گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sellena - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ
آقا افشین به همین خیال باشین |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ)sellena نوشته شده توسط: آقا افشین به همین خیال باشین کدوم خیال؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - narjesk - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: مرسی آتناجون و معصومه جون شما هم خسته نباشید. دخترا امسال بزنیم رو دست پسرا منم آی تی بله ما میتونیم چرا نتونیم خواستن توانستن است |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sellena - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:که جوک بود :دی خیال اینکه ما دخترا نمی تونیم(29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ)sellena نوشته شده توسط: آقا افشین به همین خیال باشین |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - narjesk - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: فردا قراره آخرین جمعهای باشه که من زیاد درس نمیخونم توش! قراره یه کاپ PES.2012 با پَچِ ۲۰۱۳ بزاریم و من تک تک رقبا رو دو رقمی کنم بفرستم خونه! چقدر جالب واقعا من به علت نداشتن یه منبع درست حسابی برای نرم افزار درست حسابی نتونستم جواب بدم سوالاشو و حالا میبینم چه کلاه بزرگی رفته سرم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ق.ظ)sellena نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:که جوک بود :دی خیال اینکه ما دخترا نمی تونیم(29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ)sellena نوشته شده توسط: آقا افشین به همین خیال باشین اره جوک یه نوع خیاله برا همین گفتم که جوک بوده ولی جدا خودت می تونی قبول کنی یه دختر بتونه یک بشه؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ق.ظ
این موقع شب اینجا چقدر ساکته! ! ! نظریه خوندن الان بیشتر میچسبه فکر کنم! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ
بهتره بیخیال این بحثای الکی بشیم و موقع اعلام نتایج ببینیم کی به حرفش عمل کرده، الان مهم تلاشه که فردا نگیم که، هعی چقدر بیخیال بودم، یا اگه بیشتر میخوندم بهتر میشد ! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Fardad-A - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
بجنبید دوستان تابستان هم تموم شد. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
سلام دیروز نظریه زبانها و سیستم عامل و گسسته خوتدم راستی از بین دوستان کسی هست که همه دروس رو با هم پیش ببره? خسته نباشین و امیدوار باشین و پرتلاش |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ب.ظ
من از یک هفته سرماخوردگی با گلو درد و آبریزش بینی و همه متعلقات بد این مریضی میام، یک هفته ی بد با عقب افتادگی زیاد از برنامه اما انشالله یک ماه خوب پیش رو دارم، تا رسیدن به اولین آزمونی که رقابت مون جدی تر بشه. منتظرتونم بچه ها |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ
منم دیروز یه مسافرت یه روزه داشتم رفرش شدم پیش به سوی یه پایان خوب واسه تابستون.... |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: سلام دیروز نظریه زبانها و سیستم عامل و گسسته خوتدممن از یه مولتی لِ ول کیو استفاده میکنم لِ ول اول دروس مشترک لِ ول دوم اختصاصیان لِ ول سوم ریاضی لِ ول چهارمم زبان |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: سلام دیروز نظریه زبانها و سیستم عامل و گسسته خوتدم من کمی تا قسمتی با هم میخونم . با برنامه پارسه . فقط ریاضی ها رو نمیدونم چه کنم واقعا ( |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Menrva - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
بچه ها من پارسه ثبت نام کردم آزمون و کتاباش باهم شد ۶۵۷تومان به دلایلی میخوام از آزمون های پارسه انصراف بدم کسی هست که من بهش آزمون و کتابای پارسه انتقال بدم؟ هرکی بخواد بهش تخفیف میدم باهم به توافق میرسیم هردوطرف راضی باشیم... راستی من از مازندران هستم.آیا کسی هست که بخواد؟ ازمدیران مانشت عذرخواهی میکنم اینجا پست دادم گفتم شاید کسی اونجا نبینه اینجاهم گذاشتم زودتربه جواب برسم |