد ۱۳ به در ببینیم چی میشه!! |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arichoana - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
سلام بچه ها. من رشته ام IT گرایش شبکه هست. فرصت نکردم مهندسی نرم افزار رو درست بخونم از چه کتابی بخونم واسه آزاد ؟ پوران روون نیست سالخورده هم که فرصت نیست و به صرفه نیست واسه آزاد بخونیش راستی یه کتاب مدیریت هم هست اون رو هم باید بخونم آیا ؟ اگه باید بخونم از چه منبعی ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
سلام می گن مقسمی خلیلی فر خوبه انتشارات علوم پایه البته این کتاب دیگه منتشر نمی شه.. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sunset - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: سلام دوستان.فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی پارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته (۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: سلام دوستان.فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی ژارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته (۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: سلام دوستان.فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی پارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ
بچه در این ایام وضعتون چه طوره ؟شروع کردین؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ
هیچی!!!! هیچیییییییییییی |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
باز به خودم که دارم می خونم..... |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
من تا به حال تو این ۳ کنکوری که تو دوره دانشگاه دادم برای آزاد شرکت نکردم . خیلی آسون تر و بیخیالتر نسبت به سراسری باید خونده شه و حساسیت های خوندن سراسری رو هم نداشته باشیم؟! از بیکاری خسته شدم، ما که نه مسافرت رفتیم نه جایی.خوب میخونیم دیگه... پس منم شروع کردم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
بچه قبول دارین تو این ایام یه کم سخته مطالعه با اینکه هیچ جایی هم نمی خوایم بریم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بعععععله. من خودم از عصر که گفتم باشه پس میخونم...هنوز سمت کتاب نرفتم..... برای من انگار عید تموم شده..نه سفر..نه خونه اقوام مونده...نه کسی میاد... و اجیلائو شیرینیو دسر رو هم که از بالا اپن برداشتن... :-) و ربطی به ایام الان نداره..کلا فضا شده مثل روزای عادی. اما میخونم.. |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 05 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ
خب بچه ها. من یه دور خلاصه هام رو خوندم + تست ۳ سال اخیر آزاد ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
واقعااااا ![]() ![]() ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ
خالی بستم بابا هنوز دست به سیاه و سفید نزدم ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خب بچه ها. من یه دور خلاصه هام رو خوندم + تست ۳ سال اخیر آزاد واقعااااا !!! راست می گید؟؟؟ خوش به حالتون.... الان این قیافه منه ![]() ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
الان تکلیف مارو روشن کنید. خوندید یا نه ![]() ![]() |