زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kakoli19 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
خدایا کمکم کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amdvb - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
خدایا امشب هوای این تیم ملی والیبال رو داشته باش! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
فقط ۱۰ دقیقه دیگر. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - maryam.iii - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
بچه ها خدا بهتون صبر حضرت یعقوب بده ه ه ه ه ه ..خخخخخخ من ارشدمو تازگیا گرفتم... اینجا اومدم بهتون سر بزنم.... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohamad--figo - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟ هرچه زودتر بری سربازی بهتره بخدا. البته ایشالله قبول شی. وقتی رفتی سربازی یاد حرف من می افتی داداش |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
بیاید چت روم نماز جماعت بخونیم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ تولدتون مبارک |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m_ok - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
خیلی جالبه من اصلا آزمون ارشد ندادم اما از هیجان شما هیجان زده شدم ! احساس میکنم الان منم باید استرس داشته باشم ! هی میرم صفحه نتایجو refresh میکنم )))) |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
آخی! یاد انتخاب واحد دانشگاه افتادم که حمله میکردیم!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ مرسسسسسسیییی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
ای بابا! ساعت ۱۰:۰۱ هنوز نیومده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
میاد چند دقیقه صبر... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mndn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
الان ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Yektax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
همچنان نیومد |