یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر نرم افزار - بین المللی امام خمینیمبارکه داش انشاا... تداوم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - r3za - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر نرم افزار - بین المللی امام خمینیاگر من تصمیم بگیرم که همینو بخونم همکلاسیم ایشالا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fulgent - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: منم شد روزانه زنجان تبریک رتبه اتون چند بود؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - rahimentezari - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ
هوش علم و صنعت رتبه : ۱۲۳ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
شاید باورتون نشه ولی ۱۰-۱۵ صفحه رو دنبال کردم ببینم خانم Asemaneabi کجا قبول شدن که خوشبختانه شبانه خواجه نصیر رو آوردن، ( الزهرا نیاوردن ) بهشون صمیمانه تبریک میگم؛ تو این چند وقته خیلی عذاب کشیدن، امیدوارم ایشون و همه دوستان مانشتی چه اونایی که قبول شدن چه اونایی که قبول نشدن همواره موفق باشن! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: شاید باورتون نشه ولی ۱۰-۱۵ صفحه رو دنبال کردم ببینم خانم Asemaneabi کجا قبول شدن که خوشبختانه شبانه خواجه نصیر رو آوردن، ( الزهرا نیاوردن ) بهشون صمیمانه تبریک میگم؛ تو این چند وقته خیلی عذاب کشیدن، امیدوارم ایشون و همه دوستان مانشتی چه اونایی که قبول شدن چه اونایی که قبول نشدن همواره موفق باشن!خودت کجا قبول شدی؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: شاید باورتون نشه ولی ۱۰-۱۵ صفحه رو دنبال کردم ببینم خانم Asemaneabi کجا قبول شدن که خوشبختانه شبانه خواجه نصیر رو آوردن، ( الزهرا نیاوردن ) بهشون صمیمانه تبریک میگم؛ تو این چند وقته خیلی عذاب کشیدن، امیدوارم ایشون و همه دوستان مانشتی چه اونایی که قبول شدن چه اونایی که قبول نشدن همواره موفق باشن!خودت کجا قبول شدی؟ امنیت مالک اشتر روزانه - من پروفایلم رو ۲۰ روزه بروز کرده بودم دانشگاهامون بغل گوش همن! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ
مبارک باشه واقعا؟؟؟!!! من اداره ام ونکه..دارم فکر میکنم بدون ماشین چه جوری بیام اونجا و برم؟ دانشگاش بزرگ هست؟ من دانشگاه کوچیک دوست ندارم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - raha_d - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ
IT علوم و فنون بابل به نظرتون ارزش رفتن داره؟ خودم فکر میکنم نرم سنگین تره.... ((( تبریک به بچه هایی که خیلی بیشتر از من زحمت کش |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ
دوستان ثبت نام که اینترنتی نیست باید بریم همونجا؟؟ من که اول فامیلمم ب هست تا روز سه شنبه میتونیم بریم دیگه؟؟ من عروسی دختر عموم باید باشم :گریه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: دوستان ثبت نام که اینترنتی نیست نگران نباش..صنعتی اصفهان برای خودش اطلاعیه میده تاریخی هم که اعلام میکنن معمولا بعد تاریخیه که سنجش میگه..غصه نخور |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ
حالا برای ثبت نام چی بپوشیم دخترا؟؟چقدم وقت کم برای تهیه لباس (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نگران نباش..صنعتی اصفهان برای خودش اطلاعیه میدهمرسی از دیشب همش تو سایتشونم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ق.ظ
ولی دانشگاه من از پنجشنبه اطلاعیه زده بود (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: حالا برای ثبت نام چی بپوشیم دخترا؟؟چقدم وقت کم برای تهیه لباس خیلی خوب بود |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مبارک باشهممنون!!! پیاده از دانشگاه شهید رجایی تا مالک اشتر ۵ دقیقس! اگه اشتباه نکنم سر ایستگاه مترو حقانی مستقیم یه کورس میاد تا شهید رجایی! آخه من هر موقع رفتم لویزان از مینی سیتی رفتم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
اگه اشتباه نکنم سر ایستگاه مترو حقانی مستقیم یه کورس میاد تا شهید رجایی! آخه من هر موقع رفتم لویزان از مینی سیتی رفتم [/quote] اگه اینجوری باشه خیلی برام خوب میشه. |