زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
کارنامه رو نمیاره روانی شدیم که بدتر |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
اومد الان |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amdvb - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
قبول میشویــــــــــــــــم! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
بچه ها نتایج اومد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
شما غریبه ای مامانم گفته به حرف غریبه ها گوش نکن (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ)Yektax نوشته شده توسط: نتایج اومد آقا دمت گرمممممممممممممممممممممم باز نمی شه اما یعنی اطلاعات رو زدم هنوز داره try می کنه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
فکر کنم لود سرور هاشون شدید بالا رفته |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
----------------------- برا منم همینو میگه.. --------------- تبریک.. کجا؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farzad.arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
یه چیز خیلی خنده دار توی نتایج من!!!! من ۶ تا انتخاب داشتم. انتخاب دوم که قبول شدم دیگه حتی انتخابهای بعد رو تو کارنامه نزده. انگار همین ۲ تا انتخاب رو داشتم(جای بقیه انتخابها خط تیره گذاشته) تجارت قزوین قبول شدم!!! چقدر دانشجو گرفته!!! رتبه ی من ۲۵۱ شده......... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
ای بابا ، ای بابا ، ارور میده همش :| |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ehsan2010 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
آقا من شبکه علوم و تحقیقات کرمانشاه قبول شدم دوستان هم لطف کنند نتایجشون رو اعلام کنند ممنونم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: منم قبول شدم قزوین شبکه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
چکار کنم مردم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
کارنامه ای با مشخصات موورد نظر یافت نشد!!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
واسه من باز نمییییییییییییییشه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
شبکه های کامپیوتری باراجین قزوین |