یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - hamidkhl - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
بازی زیبا، منطقی، اصولی= آلمان |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: اگه تاریخ فوتبال رو از سال ۲۰۰۸ بدونیم شاید نه!!! (تازه اونم شک دارم) ولی اگه به تاریخ نگاه کنیم مگاه اسپانیا اصلا می دونه فوتبال یعنی چی!این فوتبال مدرن هست که بقیه تیمها طاقت ایستادن در برابرش رو ندارند، حتی اون ایتالیایی که فقط دفاع بلده. اصلاببینید تو فوتبال کسل کننده ایتالیا ذره ای خلاقیت هست یا فوتبال ماشینی المان؟ فوتبال ایتالیا سالهاست که در دیوار دفاعی متوقف شده و بدتر اینکه اینده اش هم همینه شما خودتون پیشرفتی واسه اینده فوتبال ایتالیا می بینید؟ سبک ایتالیا یه سبک فسیل شده هست. بله تیمی مثل ایتالیا که شما طرفدارش هستید هیچگاه خلاقیت نداشته فقط به دفاع کردن معروف بوده جز این دفاع هیچی برای نشان دادن نداشته.... |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
و البته حضور افرادی مثل دل پیرو، توتی، اینزاگی،گتوزو، پیرلو، مارکیزیو ، باجو و ... رو در ایتالیا انکار می کنید. نیمه اول اسپانیا- ایتالیا، بازی زیبای ایتالیا قابل مقایسه با اسپانیا نبود. (نیمه دوم برعکس بود!) من اصلا قبول ندارم که ایتالیا دفاع مطلق هست. ایتالیایی ها دفاع معروفی دارن ولی این اصلا به این معنا نیست که هافبک و حمله قوی و خلاقی ندارن. همین الان همه معتقدند پیرلو با ژاوی اختلاف چندانی نداره. من سبک بازی اسپانیا رو دوست دارم ولی اینکه فکر می کنید فقط اسپانیا فوتبال بازی می کنه رو اصلا قبول ندارم. |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: و البته حضور افرادی مثل دل پیرو، توتی، اینزاگی،گتوزو، پیرلو، مارکیزیو ، باجو و ... رو در ایتالیا انکار می کنید.ااین افرادی که ذکر کردید در دوره ای واسه خودشون ستاره بودند که فوتبال اینقد پیشرفت نکرده بود به خصوص در اروپا. اخه اینکه جمله که پیرلو اختلاف چندانی نداره با ژاوی زیاد منطقی نیست و جایی هم مطرح نشده بیشتر منظور اینه که نقش پیرلو در ایتالیا مثل نقش ژاوی در اسپانیا هست اما فاصله دو بازیکن بسیار فراتر از این چیزاست که بگیم اختلاف چندانی نداره. شاید تا چند دهه دیگه بازیکنی مثل ژاوی به فوتبال معرفی نشه باور کنید اغراق نیست. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ
من خودم یکی از طرفدارای ژاوی هستم که فکر هم می کنم که باید حتما یک سال توپ طلا می گرفت. ولی به عنوان کسی که این فصل بازی های یووه رو خیلی دنبال می کردم به نظرم پیرلو هم واقعا فوق العاده است. میزان پاس های صحیح بالا و بازی سازی بسیار خوب. می تونم بگم امسال یه نفره خیلی به یووه کمک کرد. البته به نظر من وقتی میان پیرلو رو با ژاوی مقایسه می کنن خودش نشانه فوق العاده بودن ژاوی هست ولی بازم به معنای اینکه پیرلو بازیکن بزرگی نیست نمی تونه باشه. این بازیکنا هم همین چند سال پیش بازی می کردن. با همین بازیکنا قهرمانی جهان و نیمه نهایی جام جهانی و ... هم رفتن. فکر کنم از نظر شما فوتبال پیشرفته همین چند سال گذشته است ولی خوب من اصلا قبول ندارم اینو. اسپانیا سبک جدیدی از فوتبال رو نمایش داد ولی این به این معنا نیست که پس قبل از اون فوتبال قشنگ نبوده و پیشرفته نبوده. |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
