زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
نیم ساعت دیگه نتایجتون رو ببنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
کمتر از نیم ساعته دیگه تحمل کنیم به امید خدا نتایج رو سایته... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بچه ها همین مانشت هم داره به زور باز می شه.... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
آقا من خوابم گرفته دیگه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: سخت نگیرین بروبچ. حداقلش شما امشب نباید برید سربازی وضع هیچ کدومتون مثه من نیستالان کسی اعصاب نداره کودک درونت پس گردنی خورد ناراحت نشیا |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
علوی فاضل خطاب به سلطان: عالیجناب! حسابی سرکارشون گذاشتم این جوونارو سلطان: آورین! آوزین! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: آقا من خوابم گرفته دیگهبخواب عزیزم من میرم بعنوان آقا پلیسه ازت محافظت می کنم. راحت بخواب دوستان فک کنید ما همه با هم همکلاسی بشیم!!!!!!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟-------------------------- من!!! شدیدا...!!! تو رو خدا دعا کنید قبول بشم... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - amdvb - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
من دانشگاه گیلان ثبت نام نکردم به خاطر این نتایج ! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟ الان این چه سوالیه ؟ همه اونایی که الان ۱۰ - ۱۲ ساعته نشستن رفرش می زنن براشون حیاتیه دیگه وگرنه منگول که نیستن انقدر رفرش کنن صفحه رو خخخخخخخخخخ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
۱۵ دقیقه دیگر نتایج بر روی سایت. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kakoli19 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
خدایا نامامیدم نکن |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:هم کلاس که سهله هم دانشگاهیم شیم اون دانشگاها باید فاتحشا خوند(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: آقا من خوابم گرفته دیگهبخواب عزیزم من میرم بعنوان آقا پلیسه ازت محافظت می کنم. راحت بخواب |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: از بچه ها کیا قبولی واسشون حیاتیه؟؟؟؟؟؟ من قبول نشم سرباز میشم |