یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ق.ظ
امنیت مالک اشتر روزانه! خدایا شکرت! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - n_amiry - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ق.ظ
دانشگاه الزهرا/شبانه/ نرم افزار خدا رو شکر |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)farshad1_1390 نوشته شده توسط: مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالک اشتررررررررررررررررر من اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم داداش تبریک! دیدی دیروز گفتم هم کلاس میشیم! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Engineer - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ق.ظ
دانشگاه یزد روزانه نرم افزار، اولین و آخرین انتخابم |
RE: مجازی شیراز- با عرض تبریک و آرزوی موفقیت همه دوستان - mmuid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ق.ظ
بنام مهربانترین درود وسلام دوستان گرامی با عرض تبریک صمیمانه خدمت همگی شما انشالله که همگی در رشته ودانشگاه مورد نظرتون قبول شده باشید اگر هم کسی قبول نشده انشالله با تجربه امسال و تلاش مضاعف در آزمون بعدی بهترین رشته ودانشگاه مور نظرش قبول بشه من هم همانطور که کاملاً روشن بود با رتبه ۸۰۰ در تهران و دانشگاه های برتر شانس قبولی نداشتم و مجازی شیراز(سیستم های اطلاعاتی) قبول شدم لیسانسم هم مجازی از همین دانشگاه بود البته امتحان دیگری هم ۲۱ شهریور دارم که ه مخصوص شاغلین هست و برای رشته مهدسی فضایی (مجازی) شرکت کردم گرچه سخت هست ولی اگر قبول شم انگار آی تی شریف قبول شدم ، هوافضا رشته تحصیلی سالهای جوانی من بود و کاملاً برام شناحته شده ه است گرچه همه میدانید آی تی دارای بازار کاربهتری از هوافضا هست ای کاش امسال درس میخوندم و هوافضا امتحان میدام شاید مجازی قبول میشدم همیشه شاد و همیشه خوش باشید عزیزان ، دعا گویتان هستم و التماس دعا |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - El@he - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ق.ظ
دانشگاه تهران الگوریتم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - navidghanad - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ
لیسانسم نرم بود ... مهندسی - برق مخابرات - دانشگاه فردوسی مشهد - حق ثبت نام ندارم. شما جای من بودید چی کار می کردین ؟... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eliiinaz - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ
دانشگاه تهران شبانه فناوری اطلاعات / شکرت خدااااااااااااا |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mary.blueribbon - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ق.ظ
بچه ها من شبانه محقق اردبیلی قبول شدم. دانشگاش چجوره؟ خوبه؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ق.ظ
مهندسی کامپیوتر نرم افزار - بین المللی امام خمینی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeedehs - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ)shimaa نوشته شده توسط: من تازه اومدمممم آخرم خواب موندمتبریک کسی شبکه یزد قبول شده؟با چه رتبه ای؟ کلا رتبه ها و دانشگاه ها تناسبش مثل پارساله؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sheydaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ
منم مخابرات امن مشهد |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ق.ظ
هوش امیر کبیر نبووووود؟؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر نرم افزار - بین المللی امام خمینی مبارکه..شبانه یا روزانه؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sadradin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ
اصفهان - تجارت |