![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ق.ظ
به هر حال هر چیه امیدوارم سریع بزنن.من که پوسیدم بس که تو خونه خوردم و خوابیدم ![]() ![]() تازه تفریحات ۲ سال دیگه حداقل تمدید میشه!!! ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - elham.3d - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ
واقعا از صمیم قلب آرزو می کنم همتون همون جایی که دوست دارید قبول بشید .... ولی بیشتر , از خدا می خوام که همون چیزی که به صلاحتونه براتون پیش بیاد .... ما که از بهمن تا حالا صبر کردیم (و خونه مون جنگلی شده به لطف سازمان سنجش ) این چند روزم روش ... ۱۱ م یا ۱۳ م یا حتی ۱۵ م یا ... فرقی نمی کنه انقدر استرس نداشته باشید ... خدا بزرگه ... بالاخره یه جوری می شه ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - hajar2261 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ)shahram_sharifnia نوشته شده توسط: دوستان واقعنی از دست سازمان سنجش شاکی هستین یا هیمنطوری میگین؟بله می دند ولی وقتی همون یک سکته زدیم |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - leilast - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
همیشه روزای آخر خیلی دیر میگذره و زجرآوره,دوروز اخر به اندازه دو سال طول میکشه ولی روزای اخر اعلام نتایج اولیه خیلی سخت تر بودا ,من که یکی دوروز قبلش داشتم دیوانه میشدم ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Masoud05 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: همیشه روزای آخر خیلی دیر میگذره و زجرآوره,دوروز اخر به اندازه دو سال طول میکشه بله ، اما برای لب مرزی ها وحشتناکه این روزها ، اما باید فکرمون رو مشغول چیزا دیگه ای کنیم ، این نیز بگذرد |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mcp - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: همیشه روزای آخر خیلی دیر میگذره و زجرآوره,دوروز اخر به اندازه دو سال طول میکشه والا برا منم که جز نفرات اولم و هرجا که می خواستم بزنم می تونستم قبول بشم خیلی وحشتناکه، با اون خرابکاری که تو انتخاب رشته کردم اصلا معلوم نیست که کجا میارم شبکه امیرکبیر میارم یا امنیت امیرکبیر یا این که میرم تهران آی تی آی تی، شریف رو هم اون موقع اصلا دوست نداشتم برم ، اما الان که به فکر اپلای افتادم با خودم میگم کاش شریف رو میزدم اولویت اول. |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - asp_vb - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: به هر حال هر چیه امیدوارم سریع بزنن.من که پوسیدم بس که تو خونه خوردم و خوابیدم تفریحات رو توپ اومدی مهندس ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - arixooo - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mcp نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: همیشه روزای آخر خیلی دیر میگذره و زجرآوره,دوروز اخر به اندازه دو سال طول میکشه رتبت چند شده مهندس؟ اگه خوب شده که دیگه نگرانی نداره...انتخاب اول قبولی |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Fardad-A - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
قابل توجه دوستان : ایجاد تاپیک برای اخبار مشابه حذف میشن. |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - saharp - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بله ، اما برای لب مرزی ها وحشتناکه این روزها ، اما باید فکرمون رو مشغول چیزا دیگه ای کنیم ، این نیز بگذرد آره واقعا من که قلبم داره از تو حلقم درمیاد ![]() من که همش دعا میکنم همه رتبه های قبل من برن گرایش نرم و هوش ![]() ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
ای بابا.هیچ وقت اینقده بلاتکلیف نشده بودم.همیشه خودم بقیه رو سر کار میگذاشتم ،حالا ایندفعه رو دست خوردیم!! سنجش واسمون خوابونده تو ماست!!! ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Payam92 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سال دیگه این موقع من و امسال من حال و هوای شمارو داریم ![]() امیدوارم هر چی خیره واستون بشه ماهم دعا کنید برای سال بعد شاید همکلاسی شدیم...... ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - sir_ams - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: سال دیگه این موقع من و امسال من حال و هوای شمارو داریمامثال دیگه؟ مثل من ![]() آره ای خدای بزرگ من تلاش میکنم که یه جوری بشه رتبم که مطمئن باشم کجا قبول میشم. ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - majidjan - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
دوستان میشه استرس منو کم کنید؟؟ بگید که قبول نمیشم راحت بشم از الان !!! رتبه ام که اصلا" امیدی بهش نیست (۵۷۶ شبکه) ولی شاید شاید شاید از امتیاز رتبه اولی چیزی بهم برسه. ![]() بنظرتون میرسه؟؟؟!!! ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Masoud05 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ)majidjan نوشته شده توسط: دوستان میشه استرس منو کم کنید؟؟ اگه رتبه اول بودی منتظر یه اتفاق غیرمنتظره باش ، پارسال یکی از مانشتی ها به رتبه +۴۰۰۰ شبانه دانشگاه تهران ( فکر کنم نرم افزار ) قبول شده بود . |