گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: بنظر من کسایی که ریاضیاتشون ضعیفه سعی کنن با مستر و درخت بازگشت کار کنن و جنبه حفظی به این قسمتا بدن!! چون احتمال خطا تو محاسبات ریاضی زیاده من خودم همش از مستر و درخت استفاده می کنم و قضیه حفظ میکنم بجای اثبات- حالا نظر بود خیلی از بازگشتی هارو اصلا نمیشه با درخت یا مستر حل کرد |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:(24 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: سلام خسته نباشی... سلام... اخه با گوشی راحتتره پست دادن... بازم اگه مشکلی داری از گوشیم برش دارم یا ی چیز دیگه واسه شما بنویسم(هرچی بخوای)؟ راستی ی چیزی زام گوشیو دستکاری کردم ک این ورژن Tapatalk روش نصبه(اینم از جنبه پز دادن) ببینم میتونی دیزایر اچ دی رو ب ورژن ۴ اپدیدت کنی فعلا |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:و اینو یادم رفت بگم خیلی وقتا تو جواب تستای که درختی جواب نمیده راه حل درختیشم میزارن(24 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: بنظر من کسایی که ریاضیاتشون ضعیفه سعی کنن با مستر و درخت بازگشت کار کنن و جنبه حفظی به این قسمتا بدن!! چون احتمال خطا تو محاسبات ریاضی زیاده من خودم همش از مستر و درخت استفاده می کنم و قضیه حفظ میکنم بجای اثبات- حالا نظر بود |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sinaaaaa - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ق.ظ
برادرا وخواهرا مسئلتم اقا من رتبه ی کلم توی آی تی ۲۳۶۱ و۱۵۳۴ هست و غ ق ق هستم منم می تونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ احتمال قبولی توی دانشگاه های غیرانتفاعی دارم؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - AMMehr - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ
تست های دولتی نرم افزار دقیقا همونجوریه که فکر میکردم کاملا مفهومی و باید خودتو داخل ی; شرکت بذاریT کاری که من دوست دارم! ولی تستای آزاد راحت تره و با روخونی هم میشه جواب داد! نرم افزار و مدیریت رو باید مثل هم خوندن و این سبک کتابها واسه من خوبن ولی باعث میشن زیادی رویاپردازی کنم وقتم رو الکی دارن میگیرن!!!!!!!! توهم میزنم که مدیریت یک شرکتم که کار نرم افزاری میکنیم و هر قسمت رو میخونم میگم آها باید واسه فلان ایده این کارو بکنم ! ههه داستانیه این دوتا درس واسه خودش |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
راستی خبری از بچه هایی که پارسال قبول شدن نیست مثله اینکه دانشگاه خوب بهشون فشار آورده (۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ق.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: برادرا وخواهرا مسئلتم آره احتمالش هست |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: سلام فعلا زبان رو حذف کردم ولی اگه پیدا کردی خبر کن شاید وقت کردم یه نگاه انداختم (شاید تونستم ۱۰ درصد بزنم) |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ق.ظ
سلام امروز بدک نبود درسته کم خوندم اما عمیق خوندم گسسته و معماری و ساختمان داده و زبان موفق باشین. |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - elynn66 - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام صبح همگیتون بخیر:دی میشه یه نفر به من بگه برای درس مدیریت تو ۲۵% اول مدرسان کدوم فصلای دوتاکتاب رابینز رو باید خوند؟؟؟ جلد رفتارسازمانی رابینز حتما باید خونده بشه؟یا فقط مبانی مدیریتش کافیه؟؟؟؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
صبح همه ی دوستان بخیر نیم ساعتی مختصات قطبی زدیم بز بدن حالا بریم صبحانه رو بزنیم بر بدن و از حدود ساعت ۹ بصورت جدی استارت بزنیم. همگی موفق باشید |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: راستی خبری از بچه هایی که پارسال قبول شدن نیست مثله اینکه دانشگاه خوب بهشون فشار آورده من سال قبل رتبم شد ۲۹۰۰ یعنی احتمالش هست غیرانتفاعی چالوس بیارم ؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mänu - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: سلام مبانی کافیه |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
مدار خوندم یه ساعت دیگه بخونم به برنامه ریزی مدار می رسم دو روز نیم براش گذاشتم فکر نکنم برسم تست بزنم ولی تمرینا خودش یه نوع تسته (به مرز ۴ ساعت که میرسم دیگه هنگ می کنم) |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Golnazzz - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان صب بخیر دارم نظریه لینز رو میخونم به تورینگ رسیدم امروز مدل های دیگه ماشین تورینگ هم هس؟ فصلهای بعدش چی؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - H3NGAM3H - 25 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
دیشب عروسی پسرعموم بود و من طی یک اقدام بی سابقه به عروسی نرفتم فقط و فقط بخاطر درس !! الان وجدانم شدیدا آسوده س ... نزدیک ۷ساعت مطالعه کردم . رکوردم توی این ماه امروز اگه خدا بخواد نرم و شبکه رو تموم میکنم و میمونه سه درس پایگاه جون ، سیستم عامل عزیز و مدیریت محترم : ) |