تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ

نیم ساعت دیگه نتایجتون رو ببنید.

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ

کمتر از نیم ساعته دیگه تحمل کنیم به امید خدا نتایج رو سایته...

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ

بچه ها همین مانشت هم داره به زور باز می شه....

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ

آقا من خوابم گرفته دیگه

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:  سخت نگیرین بروبچ. حداقلش شما امشب نباید برید سربازیSleepy وضع هیچ کدومتون مثه من نیست Dodgy
در مورد پس گردنی کودک درون هم باید گفت:
میازار موری که دانه کش استShy

منبعش کودک درونمCool
الان کسی اعصاب نداره کودک درونت پس گردنی خورد ناراحت نشیاBlush

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ

علوی فاضل خطاب به سلطان: عالیجناب! حسابی سرکارشون گذاشتم این جوونارو

سلطان: آورین! آوزین!

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  آقا من خوابم گرفته دیگه
بخواب عزیزم من میرم بعنوان آقا پلیسه ازت محافظت می کنم. راحت بخوابSleepy

دوستان فک کنید ما همه با هم همکلاسی بشیم!!!!!!!!

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ

از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:  از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟
--------------------------

من!!!

شدیدا...!!!

تو رو خدا دعا کنید قبول بشم...

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amdvb - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ

من دانشگاه گیلان ثبت نام نکردم به خاطر این نتایج !

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:  از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟

الان این چه سوالیه ؟
همه اونایی که الان ۱۰ - ۱۲ ساعته نشستن رفرش می زنن براشون حیاتیه دیگه
وگرنه منگول که نیستن انقدر رفرش کنن صفحه رو خخخخخخخخخخ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ

۱۵ دقیقه دیگر نتایج بر روی سایت.

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kakoli19 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ

خدایا نامامیدم نکن

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  آقا من خوابم گرفته دیگه
بخواب عزیزم من میرم بعنوان آقا پلیسه ازت محافظت می کنم. راحت بخوابSleepy

دوستان فک کنید ما همه با هم همکلاسی بشیم!!!!!!!!
هم کلاس که سهله هم دانشگاهیم شیم اون دانشگاها باید فاتحشا خوندBig Grin

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ

من قبول نشم سرباز میشم