![]() |
حدس زدن رتبه خودتون. - نسخهی قابل چاپ |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - MShariati - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آقا شما که ماشااله زبانتون خوبه. میشه این لینک رو یه نگاه بندازین و اون سوال AC-3 رو جواب بدین. سلام، با اجازه من جواب میدم (نا سلامتی یه زمانی کتاب راسلو با اون وزنش با خودمون اونور و اینور میکشیدیم!): اگه منظور این باشه که الگوریتم AC-3 چکار میکنه؛ واضحه که توقف میکنه و مقدار failure رو بر میگردونه. ولی با توجه به دفترچه و سیاق سؤال و گزینههاش: منظور طراح به نظر این بوده که اگه الگوریتم AC-3 شکست بخوره، تو مسئلهی اصلی، چه چیزی رخ میده؟ که به وضوح: مستقل از اینکه در چه مرحلهای (=متغییری) باشیم، عقبگرد صورت میگیره. |
حدس زدن رتبه خودتون. - راضیه اکبری - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
زبان ۱۰ درصد ریاضی ۱۳ درصد مشترک و تخصصی نرم ۴۰ درصد امکان داره حداقل الگوریتم و محاسبات تهران بیارم؟ |
حدس زدن رتبه خودتون. - goodbye - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ق.ظ)faza نوشته شده توسط:زبان ۲۰(20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ق.ظ)Conducted نوشته شده توسط: اگه کسی نظری داره که رتبم تغریبا چند میشه ممنون میشم بگه.هیچی دیگه، شریف قبولی! یالا ممنون شو! مشترک۲۰ هوش۲۲ تورو خدا بنظرتون رتبه هوشم زیر ۵۰۰ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا دارم میمیرم معدلم ۱۷/۰۳ |
حدس زدن رتبه خودتون. - ehsansjs - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
مگه ماهان سامانه تخمین رتبه رایگان نداره؟! البته نه اون به درد میخوره نه حرف بقیه |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - gunnersregister - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
از لینک زیر میتونید حل تشریحی زبان عمومی رو نگا کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه نتونستید زبان رو خوب بزنید یا اصلا نزدید ناراحت نباشید، درحه سوالات در حد بسیار سخت ارزیابی شده(طبق نظر گروه بررسی کننده و اینکه زبان عمومی ما از زبان عمومی تموم شیفتهای امتحان سخت تر بوده. تازه ۱۰ دقیقه وقتش رو هم کم کرده بودن) امیدوارم همه موفق باشید. |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - علیپور - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
زبان ۱۰% ریاضی _ مشترک ۲۰% تخصصی ۴۷% به نظرتون کجا قبول میشم؟؟؟؟ ![]() |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - saeed313 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
حدودی می گم زبان ۲۳ ریاضی ۴۷ مشترک ۶۸ تخصصی معماری -۲۵ تخصصی نرم ۵۵ تخصصی هوش ۱۸ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الکی مثلا منم کنکور دادمBig Grin |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - pezhman.m-AI - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ
[/quote] زبان ۲۰ مشترک۲۰ هوش۲۲ تورو خدا بنظرتون رتبه هوشم زیر ۵۰۰ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا دارم میمیرم معدلم ۱۷/۰۳ [/quote] بله ایشالا زیره ۵۰۰ میشید، خیالتون راحت. |
حدس زدن رتبه خودتون. - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
اینقدر رو این درصدا اونم با کلید پارسه حساب باز نکنید بذارید حداقل کلیدهای سنجش بیاد بعد ... شما یه سوال از مشترک یا تخصصی کمتر و بیشتر زده باشید رو رتبه تاثیر داره من از سر تجربه خودم میگم خیلی رو این تخمین ها حساب نکنید |
حدس زدن رتبه خودتون. - goodbye - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اینقدر رو این درصدا اونم با کلید پارسه حساب باز نکنید بذارید حداقل کلیدهای سنجش بیاد بعد ...من دو سال آزگار گوشه خونه درس خوندم اینقد سر جلسه استرس گرفتم که گند زدم منی که فکر رتبه ۱ بودم............... خ زیاد گریه کردم اونقد که چشمام نمیبینه قران میزارم جلمو فقط آرزو میکنم رتبه هوشم زیر ۵۰۰ شه ی جا قبول شم افسرده شدم توان ندارم نفس بکشم خ سخته رنج ۲ سالت آب ببره خدایا میمیرم اگه قبول نشم چشمام میباره دلم شکسته خ در عذااابم |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - royaarabi - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)goodbye نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اینقدر رو این درصدا اونم با کلید پارسه حساب باز نکنید بذارید حداقل کلیدهای سنجش بیاد بعد ...من دو سال آزگار گوشه خونه درس خوندم اینقد سر جلسه استرس گرفتم که گند زدم منی که فکر رتبه ۱ بودم............... منم مثل شما یک سال تمام درس خوندمخوبم خوندمفقط برای تهران ولی سر جلسه چندتا سوالو اشتباه خوندم مثلاسوال اول کامپایلرو باورتون میشه slr اصلا ندیدم وگرنه سوال فوق العاده ساده ای بوده یاچند جا سر جمع و تفریق اشتباه کردم خودمهنوز باورم نمیشه که گند زدم یک هفتست دارم گریه میکنم داغون شدم به معنای واقعی |
RE: حدس زدن رتبه خودتون. - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)goodbye نوشته شده توسط:میدونم چی میگید همین بلا هم پارسال سر خودم اومد استرس شدید از اول جلسه تا آخرش ...(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اینقدر رو این درصدا اونم با کلید پارسه حساب باز نکنید بذارید حداقل کلیدهای سنجش بیاد بعد ...من دو سال آزگار گوشه خونه درس خوندم اینقد سر جلسه استرس گرفتم که گند زدم منی که فکر رتبه ۱ بودم............... نمیدونم شاید مصلحت بود که نشد ایشالله که شما قبولید امسال روزانه یا شبانه بذارید کلیدها بیاد بعد تو سایت مدرسان تخمین رتبه گذاشته میتونید اونجا بزنید |
حدس زدن رتبه خودتون. - ehsansjs - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
مطمئن باشین این اشتباها واسه همه هست اتفاقا منم سوال اول کامپایلر و PI های منطقی رو اشتباه بصری کردم وگرنه آسون ترین سوالا بودن! |
حدس زدن رتبه خودتون. - m.teymourpour - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
بچه ها من یه چیزی در مورد این سامانه های تخمین رشته بگم من رفتم از ماهان رو امتحان کردم درصدای رتبه ۳۰ پارسال رو دادم. تخمین زد رتبه شما بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ ![]() |
حدس زدن رتبه خودتون. - ریحان - ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
اقا یه س.ال اینpi های منظقی اصن توی گزینهاش ۹ تا هم داشت واسه تعدادpi?? فکر کنم اسکیزوفرنی چیزی گرفتم..تخه انگار اصن ۹ توش نداشت...من ۹ زدم.... |