گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
اسم کامل کتاب حق جو چیه؟ |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: اسم کامل کتاب حق جو چیه؟ بانک اطلاعات علمی کاربردی تالیف مصطفی حق جو انتشارات دانشگاه علم و صنعت جلد ۱ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: اسم کامل کتاب حق جو چیه؟ جلد ۱ رو فقط بخرینها جلد ۲ کتاب حق جو مال پایگاه داده پیشرفته هست (۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: وویس رهنمون به نظرتون خوبه؟رهنمون که ماله هوش هست در این مدت کم پیشنهاد نمیکنم از اون استفاده کنید |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: با توجه به این فرصت برای پایگاه٬ مقسمی + حقجو رو پیشنهاد میکنید؟ محدودیت زمان نیستش؟ یا اینکه با توجه به فرصت یکی رو پیشنهاد میکنید؟بله حق جو + مقسمی مکمل خوبی هستند واسه پایگاه داده البته اگه مثل پارسال بیادها اگه مث ل سالهای پیش بیاد که شانسمون هم گرفته همون مقسمی کفایت میکنه |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: اسم کامل کتاب حق جو چیه؟ ببخشید میون کلامتون. من در کارشناسی پایگاه رو با همین کتاب حق جو پاس کردم. که اتفاقا استاده ما شاگرد همین دکتر حق جو بود. و از ایشون هم خیلی تعریف می کرد ولی برای کنکور با این که ما نرم افزار بودیم کتاب رانکوهی رو توصیه میکرد. من خودم کلا ۴ جلسه سر کلاس پایگاه رفتم. پیان ترم هم فقط ظرف دو روز کل کتاب حق جو رو خوندم و تمام تمریناشم طی همین ۲ روز حل کردم و نمره خوبی هم گرفتم. نمی گم کتاب خوبی نیست روون توضیح میده ولی چیزی بیشتر از مقسمی توش نداره. مخصوصا برای شما که رشتتون آی تی نمی تونه واسه کنکور مفید باشه. ولی سوالای توی رانکوهی آدم رو به چالش میکشونه و کتابش هم هر چند زیاده اما فوق العاده خوب و تقریبا کامله. تو خوندن کتاب رانکوهی باید صبر بخرج بدین و خوب به موضوعاتش فکر کننین اون وقت خیلی راحتتر میفهمینش. به نظر من اگه همون کتاب رانکوهی رو بخونین بهتره.چون اطمینان دارین که سر کنکور غافل گیر نمیشین و زحماتتون هدر نمیره. پس همون مقسمی و رانکوهی رو بخونین. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سه تاشو بخونیم انگار بهتره |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: سه تاشو بخونیم انگار بهتره من سه تاشو خوندم وگرنه نمیگفتم. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: سه تاشو بخونیم انگار بهتره جزوه رانکوهی رو بخونیم خوبه؟یا حتما کتابش؟ |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: [quote='sasanlive' pid='48613' dateline='1318012238'] جزوش خوبه اما کتابش یه چیزه دیگست. اگه قبلا پایگاه رو پاس کردی و چیزایی بلدی و می ترسی تا کنکور نتونی رانکوهی رو تموم کنی از قسمت رابطهها به بعد شروع به خوندن کن. بعد جزوشو ظرف ۲ روز میتونی بخونی. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: [quote='si.mozhgan' pid='48595' dateline='1318007279'] جلد ۱ رو فقط بخرینها جلد ۲ کتاب حق جو مال پایگاه داده پیشرفته هست (۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: وویس رهنمون به نظرتون خوبه؟رهنمون که ماله هوش هست در این مدت کم پیشنهاد نمیکنم از اون استفاده کنید [/quote] منظور من هم واسه همون هوش بود با توجه به اینکه گفتین کتابش خوب نیست (۱۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: [quote='sasanlive' pid='48613' dateline='1318012238'] والا تو یونی پایگام خیلی خوب بود اما ادم با این سوالا به خودش شک میکنه پارسال شیکاگو امشال حتما از تگزاس سوال میارن |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
[/quote] والا تو یونی پایگام خیلی خوب بود اما ادم با این سوالا به خودش شک میکنه پارسال شیکاگو امشال حتما از تگزاس سوال میارن [/quote] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- این اصل غافل گیری رو نمی دونم کدوم دانشمند پدر سوخته ای کشف کرد نیوتون که نبود نه, برم حقشو بگذارم کف دستش. حالا با این اصل بی جنبه فکر میکنی حق جو جواب میده. البته یک شعر تو کتاب حق جو داره به نام شیر پیر که خیلی خوشم اومد ازش. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ
والا تو یونی پایگام خیلی خوب بود اما ادم با این سوالا به خودش شک میکنه پارسال شیکاگو امشال حتما از تگزاس سوال میارن [/quote] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- این اصل غافل گیری رو نمی دونم کدوم دانشمند پدر سوخته ای کشف کرد نیوتون که نبود نه, برم حقشو بگذارم کف دستش. حالا با این اصل بی جنبه فکر میکنی حق جو جواب میده. البته یک شعر تو کتاب حق جو داره به نام شیره پیر که خیلی خوشم اومد ازش. [/quote] _____________________________________________________________________________________________________________________________ اره ادم یهو وسطا کتاب نمیدونه الان پایگاه داره میخونه یا ادبیات واسه کنکور کارشناسی من که حوصله کتاب رانکوهی رو ندارم حق جو و مقسمی و جزوه رانکوهی رو میخونم |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:_________________________________________________________ آخه دیگه واسه چی حق جو رو میخونی میخوای رشته ارشد ادبیاتم بزنی , مقسمی حق جو رو پوشش میده مخصوصا تو قسمته نرمال سازی بهترم هست. از اول هم میخواستی حق جو رو بخونی مخ ما رو کار گرفته بودی نه. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
نه قصد من تبادل نظر بود خواستم به چالش کشیده شید |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - sasanlive - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ)ssjj نوشته شده توسط: نه قصد من تبادل نظر بودمگه آدم چند بار باید تو زندگیش به چالش کشیده بشه از مهد کودک تا حالا همه دارن ما رو به چالش میکشن. تو شیرمون آب قاطی می کردن میگفتن می خوایم به چالش بکشیمت. حالا هم شما دوست عزیز. شما دیگه چرا. |