تالار گفتمان مانشت
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - rise 90 - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ

دوستان منم فعلا نخوندم. تعطیلات رو هم مسافرتم و باید برم هوام عوض کنم (۳ ساله مسافرت نرفتم Smile )
بعد ۱۳ به در ببینیم چی میشه!!

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arichoana - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ

سلام بچه ها. من رشته ام IT گرایش شبکه هست. فرصت نکردم مهندسی نرم افزار رو درست بخونم از چه کتابی بخونم واسه آزاد ؟ پوران روون نیست سالخورده هم که فرصت نیست و به صرفه نیست واسه آزاد بخونیش
راستی یه کتاب مدیریت هم هست اون رو هم باید بخونم آیا ؟ اگه باید بخونم از چه منبعی ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ

سلام می گن مقسمی خلیلی فر خوبه انتشارات علوم پایه البته این کتاب دیگه منتشر نمی شه..

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sunset - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ

(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:  سلام دوستان.
من برای ارشد ریاضی مهندسی نخوندم ولی بقیه رو خوندم.ریاضی مهندسی رو همش رو بخونم؟پارسه دارم ولی خیلی زیاده.بیشتر چه مباحثی بخونم؟؟
فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی پارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته

من برای ارشد ریاضی مهندسی نخوندم ولی بقیه رو خوندم.ریاضی مهندسی رو همش رو بخونم؟پارسه دارم ولی خیلی زیاده.بیشتر چه مباحثی بخونم؟؟
فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی ژارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته

فکر کنم اگه مبحث آنالیز فوریه رو از روی پارسه بخونی بتونی ۳ تا تست ریاضی مهندسی بزنی البته بر اساس کنکور گذشته

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ

بچه در این ایام وضعتون چه طوره ؟شروع کردین؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ

هیچی!!!!

هیچیییییییییییی

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ

باز به خودم که دارم می خونم.....

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ

من تا به حال تو این ۳ کنکوری که تو دوره دانشگاه دادم برای آزاد شرکت نکردم . خیلی آسون تر و بیخیالتر نسبت به سراسری باید خونده شه و حساسیت های خوندن سراسری رو هم نداشته باشیم؟!
از بیکاری خسته شدم، ما که نه مسافرت رفتیم نه جایی.خوب میخونیم دیگه... پس منم شروع کردم

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghd - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ

بچه قبول دارین تو این ایام یه کم سخته مطالعه با اینکه هیچ جایی هم نمی خوایم بریم

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ

بعععععله. من خودم از عصر که گفتم باشه پس میخونم...هنوز سمت کتاب نرفتم..... برای من انگار عید تموم شده..نه سفر..نه خونه اقوام مونده...نه کسی میاد... و اجیلائو شیرینیو دسر رو هم که از بالا اپن برداشتن... :-) و ربطی به ایام الان نداره..کلا فضا شده مثل روزای عادی. اما میخونم..

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 05 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ

خب بچه ها. من یه دور خلاصه هام رو خوندم + تست ۳ سال اخیر آزاد Tongue

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ

واقعاااااCool عجب Dodgy رو نکردی ی ی . خیلی بهم برخورد Big Grin

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ

خالی بستم بابا هنوز دست به سیاه و سفید نزدم Big Grin

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  خب بچه ها. من یه دور خلاصه هام رو خوندم + تست ۳ سال اخیر آزاد Tongue

واقعااااا !!! راست می گید؟؟؟ خوش به حالتون....
الان این قیافه منه Undecided Confused

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ

الان تکلیف مارو روشن کنید. خوندید یا نه Dodgy ما باید غبطه بخوریم یا نه Big Grin