تالار گفتمان مانشت
ازمون پارسه ۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - jikjik - 07 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ق.ظ

پایگاه:
جامعیت = صحت + دقت + سازگاری که در نبود هریک از اینها جامعیت به خطر میفته پس جواب میشه ۴
سیستم عامل‌: دقیق یادم نیست فک کنم درست گفته توزیع شده ساده تره میگردم با منبع جواب میدم
شبکه‌: جواب n هست ۳۰۰۰ بعضی جاها اشتباه داره

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - rezvan_m - 07 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ ب.ظ

من هم توی جزوه‌ی سیستم عامل دکتر حقیقت خوندم که سیستم توزیع شده ساده‌تر از سیستم های شبکه ایه . صفحه ۲۶ جزوه ای که از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دانلود کردم.

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ایرسا - ۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  بله . درسته . باید تلاشمونو بیشتر کنیم . ولی رقابت واسه رتبه یک رو فراموش نکن . Big Grin . من بیخیال نمی شم . بهر حال آرزو بر جوانان عیب نیست . Wink

ببخشید دیر جواب می دم!
آره رقابت رو شدیداً پایه هستم‌، حسابی بهمون انگیزه درس خوندن میده! Tongue
پس تا بعد .....

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - saria - 07 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ

اوه دوستان چه بحث شیرینی
منم پارسه ایم
رتبم ۱۸۰ شدش
امیدوارم بعدی جبران کنم

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - sina_n - 08 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ق.ظ

(۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ق.ظ)jikjik نوشته شده توسط:  پایگاه:
جامعیت = صحت + دقت + سازگاری که در نبود هریک از اینها جامعیت به خطر میفته پس جواب میشه ۴
سیستم عامل‌: دقیق یادم نیست فک کنم درست گفته توزیع شده ساده تره میگردم با منبع جواب میدم
شبکه‌: جواب n هست ۳۰۰۰ بعضی جاها اشتباه داره

خیلی ممنون از جوابتون

ولی سوال جامعیت رو نخواسته که " کدام گزینه به معنای وجود اطلاعات صحیح و قابل اطمینان در پایگاه داده است؟"

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - jikjik - 08 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ ق.ظ

ببینید گفته کدوم به معنی قابل اطمینانه درسته؟پس در واقع اگه نباشه اطلاعات قابل اطمینان نیست ناسازگاری خودش موجب نقض جامعیت میشه ضمناً گفته صحیح و قابل اطمینان یعنی به صحت هم اشاره کرده البته این تحلیله منه فک می کنم با توجه به صحبتهام جامعیت شامل همه گزینه های دیگه میشه پس ۴ درسته

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - حامد - ۰۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ

(۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط:  پایگاه داده
A.کدام گزینه به معنای وجود اطلاعات صحیح و قابل اطمینان در پایگاه داده است؟
۱/قابلیت اطمینان داده ۲/ جامعیت داده
۳/ سازگاری داده ۴/ هرسه مورد
این سوال رو تو پاسخنامه گزینه ۳ نوشته ولی به نظر من گزینه ۴ است.

Consistency(سازگاری داده ها) بیان میکنه که فقط اطلاعات صحیح (Valid) قابل نوشتن در پایگاه داده هستند.
خصوصیات ACID:atomicity, consistency, isolation, durability هستند که Reliability (قابلیت اطمینان) پایگاه داده را نشان میدهند.که از میان انها فقط گزینه ۳ هست که شامل یکی از این خصوصیات می باشد.
به نظر من گزینه ۲ نمیشه چونکه صحبتی از دقت نشده است.

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - mehr.iman - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ ب.ظ

سلام
میگم چقد بده که فقط میشه کارنامه خودمونو و نفر اولو ببینیما،باید میذاشتن کارنامه هر رتبه ای که میخوایمو ببینیم تا متوجه شیم دوستامون چیکار کردن،یا حداقل اسم نفر اولو میزدن ببینیم کی بوده!

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - bahar - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۰۳ ب.ظ

بچه‌ها بودجه بندی سایت پارسه تاریخ کنکور هاشو نداره میشه لطف کنید بزارید ..

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - delta - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ

آزمون بعدی ۲۰ آبان هستش بقیه را با فاصله زمانی دو هفته حساب کن

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - elina - 14 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ

سلام به همگی.میشه لطف کنید تاریخ برگزاری کنکورهای پارسه رو بنویسید.مرسی

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 14 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۴۷ ق.ظ

(۱۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ)elina نوشته شده توسط:  سلام به همگی.میشه لطف کنید تاریخ برگزاری کنکورهای پارسه رو بنویسید.مرسی

سلام . از لینک زیر می تونین تاریخ برگزاری کنکورها رو ببینید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - dehghani - 20 آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۴۸ ب.ظ

سلام بچه‌ها امتحان چطور بود؟
سوال ۷۴( با فرض وجود floating-point ALU در کدامیک از ۴ عمل اصلی سرریز رخ می دهد) جوابشو تو پاسخنامه گفته ضرب !!! مگه ضرب فقط زیرریز نداره؟
سوال ۵۶( حداکثر مجموع عمق راست تمام برگ‌ها در درخت T با ۱۰ گره: درخت T هر گره فرزندی ندارد یا ۲ فرزند دارد) اصلا مگه میشه درختی ۱۰ تا گره داشته باشه این ویژگیا رو هم داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - mehr.iman - 20 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ

سلام
سوال ۷۹(سیستم عامل) دقیقا سوال کنکور it (دولتی ۸۸) بود که تو کتاب مقسمی زده گزینه ۲ (حافظه مشترک) ولی تو پاسخنامه زده ۱(ارتباط از طریق pipe)،حالا کدوم درسته؟(سوال ۸۰ هم کپی سالای قبل بود)
امیدوارم به آزمون سوم برسم!

RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ایرسا - ۲۰ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۴۸ ب.ظ)dehghani نوشته شده توسط:  سوال ۵۶( حداکثر مجموع عمق راست تمام برگ‌ها در درخت T با ۱۰ گره: درخت T هر گره فرزندی ندارد یا ۲ فرزند دارد) اصلا مگه میشه درختی ۱۰ تا گره داشته باشه این ویژگیا رو هم داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب گویا از نظر دوستان پارسه ای میشده یه درخت با ۱۰ تا گره ساخت که گره تک فرزند هم نداشته باشه !!!!!!!!! Big Grin
عمق فاجعه اینجاست که شکل درختی که تو پاسخنامه کشیدن یه درخت با ۹ تا گره است! Big Grin