من یادم نمیاد ایتالیا هیچ وقت به اون شکل فوتبال زیبایی رو ارائه داده باشه(از دید بی طرف نگان کنید نه از دید طرفدارش!) |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
خوب من مطمئنا نمی تونم بی طرف نگاه کنم! ولی به نظرم این طور نیست. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من یادم نمیاد ایتالیا هیچ وقت به اون شکل فوتبال زیبایی رو ارائه داده باشه(از دید بی طرف نگان کنید نه از دید طرفدارش!) ایتالیا همیشه متکی به دفاع و دروازه بان های فوق العادش بوده ، همیشه ایتالیا هم دفاع و هم دروازه بان های خوبی داشته . ایتالیا سبک بازی خودش رو داره و بعضاً بازیکن های مهمی در فوروارد خودش داشته ( یاد باجیو بخیر ) . سبک بازیشون یکم بسته هست اما نمیشه گفت تدافعی محضه . اما از لحاظ کار گروهی ، نظم و تاکتیک فقط آلمان آرژانتین هم که جای خودش رو داره (۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)eris229 نوشته شده توسط: من بیصبرانه منتظر بازی پرتغال و هلندم. دفعه قبل تو جام جهانی که بازیشون داشت میشد کشتی کج! چقدر ما خندیدیم سر اون بازی دیشب این قابلیت رو داشتم توبازیکنان هلند میدیدم یادش بخیر ، از جمله بهترین بازی های ملی بود که دیدم پر از گل ، اخراجی و حاشیه و بزن بزن و ... کلا یه کلاس از زندگی بود!! بهترین بازی باشگاهی هم : بازی منچستر - رئال مادرید فکر سال ۲۰۰۰ ، ۴ به ۳ به نفع منچستر در عرض ۲ - ۳ دقیقه ۲ گل رد و بدل شد ، بازیش از اونایی بود که انگار رو دور تند زدی |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
انگار دارم بن میشم! تا ۶۰% پیش رفتم! شاید نباشم دیگه اما یادتون باشه اسپانیا قهرمانه! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Ali-B - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
فقط آلمان |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ
درباره ژاوی و پیرلو اینو بگم که ژاوی الان تو دوران اوج فوتبالشه و پیرلو تو سرازیری...سال ۲۰۰۶ رو یادتون بیاد...ایتالیایی که قهرمان شد و بازی های پیرلو و پاس های دیدنیش...یه سال یادمه یه ضربه آزاد هایی گل میزد که از اون فاصله فقط انتظار داشتی روبرتو کارلوس توپش به دروازه برسه...جفتشون خوبن.. |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ
فابرگاس، ژاوی، انیستا یه تیم رویایی شاید دیگه هیچوقت نه واسه بارسا و نه واسه اسپانیا تکرار بشه. به پاسهای سریع و کوتاه اونا پشت محوطه جریمه دقت کنید حتی با ایتالیا بارها این کار رو انجام دادند. اینقد این یک و دو ها سریع و دور از انتظار برای رفیب هست که فکر می کنی داری بازی پلی استیشن نگاه میکنی! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
اسپانیا مهاجم نداره...خود اینیستا بعد از بازی با ایتالیا گفت جای مسی توی اسپانیا خیلی خالیه...این یعنی بدون مسی فقط میتونن توپ رو بچرخونن...تیم ها هم دیگه راه مقابله با تیکی تاکا رو یاد گرفتن...حتی خود بارسا هم دیگه نتیجه نمی گرفت...گواردیولا گفته بود از بازی بارسا خسته شده بودم...یکی از دلایلی که از این تیم رفتم این بود..من برای اسپانیا تو این جام شانسی قائل نیستم...متاسفانه آلمان قهرمانه.. |
یورو ۲۰۱۲ - farazin - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنین |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنینشوخی نکنید |