معما - نسخهی قابل چاپ |
RE: بدو بدو معما - alime - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من هم بعضی هاشو از اطلاعات فروم دیگه کمک گرفتم.آره واقعا ،من هم با نظر آفاق جون موافقم که بعضی از این انجمنها با خود طراحان ارتباط دارن سارا جون لطف کردی توضیحاتشم گذاشتی از دیشب که تمومش کردم وقت نکردم بیام آخه زندگیم چند روز عقب افتاده بود |
RE: بدو بدو معما - ف.ش - ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ)alime نوشته شده توسط: آره واقعا ،من هم با نظر آفاق جون موافقم که بعضی از این انجمنها با خود طراحان ارتباط دارنسلام،من رو با fatima اشتباه گرفتینا |
RE: بدو بدو معما - alime - 25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:درسته ببخشید(24 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ)alime نوشته شده توسط: آره واقعا ،من هم با نظر آفاق جون موافقم که بعضی از این انجمنها با خود طراحان ارتباط دارنسلام،من رو با fatima اشتباه گرفتینا |
بدو بدو معما - mosaferkuchulu - 25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ
بچهها ما که فسفر نسوزوندیم ولی شماها که سوزوندین مگه مامانتون بهتون نگفته بود با کبریت بازی نکنین؟؟؟؟؟؟ (شوخی) واقعا خسته بناشین!!من که همون مزدا رو اول کار دیدم بی خیالش شدم:-p ای ول به شما |
RE: بدو بدو معما - alime - 25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها ما که فسفر نسوزوندیم ولی شماها که سوزوندین مگه مامانتون بهتون نگفته بود با کبریت بازی نکنین؟؟؟؟؟؟البته یه مقدار بیکار بودن باعث بروز اینگونه اعمال شاقه می شه |
RE: بدو بدو معما - mosaferkuchulu - 25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ)alime نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها ما که فسفر نسوزوندیم ولی شماها که سوزوندین مگه مامانتون بهتون نگفته بود با کبریت بازی نکنین؟؟؟؟؟؟البته یه مقدار بیکار بودن باعث بروز اینگونه اعمال شاقه می شه آره خوب!منم اگر تو امتحانم نبود شاید از این فسفرا می سوزوندم!به هر حال خسته نباشین!! |
معمای شماره ۱ - ف.ش - ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
اگر ۱۳۹۰ وزنه با وزن های مختلف و یک ترازوی دو کفه ای در اختیار داشته باشیم، آنگاه حداقل به چند عمل توزین نیازمندیم تا بتوانیم به طور حتم سنگین ترین وزنه و وزنه سنگین بعدی را بیابیم؟ |
معمای شماره ۱ - blackhalo1989 - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ
n توزین |
معمای شماره ۱ - hsh88 - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
n*(n-1)/2 ? |
RE: معمای شماره ۱ - Ohaio - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
[tex](3*n)/2 - 2[/tex] |
معمای شماره ۱ - ف.ش - ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
لطفا توضیح بدین!! |
RE: معمای شماره ۱ - goodzila - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
log 1390 ابتدا دوتا دوتا وزن میکنیم و نصفی بیشتر از بقیه هستن و دوباره از بین نصفه های سنگینتر دوتا دوتا وزن میکنیم و همینطور ادامه می دهیم تا دوتا باقی بماند و با یکبار وزن کردن سنگینترین پیدا میشه و همین کار را برای گروه سبک وزن هم انجام میدهیم. |
RE: معمای شماره ۱ - Ohaio - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: لطفا توضیح بدین!! با روش تقسیم و غلبه به راحتی قابل اثباته |
RE: معمای شماره ۱ - mfXpert - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: اگر ۱۳۹۰ وزنه با وزن های مختلف و یک ترازوی دو کفه ای در اختیار داشته باشیم، آنگاه حداقل به چند عمل توزین نیازمندیم تا بتوانیم به طور حتم سنگین ترین وزنه و وزنه سنگین بعدی را بیابیم؟این مسئله همون مسئله تعیین بزرگترین عنصر و بزرگترین عنصر بعدی تو یه آرایه هستش. تعداد وزن کردنها تو بدترین حالت(و احتمالا تو بهترین حالت): [tex]n \left \lceil lgn \right \rceil-2[/tex] توضیح بیشتر: CLRS |
معمای شماره ۱ - Morteza_s - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ
n+logn پیدا کردن اولین بزرگترین با n ودومین بزرگترین با logn این ۱۳۹۰ وزنه را به عنوان برگهای یک درخت درنظر میگیریم که درمرحله اول هر دو وزنه با یک مقایسه بزرگترین درمیان خود را مشخص میکنند که به عنوان پدر شناخته میشوند این روال را تا به دست اوردن ریشه درخت ادامه میدیم که ریشه سنگین ترین وزنه را تو خودش جاداده حالا وزنه ریشه راحذف میکنیم از شاخه ای که این وزنه توش بوده دوباره مقایسهها راانجام میدیم تا ریشه درخت مرحله اول n/2+n/4+n/8+...=n مرحله دوم هم یک شاخه از درخت هسش logn الگوریتمش هم اگراشتباه نکنم الگوریتم برد وباخت هستش |