مهندسی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی نرم افزار - molai - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام به دوستان من برای مهندسی ترجمه پرسمن ۹ فصلشو دارم اگه این ۹ فصل با پوران و پارسه رو بخونم میتونم تست های زیادی تو ارشد زد یا نه خواهش میکنم یکی جوابمو بده ممنون |
مهندسی نرم افزار - fazelian - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام کسی نیست که از بچه هایی که تو ارشد رتبشون عالی شده و این درس رو عالی زدن بپرسه چی رو خونده؟؟ لطفا یکی جواب بده |
مهندسی نرم افزار - molai - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
سلام به دوستان من برای مهندسی ترجمه پرسمن ۹ فصلشو دارم اگه این ۹ فصل با پوران و پارسه رو بخونم میتونم تست های زیادی تو ارشد زد یا نه خواهش میکنم یکی جوابمو بده ممنون |
مهندسی نرم افزار - itmanesh - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان از کتاب پرسمن ترجمه سالخورده(ویرایش ۵) ترجمه بهتری اومده؟ من کتاب پوران رو دارم، به نظرتون پارسه رو لازمه بگیرم؟ |
مهندسی نرم افزار - ۸Operation - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
بعد از بررسی و مطالعه همزمان ۳ سه فصل اول پرسمن(سالخورده) و ناظمی(جلوه) تصمیم گرفتم واسه بقیه مباحث ناظمی رو بخونم!!!!بیان و گزیده گویی این دو کتاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست! |
RE: مهندسی نرم افزار - Amir V - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: بعد از بررسی و مطالعه همزمان ۳ سه فصل اول پرسمن(سالخورده) و ناظمی(جلوه) تصمیم گرفتم واسه بقیه مباحث ناظمی رو بخونم!!!!بیان و گزیده گویی این دو کتاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست! یعنی ناظمی بهتره؟؟ |
RE: مهندسی نرم افزار - ۸Operation - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:ویژگی ها مثبت ناظمی:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: بعد از بررسی و مطالعه همزمان ۳ سه فصل اول پرسمن(سالخورده) و ناظمی(جلوه) تصمیم گرفتم واسه بقیه مباحث ناظمی رو بخونم!!!!بیان و گزیده گویی این دو کتاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست! ۱/روان بودن و خلاصه بودن و گفتن اصل قضیه و گزافه گویی نکردن(کتاب پرسمن خدای گزافه گوییه!!!) ۲/بیان کلیه مباحث از ۳ منبع اصلی مهندسی نرم افزار(اما کتاب پرسمن بقیه منابع رو پوشش نمیده!) البته بعضی جاهاهم که ناظمی خیلی مختصر گفته میشه به پرسمن رجوع کرد! |
RE: مهندسی نرم افزار - MSZ - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:ویژگی ها مثبت ناظمی:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: بعد از بررسی و مطالعه همزمان ۳ سه فصل اول پرسمن(سالخورده) و ناظمی(جلوه) تصمیم گرفتم واسه بقیه مباحث ناظمی رو بخونم!!!!بیان و گزیده گویی این دو کتاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست! البته ناظمی غلط های علمی هم داره اینو هم باید در نظر گرفت |
RE: مهندسی نرم افزار - ۸Operation - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:lمن ۴ فصل بیشتر از ناظمی تا حالا نخوندم ولی تا حالا غلط خاصی ندیدم!؟میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟!(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:ویژگی ها مثبت ناظمی:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: بعد از بررسی و مطالعه همزمان ۳ سه فصل اول پرسمن(سالخورده) و ناظمی(جلوه) تصمیم گرفتم واسه بقیه مباحث ناظمی رو بخونم!!!!بیان و گزیده گویی این دو کتاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست! البته بعضی جاهاشو یکم بیشتر توضیح میداد بدک نبود! مرسی |
مهندسی نرم افزار - hadirr - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
کتاب مقسمی برا مهندسی نرم افزار خوبه؟؟؟؟؟ |
RE: مهندسی نرم افزار - jameshenas - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
من از تجربه ی دوستان اینطور برداشت میکنم که کتاب پرسمن خوب هست ولی به قول دکتر تنهایی از ویرایش ۵ به بعدش رو بخونید... میگن تمام سوالات بغیر از یک یا دو تا سوال همه رو با پرسمن میشه خوند...ولییییییییییی ترجمه ای مزخرف...البته از همه ترجمه ها میگن بهتره...من که الان چند فصل خوندم بد نیس ولی امروز فصل ۳ میخوندم خداییش هیچی نفهمیدم ...اصلا ترجمه مناسب نیست و حواست رو پرت میکنه... چند راهکاری که من از ابتدای تایپیک خوندم رو مینویسم برای بقیه که میان بخونن ۱- مطالب مهم پرسمن رو خونده و هایت لایت کنن و چند دور همون ها رو بخونن... ۲- پوران بسیار کم حجم و بعضی فصول رو نداره ولی خلاصه نکات مهم پرسمن رو داره که برای ماه آخر بد نیس یه دور بخونیمش... ۳- تست های سال گذشته + تست های پوران ۴- اسلام ناظری هم هست که اونم بد نیست ولی همه میگن پرسمن پس ببین اسلام دیگه چیه ۵-کتاب پارسه که خلاصه+روان و مطالب مهم داره ...که یکی از بچه ها با خوندنش امیر***** قبولیده بود ولی ملاک دانشگاه نیست ها خواستم بگم پارسه هم آره... حالا خود من چیکار میکنم..؟پرسمن بعضی فصول خوب هست میخونم و هایت لایت میکنم+کتاب پوران که تو یه هفته میشه خوند که تو دوره میخونمش+پارسه هم میگیرم میخونم و نکات مهم رو هایت لایت میکنم... که در واقع کتاب اصلیه من میشه پارسه+منبعش پرسمن که مشکلی بود رجوع کنم... این مطالب چیکده صفحات قبل هستش |
مهندسی نرم افزار - zohre71 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان عزیر کسی کتاب پرسمن ویرایش ۶ ترجمه سالخورده رو نداره من میخوام دست دو بخرم اگه کسی قصد فروش داره سال چاپ + قیمت فروشش رو برام بذاره مرسی |
RE: مهندسی نرم افزار - MSZ - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)zohre71 نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیر همون ویراست ۵ رو بخونی بیشتر نفع میکنی. بیس اکثر کتابای کنکوری هم روی همون ویراست ۵ هستش. |
RE: مهندسی نرم افزار - saeidkhan - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
پس باید چه کتابی رو بخونیم . لطفا جواب بدین |