تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

کارنامه رو نمیاره
روانی شدیم که بدتر

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

اومد الان

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amdvb - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

قبول میشویــــــــــــــــم!

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ

بچه ها نتایج اومد

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ

شما غریبه ای مامانم گفته به حرف غریبه ها گوش نکن
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ)Yektax نوشته شده توسط:  نتایج اومد

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

آقا دمت گرمممممممممممممممممممممم
باز نمی شه اما یعنی اطلاعات رو زدم هنوز داره try می کنه

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ

فکر کنم لود سرور هاشون شدید بالا رفته

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ

-----------------------

برا منم همینو میگه..

---------------
تبریک..

کجا؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farzad.arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ

یه چیز خیلی خنده دار توی نتایج من!!!!

من ۶ تا انتخاب داشتم. انتخاب دوم که قبول شدم دیگه حتی انتخابهای بعد رو تو کارنامه نزده. انگار همین ۲ تا انتخاب رو داشتم(جای بقیه انتخابها خط تیره گذاشته)

تجارت قزوین قبول شدم!!!
چقدر دانشجو گرفته!!!
رتبه ی من ۲۵۱ شده.........

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ

ای بابا ، ای بابا ، ارور میده همش :|

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ehsan2010 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ

آقا من شبکه علوم و تحقیقات کرمانشاه قبول شدم
دوستان هم لطف کنند نتایجشون رو اعلام کنند ممنونم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:  منم قبول شدم قزوین شبکه
الان ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

قزوین قبول شدم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ

چکار کنم مردم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ

کارنامه ای با مشخصات موورد نظر یافت نشد!!!!

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ

واسه من باز نمییییییییییییییشه

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ

شبکه های کامپیوتری باراجین قزوینBig Grin